Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čarodějnice pozor!

Od: limetka* odpovědí: 30 změna:

Tož milé kolegyňky, jak jsme na tom *ua*- košťátka seřízená? PHM doplněny? Kocourek na rameni připraven? Tak - START POVOLEN! Sraz večer na Petrových kamenech*placni* - už se těším jak dáme řeč*smich*

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

Tak nikde nikdo, zase odletěly, na mne nepočkaly*plac*zas tam budu poslední, tak letím

marenka*
hodnocení

0x

Limetko, my tu jsme, ale potichoučku, nenápadně *smich*

malvinka*

Já byla točit Ordinaci v RZ. Tak jsem na příjmu až nyní*bezim*.

marenka*

Malvi, Ty jsi herečka? *sok*

limetka*
hodnocení

Malvinko, koho hraješ? Založíme ti na "poraďte" fan club*hej**palec**ua**tanec*

lucies*
hodnocení

0x

Už letííííííííííím*frajer*

karelxii*

posílám i tu mojííííí*smich*

fidonet*
hodnocení

0x

malé čarodějky na vystoupení ...

Čarodějnice pozor!
fidonet*

a jaj, to už jsou pavoucí, omlouvám se, je to obrázek vedle ...

Čarodějnice pozor! #2
marenka*

Fido, já vím že jsi skromný, ale prozraď, která to beruška je Tvá? ;)

fidonet*

Před 10 minutami jsme se vrátili z hradu, za 10 minut odjíždíme a Ty mi dáš takový ukol :))

Takže fotka z přípravy vystoupení čarodějek na hradě a moje cácorky, vlastně čarodějnice ...

Čarodějnice pozor! #3
fidonet*

skromný - neskromný, ale s rokama asi ano, ale rozhodně hrdý :) (tatínek )

marenka*

Tak to je supr, až budou holky dospělé, tak to teprv pořádně ocení ;) (vlastní zkušenost) Táta už není ani tak táta, ale super čuper kámoš *srdce* Fido, *palec*krásný holky!

limetka*
hodnocení

Ty jsou krásnýýýýý! *ua*To je super, že máme takový šikovný dorost. To se bude hodit, až naše košťátka budou mít dvakrát přetočenej tachometr *tanec*. Tak co holky, co letos vyčarujeme? Třeba aby na sebe lidi byli hodnější?

lidus*
hodnocení

0x

ráno ve snídani s Novou jedna čarodějnice říkala, že kašle na lektvary a dává přednost červenému i bílému vínu, já tedy spíš tomu červenému.Ještě mě pobavila tím, že milenci si mají stoupnou každý na jeden břeh malého potůčku a podat si ruce, no a když prý nemají v okolí potůček tak to řeší dětská vanička. Každopádně už se chystáme na brněnskou přehradu, každoročně je tam pálení super-hlavně pivo,víno a žebra na grylu.

papene*

:DTy žebra bych hned vyměnila za koště.:-P

Čarodějnice pozor! #4
karelxii*

gril nebo gryl=hlavně,že hoky odletí*smich*

papene*

Už startuji.*haha*

Čarodějnice pozor! #5
marenka*

Pap, konečně jsi sem hodila svojí fotku *smich*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Ha! Konečně je tu klid. Báby jsou asi už v luftě!:D

pu®
hodnocení

0x

Pozor, jedna se vždy tajně schovává a drží dozor! (a ještě si u toho rýmuje!) *afro*

malvinka*

Pú ty jedna absentérko*smich* copak to se dělá pořídit si rýmu v takovém vedru. Mrkni někde ve strejdovi prý pomáhá naředit citronovou šťávu s vodou a pár kapek do nosu. Poměr z hlavy nevím. Ty si poradiš*klik*.

papene*

;)Já to prásknu na Pů.*cert*Vzteky dopoledne zlomila koště*bum*.Nechtělo chytit.*zed*

Čarodějnice pozor! #6
pu®
01.05.10 11:03

:D*hi**smich*

lidus*
hodnocení

0x

Slet na brněnské přehradě byl super, čarodějnic v kostýmech spousta jen nevim nač sebou vždy bereme chlapy-opět se nezdařilo kouzlo aby odletěli někam daleko a už tam zůstali.Snad příští rok to výjde, budeme na čárech intenzivně makat.

limetka*
hodnocení

Já nevím Liduško, nebyla by bez nich přece jen trochu nuda? Já bych vyčarovala, jak píšeš, že by někam odletěli, ale ne napořád, jen než si od nich trochu odpočineme.*pivo* Pak zas přičarovat! Ten prýgl ti závidím, já jsem letos chcíplá čarodějnice, kterou bacil nějaký bacil*zed* a tak jsem si mohla vyčarovat leda tak čajíčky a zalézt do postele (s rýmou, chlapa jsem vyhnala preventivně z ložnice).

lidka*

Liduš, i když doma chlapa nemám - přesto a možná i proto si myslím, že s chlapama je sice občas trápení, ale bez nich by to bylo asi ještě horší. *smich* Však ono opačně je to také tak. Nikdo holt není stoprocentní a myslím si, že je také občas dokážeme pěkně vytočit. Ale potom to usmiřování . . . .*pusa*Já osobně bych je postrádala. *tuc*

lidus*

Mám doma jednoho už 30 let, no neměnila bych ale občas mi tedy na nervy jde.Mám kamarádku a ta je s dcerkou sama, pořídila si jí v 38 letech a často naříká jak se mám dobře, že mám manžela ale když si našla přítele, zjistila, že on chce mít uklizeno a navařeno a tak ho vyprovodila a naříká dál jak je to bez chlapa těžké.

marenka*
hodnocení

0x

Tak čarodějky? Jste tu všechny? Nebo nějakou ulovili a upálili *sok**plac* My byli doma, Tobísek má bouli na pacce, opět, tak nic. Kamarádka byla a stěžovala si že rychle odešli, protože tam bylo hroozně moc opilých cik.. ach jo. Já jsem vyběhla s Maxíkem akorát na ohňostroj, byl hezkej a Maxík ho celej vyštěkal *smich*

pt®

Já neměla koště, a všechno jsem zaspala. Tak snad příští rok poletím. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]