Nejste přihlášen/a.
Nemám rád přehnaně hubené bez gramu tuku. Nepřijde mi to přirozené. V podstatě takové holky lituji, že si dělají dobrvolně takové peklo na zemi.
Ani tlusté nemám rád.
Ale mám rád když je holku za co chytit a má pěkné tvary, preferuji hruškoidní typ. Ale nesmí nikde nic tzv. "přetékat" 5 kilo sem či tam, to neřeším.
Dobrý den, já to tak nemám, ale vzhledem k Vašemu nicku to chápu - líbí se Vám jateční rozměry. Zdravím!
V pravěku bylo normální, že se chlapům líbily "baculatější" ženy, lépe "vydrželi" chladnější období. Stačí se podívat na Venuši z Věstonic, také není hubená. Váše zalíbení je prostě rudiment z lidského vývoje. Jako někdo má strostlejší prsty na nohou jako rudiment plovacích blan, tak vy máte specifické zalíbení.
Mě by hrozně zajímalo, kterým mužům se líbí vyžraná prasátka. Můžete sem hodit foto vaší postavy bez obličeje? Děkuji ID
michalverner: no právě, tady je ten problém, že ženy nejsou moc soudné a mají o sobě dost zkreslené představy. Ono stačí se podívat na seznamku např..mají tam napsáno postava střední a přitom je to vypapkané prasátko. Nebo postava štíhlá a přitom má postavu střední až nadváhu. Ale kdyby to bylo jen u postavy, to by ještě šlo..to člověk aspon vidí na fotce..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.