Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem po očkování - indická mutace - strach

Od: patrick* odpovědí: 38 změna:

ahoj. včera jsem byl na očkování, druhou dávkou... po tý první mě bylo hrozně blbě, ale tak ňejak jsem to přečkal - měl jsem týden horečku, naskákaly mě divný fleky na ruce a taky mi začalo zvonit v uších. tak jsem zašel za doktorkou - řekla, že mi očkování asi spustilo tynitus, prej je to taková nemoc. ale co, chtěl bych už cestovat a nenechat se buzerovat a omezovat. tak jsem včera byl i na druhý dávce v očkovacím centru - bál jsem se, že mi zase bude blbě a zase mám horečky, pořád bych spal. venku je pěkně a já chtěl na kolo, a s kámošema na pivo, a taky griloval. jenže nemůžu.

dneska jsem si otevřel seznam a vyskočil na mě takovej článek novinky.cz/...

prej se v něm píše, že v británii je už docela dost lidí naočkovajech, jakože mají tu colektivní imunitu, nebo jak mi to vysvětlovala moje doktorka. A že prej stejně jsou furt nemocný a furt jim neotevřou všechno a budou platit omezení. já jsem se vyočkoval, protože prostě chci udělat tu tečku za koronavirusem, abych se furt nemusel v praci testovat, abych moh jet na dovolenou s kámošema, do baru chodit, balit holky šak to znáte.

teď se bojim, že to za chvilku bude na podzim i u nás. že budeme všichni teda (doufám očkovaný), ale že bude stejně všechno zavřený. to je naprd. já musel v zimě chodit za doktorkou na hlavu, protože jsem to nedával a brát prášky proti úzkostem. co mám dělat? bojím se, že právě tady bude ta indická mutace a že bude všechno zase na prd. já jakože jsem očkovanej, ale teď stejně mi není dobře a venku je pěkně a furt mi zvoní a hučí v uších, z toho očkování, před tím to vůbec nedělalo. ach jo. budu muset na ORL s tím, aby mi poradili co na to zvonení v uších mám brát za léky. bojím se taky, že budu muset ještě na třetí očkování, něco o tom říkala doktorka - prej posilující dávka. mám strach, abych z toho nebyl dál nemocnej a aby to vůbec k něčemu bylo.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

9x

Zkuste používat vlastní rozum a neřídit se mediální a vládní hysterií. Svět bude hned krásnější. A co bude na podzim? Co lid dovolí. Pokud si opět necháme kálet na právo a Ústavu, bude to zase zavřené.

"A co bude na podzim? Co lid dovolí".

Ano, jen to trochu upravím "...co si lid dovolí". Když totiž onen "lid" nebude dodržovat aspoň základní pravidla, rozjede se to tady znova. A bude hůř. A ona zatracovaná opatření vyhlásí vláda znova. Jen to pravděpodobně bude vláda jiná, která pod tlakem skutečnosti jaksi "zapomene" na vlastní zásady a sliby.

nox®

Lid se hlavně musí naučit opět normálně žít i s nemocemi, protože jsou naprosto přirozenou sočástí našich životů. A není třeba nic svádět na lidi. Ať už covid nebo něco jiného, na podzim opět přijde, je tomu tak už stovky, možná tisíce let. Akorát tehdy to nebylo tak mediálně masírované. Nebo jak si to představujete? Že do konce světa budeme zavření doma, baštit z krabiček a čumákovat v respirátorech? Jak už jsem mnohokrát zmiňoval, je vhodné dbát na zdraví, ochranu obyvatel, prevenci, není ale možné znovu obětovat naši budoucnost, práva, svobody a životy zdravých lidí. Pokud si většina myslí, že ano, jsme nejspíš odsouzení k diktatuře nebo záhubě.

Správně noxi. Vidím ale trochu naděje. V USA se na hlavního hygienika Fauciho našlo kompro v podobě uniklých emailů, kde byl již loni obeznámen s tím, že virus pochází z laboratoře a že vakcíny jsou neúčinné. Je to tam docela slušný skandál. Tudíž dr. Peková měla celou dobu pravdu. Myslím, že se to za chvíli provalí i do médií hlavního proudu, do nekonečna to nemůžou tutlat. Pak se to rozjede a bude snad po kovidu a celé této fašistické šaškárně. Krom toho se začínají rozjíždět soudní procesy podobné těm po druhé světové válce (Norimberk 2.0). Budou souzeni ti, kdož začali a podporovali současnou "pandemii". Věřím v dobrý konec. :)
007cz

Davidku, už zase, senzační odhaleni Sputniku, nebo nějaké video hloupého Rusa. Zase budeš za hlupáka...

