Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi tlusté holky

Od: praseclovek* odpovědí: 14 změna:
Lidi, chtěl bych se vás zeptat jestli se taky někomu z vás líbí tlusté holky. Mě štíhlé holky připadají nechutné. Radši jsem když mají alespoň 5 kilo nadváhu. Máte to tak taky někdo?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

5x
Nelíbí. Ale tady asi nenajdete ideální cilovku...
Jo kdyby ste napsal,že se vám líbí důchodkyně, to by byla jiná...

kicune*
hodnocení

2x

Nemám rád přehnaně hubené bez gramu tuku. Nepřijde mi to přirozené. V podstatě takové holky lituji, že si dělají dobrvolně takové peklo na zemi.
Ani tlusté nemám rád.

Ale mám rád když je holku za co chytit a má pěkné tvary, preferuji hruškoidní typ. Ale nesmí nikde nic tzv. "přetékat" *smich* 5 kilo sem či tam, to neřeším.

hodnocení

1x
Rozdíl mezi tlustou a štíhlou je jen 5 kg?
Nebo to špatně chápu?
ordo

váhové kategorie bbw.wiki/...

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, já to tak nemám, ale vzhledem k Vašemu nicku to chápu - líbí se Vám jateční rozměry. Zdravím!

hodnocení

1x

A co je nadváha? Dnešní tabulky jsou dělané pro anorektičky

hodnocení

1x

V pravěku bylo normální, že se chlapům líbily "baculatější" ženy, lépe "vydrželi" chladnější období. Stačí se podívat na Venuši z Věstonic, také není hubená. Váše zalíbení je prostě rudiment z lidského vývoje. Jako někdo má strostlejší prsty na nohou jako rudiment plovacích blan, tak vy máte specifické zalíbení.

joudic*
hodnocení

0x
aspon jich vic zbyde na normalni lidi, ale tluste zeny vetsinou kdyz zhubnou 5 kilo (i 25kg), tak to ani neni poznat, tak nevim odkud jste spadl

liska5
hodnocení

0x

5 kg navrch máme skoro každá. To ale nejsme tlusté. To by chtělo přidat aspoň 25 a víc kg .

praseclovek*
hodnocení

Jsem se uklikl chtěl jsem napsat 15
id

Mě by hrozně zajímalo, kterým mužům se líbí vyžraná prasátka. Můžete sem hodit foto vaší postavy bez obličeje? Děkuji ID

michalverner
5 Kg navrch,ale co je ten vrch?Znám jednu ženu 35 let,170 cm,140Kg.Ona tvrdí že je akorát.

michalverner: no právě, tady je ten problém, že ženy nejsou moc soudné a mají o sobě dost zkreslené představy. Ono stačí se podívat na seznamku např..mají tam napsáno postava střední a přitom je to vypapkané prasátko. Nebo postava štíhlá a přitom má postavu střední až nadváhu. Ale kdyby to bylo jen u postavy, to by ještě šlo..to člověk aspon vidí na fotce..

hodnocení

0x

Můj strýc měl také rád tlusté holky. Když jsem se ho ptal, co je na nich zajímavého, tak odpověděl, že když jí píchne prstem do zadku a udělá tam důlek, tak ho strašně vzrušuje, jak se ten důlek vyrovnává a mizí.*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]