Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na práci

Od: vojtaaa odpovědí: 2 změna:
Caues, pro upřesnění.. jsem mma zápasník, tréninky jsou každý den zhruba od 17:00. Mám otázku, zda-li mate někdo tipy na to, jakou práci bych mohl dělat, abych se mohl věnovat dal treninkum? Mám čerstve po maturitě, uz skoro rok . Aktuálně dělám 12h směnný (krátký, dlouhý týden) a absolutně mi to nevyhovuje, pac stíhám jen 1-3 tréninky tydne, coz je proste málo a cítím, jak mi ujíždí vlak.
Díky tedy za nějaký ty tipy a mějte se hezky :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To záleží na tom, co umíte nebo můžete zaměstnavateli nabídnout.

molly
hodnocení

0x
Vidíte, já mám opačný problém. Absolutně mi nevyhovuje dělat od 7 do 16.30, je to zabitý celý týden a o víkendu nic nevyřídím, a všechny práce pro mě jsou prostě v tomto čase. Jedná se o většinu kancelářských, administrativních pozic. Účetní, personalistka, asistentka, referent kdoviceho, fakturant, disponent dopravy, atp.
Můžete hledat práci ve fabrice jen na ranní a nebo něco v tom kanclu, pokud máte vzdělání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]