Zalez agente a neotravuj tady. A dávej bacha, ať na tebe nějaký Rus nebafne za rohem!:-D
witch*
Já se zas bavím tím, jak si ti očkování myslí, že my neočkovaní se "očkování" bojíme. :-D Přitom zpravidla kdo je proti očkování tak nenosí respirátor na držce.
007cz

Tak vidím davidku, že za hlupáka už jsi.

kicune*

@007cz souhlasím

Kicune a agent jsou dva trollové, co vám nikdy nic nepřinesou, jen blbě žvaní a plevelí diskuzi, což je cílem trollů... Tady máte odkaz na stránky indické vlády, kde se, jestli tomu dobře rozumím, píše o tom, že žádná indická mutace vlastně neexistuje. :)
meity.gov.in/...
Takže nám naše vláda a media a západ celkově zase jen lže a snaží se v nás vyvolat strach a vymýšlí si mutace? Bohužel to tak vypadá...

Jeden tvrdí, že ten druhý lže. Jak pak někomu věřit? Třeba textu z jiného státu?

Zpochybnit lze i to, že země je kulatá. Stále jsou tací, které věří, že země je placka.

007cz

Davídku, než zase vypustíš nějaký nesmysl popros někoho at ti to přeloží, on ten google překladač nic moc. V textu se píše aby se varianta /mutace/ B1.617 , viru Covid 19,která se šíří Indií nenazývala Indickou mutací..jak prosté že. Možná by stačilo ve škole dávat trochu pozor, pak by jsi nemusel být zase za hlupáka.

Mimochodem pan cukrař má pravdu.. ;) Davídku prosím nedívej se na to, nebo je to také tvoje práce?

youtu.be/...

Ano, je to tak, vadí jim, že se to nazývá indická mutace, takže se omlouvám za neúplnou informaci. I když ti agente děkuji za upřesnění, jsi tupec, co má tak možná plácku v mozku. Narozdíl od tebe jsem schopen uznat chybu, což jsi ty nikdy v minulých diskuzích nedokázal ;)
výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 09. 06. 2021 23:10:20
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick. Mírněte se! Opradvu neumíte diskutovat slušně a nikoho nenapadat protože má jiný názor než Vy?

Chlapi, přestaňte se urážet navzájem, nebo to skončíme.

Vy se nedomluvíte, takže se neurážejte a hledejte jiné téma.

Děkuji

007cz

"Takže nám naše vláda a media a západ celkově zase jen lže a snaží se v nás vyvolat strach a vymýšlí si mutace?"

Po upřesnění neuplné informace, je na místě omluvit se vládě, státu a západu z obvinění ze lži, alespon slušní lidé by se tak zachovali.

Četl jsem diskuzi juraja. Názvy mutací podle řeckých bohů by nebylo špatné (alespoň by to nebylo nudné).

Do česka dorazila mutace Apollón :-D

Omluvit se vládě a západu? Haha... Myslíš třeba za ta nesmyslná "protipandemická" opatření, kdy za svitu měsíce v úplňku rozhodovali o něčem, aby to druhý den zase zrušili? Nebo snad za nákupy zboží bez výběrka? A mohl bych pokračovat... A západ... Určitě už jsi zaznamenal kauzu s Faucim ohledně uniklých emailů a původu viru... A nebo nedávné schválení experimentálních a nevyzkoušených mRNA "vakcín" pro těhotné ženy a děti od 12 let? Tohle je zločin a věř, že se to bude řešit u mezinárodního soudu. A další... Pokud je ve smlouvách ošetřeno, že za následky způsobené těmito "vakcínami" nenese jejich výrobce žádnou zodpovědnost, je tu sakra něco špatně. Přišlo by ti normální, kdyby tě, např. mixér zabil nebo zmrzačil během přípravy jídla a výrobce ti sdělil, že za to nenese žádnou zodpovědnost? Nepřišlo, tak proč by mělo být nenormální to vyžadovat od výrobců chemikálie, která ovlivňuje tvoje zdraví - to nejdůležitější, co máš? Pokud něco neumím, tak se do toho nepouštím. Opakuji, že je to zločin a já věřím, že bude potrestaný a budou potrestaní i ti, kdož ho podporovali a nabádali k němu.

007cz

Davidku, věř si čemu chceš, ale není nutné u toho šířit lži a primitivní dezinformace. Příště se chovej slušně, pokud nejsi schopen diskutovat bez hloupých vulgarit raději mlč, řadiš se tim na úroveň opileckých keců 4 cenové.

pb®
hodnocení

5x
Zas jeden, co se nechá radši zmrzačit, jen aby mohl cestovat a chlastat. Kdybyste řekl měl jsem to, bylo mi fakt zle a už to nechci zažít, ok. Ale tady se fakt nikdo neočkuje kvůli tomu, aby to nechytil? Je to první vakcína na světě, která víc než před nemocí chrání očkovaného před úřední buzerací. Ukažte mi další takovou.
Palec hoře, ale někteří lidi jsou v tomto doslova na palici a smyslů zbavení. Však se možná budou divit, co jim vakcína za pár let, možná měsíců, provede s jejich zdravím. Šťastní ti, kdož dostali placebo.
witch*
Souhlas Dejve. Koukám, že v plno očích jste tu taky oblíben, co se neočkovaní týče. :) Jsem si dovolila napsat pojem experimentální krysy a hned jsem byla napomenuta. Přitom co je to jiného než pokus ve 3.fázi? Navíc, jak se urputně lidé brání tím, že pouštíme do světě hoaxy. Kolikrát už nemám na to energii reagovat. Jak se říká: " Chytrému nápovědu, hloupého kopni."
witch*
*do světa, napověz
cutora

My do vás ty jedy napereme děj se, co děj.

