Jedna čárka znamená negativní. doplněno 05.06.21 17:54: Brýle mám na nose. Je tam jedna čárka, u písmene "C" Výsledek testu je negativní. doplněno 05.06.21 17:57: Vidím i tu druhou, ale musela by být zvýrazněná jako u "C"
Ano,tenhle má jednu carku. Tazatele test dvě. V návodu k mému testu je,že i slabá čárka znamená pozitivní. Předpokládám,že tyhle testy mají všechny stejný princip.
Kdyby to tak bylo, tak bych na základě tohohle testu musel být pozitivní. Což jsem nebyl, jak potvrdil PCR test. To, co vypadá jako čárka (u písmene T), bude proužek či trubička s kontrastní látkou, která se zbarví červeně v případě přítomnosti viru. Ovsem, nejsem ani dovozce testu, ani indické dítě, které ho balí doma na dvorku , takže kdo ví jak to vlastně je
motak
Já tam teda žádnou vodorovnou čárku nevidím...ale fotka je dost nekvalitní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.