Caues, pro upřesnění.. jsem mma zápasník, tréninky jsou každý den zhruba od 17:00. Mám otázku, zda-li mate někdo tipy na to, jakou práci bych mohl dělat, abych se mohl věnovat dal treninkum? Mám čerstve po maturitě, uz skoro rok . Aktuálně dělám 12h směnný (krátký, dlouhý týden) a absolutně mi to nevyhovuje, pac stíhám jen 1-3 tréninky tydne, coz je proste málo a cítím, jak mi ujíždí vlak. Díky tedy za nějaký ty tipy a mějte se hezky
Vidíte, já mám opačný problém. Absolutně mi nevyhovuje dělat od 7 do 16.30, je to zabitý celý týden a o víkendu nic nevyřídím, a všechny práce pro mě jsou prostě v tomto čase. Jedná se o většinu kancelářských, administrativních pozic. Účetní, personalistka, asistentka, referent kdoviceho, fakturant, disponent dopravy, atp. Můžete hledat práci ve fabrice jen na ranní a nebo něco v tom kanclu, pokud máte vzdělání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.