Bez očkování nebudete za chvíli vůbec nic.

aeronet.cz/...

Přesně tak, ne kvůli zdraví, ale kvůli zábavě, dovolených a kontrole pohybu bílého, pracovitého, inteligentního obyvatelstva.

hodnocení

4x

To, že bude na podzim všechno opět zavřený je na 90% jasné.

Lidi by se neměli očkova z donucení médii, ale jejich a Vaše věc ;). Stejně tak vedlejší účinky.

hodnocení

2x

Jakože vám bylo po první dávce zle a vy chcete ještě druhou
jen Vy víte, kde je pravda...

zajagreva
hodnocení

1x
Já se celou dobu snažím pochopit, proč se lidi chtějí nechat očkovat vakcínou proti covid 19, která nechrání ani před těžkým průběhem. Vždyť je tolik studií proboha, lidi učte se, vzdělávejte se, nebuďte zabednění. Čas Vám ukáže, ale to už bude pozdě. Už jsem zde psala, že za touto vakcínou stojí leda tak rozvrácená imunita a metabolismus. Chraňte se proti nemoci opravdově a správným způsobem. Internet je plný pravd i lží, takže když budete mít mysl a oči otevřené, najdete způsob na všechno. Jen několik vakcín na světě má opravdu smysl a funkčnost, covid vakcína mezi ně opravdu nepatří. To, že je Vám špatně po očkováni, to je to nejmenší, co by měl člověk řešit. Nečekané.
witch*
Již několikrát jsem se přesvědčila, že těm co se chtějí nechat "očkovat" nebo už jsou, nemá smysl něco vykládat. Zbytečná ztráta energie.

Přesně tak. Když bude v TV skákejte z okna, tak se tak stane. Nic nového.

Již několikrát jsem se přesvědčil, že těm co se nechtějí nechat "očkovat", nemá smysl něco vykládat. Zbytečná ztráta energie

No vidíš. Já jsem zase rád, že tady někteří rádci propaguji neočkování. Aspoň se nestane to, že by na mne nevyšla druhá dávka vakcíny.

Máme vakcínu rok po objevení nemoci a vám se to zas nelíbí. Chtěli byste mít vyzkoušenou vakcínu se zárukou, tak to si musíte ještě pár roků počkat. Záruku, že se toho dožijete vám ale taky nikdo nedá.

Očkování je dobrovolné! To je jediný argument a každý se musí rozhodnout sám svojí hlavou.

nox®

Kamarád se před pár dny nechal očkovat a už se chlubil, jak bude moci do hospody na pivo bez testu. A to celkem nedávno prodělal covid tak, že měl asi dva dny ztrátu čichu a hotovo. Hned do toho tlačí i svoji mladší sestru, aby nemusela na test na dovolenou. Zdraví jsme vyměnili za pohodlné ohýbání hřbetů i třeba přes nesouhlas se situací dotyčného. Docela by mne zajímalo, co by se muselo stát, aby věrní covidoví fanatici sami uznali, že je to už příliš.

Mám taky v práci kolegy, kteří se nechali očkovat jen proto, aby mohli cestovat. Mě prostě zaráží, že je vůbec nezajímá, co do sebe píchají. Doslova řekli, že je jim to jedno, co to je, hlavně když bude moct zase žít. Hmmm... otázka je jak dlouho bude každý z nich žít... Kdyby lidi nebyli líní a zjišťovali si informace i ze zahraničí od doktorů a z výzkumů a nastudovali historii vzniku vakcín (dnes to díky překladači není problém), jen těžko by si do sebe tu srajdu píchli. Každý svého štěstí strůjce dámy a pánové.

nox®

Já bych se možná ani tak nebál vakcíny jako takové, lidé do sebe za život nacpou daleko větší svinstva. Ale ten princip. Dneska je to vakcína, co to bude zítra, povolení vyjít z domu?

Shrnu to takhle-"kdo se bojí s.e.r.e doma v předsíni!"

nox®

Problém je, že chce, abychom s*ali v předsíni společně a vynucuje si to.

Kdo se bojí s.e.r.e doma v předsíni!

A kdo se nebojí, tak n.e.s.e.r.e vůbec?

*hi*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]