Nejste přihlášen/a.
Nemám rád přehnaně hubené bez gramu tuku. Nepřijde mi to přirozené. V podstatě takové holky lituji, že si dělají dobrvolně takové peklo na zemi.
Ani tlusté nemám rád.
Ale mám rád když je holku za co chytit a má pěkné tvary, preferuji hruškoidní typ. Ale nesmí nikde nic tzv. "přetékat"
5 kilo sem či tam, to neřeším.
Dobrý den, já to tak nemám, ale vzhledem k Vašemu nicku to chápu - líbí se Vám jateční rozměry. Zdravím!
V pravěku bylo normální, že se chlapům líbily "baculatější" ženy, lépe "vydrželi" chladnější období. Stačí se podívat na Venuši z Věstonic, také není hubená. Váše zalíbení je prostě rudiment z lidského vývoje. Jako někdo má strostlejší prsty na nohou jako rudiment plovacích blan, tak vy máte specifické zalíbení.
5 kg navrch máme skoro každá. To ale nejsme tlusté. To by chtělo přidat aspoň 25 a víc kg .
Mě by hrozně zajímalo, kterým mužům se líbí vyžraná prasátka. Můžete sem hodit foto vaší postavy bez obličeje? Děkuji ID
michalverner: no právě, tady je ten problém, že ženy nejsou moc soudné a mají o sobě dost zkreslené představy. Ono stačí se podívat na seznamku např..mají tam napsáno postava střední a přitom je to vypapkané prasátko. Nebo postava štíhlá a přitom má postavu střední až nadváhu. Ale kdyby to bylo jen u postavy, to by ještě šlo..to člověk aspon vidí na fotce..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.