Nejste přihlášen/a.
Když jsem to přečetla, chápu, že o Tebe nestála.
Šlo napsat: vybral jsem si chytrou a zajímavou dívku, zpočátku jsme si rozumněli, ale po čase na mne zanevřela. Myslíte, že to bude tím, že se enormě zabývám sám sebou, pitvám své pocity veřejně, čímž narostou do psychiatrické diagnozy?
Není to tím, že se na ni dovedu navěšet a svou závislost jí dávám slabošsky najevo? Myslíte, že má oddanost ji dusí? A když není má láska opětována, myslíte, že se jí nelíbí, jak hysterčím? Asi jsem tím krajně nepřitažlivej, protože kluk má být pohodovej, pozornej, vtipnej a milej a má mít nějaké své hobby, pro které na něj dívka ráda počká u stadionu.
Tak jestli je to tak, že dívka, kzerá se vám líbila už jako malá holka a pak později jste k ní citil city, ale nevěděl jak jí to dát najevo. Ta holka si časem určitě utvářela své představy o případném partnerovi, ale vy jste do těch jejích představ asi moc nezapadal. Nenašla ve vás nic,co by se jí líbilo, nezamilovala se do vás, ale to se přece stává. Zjistila, že chce asi někoho jiného. Naznačla vám,že už se s vámi nechce nijak kontaktovat. Tak jí proto už nemůžete nijak nahánět, jak by bylo vám,kdyby to byl nějaký opačný podobný případ, taky by vás to štvalo. Stalo se a musíte jít o dům dál.
Chce to nadhled a nepitvat to, tedy sebe, slečnu a všechny pocity.
Mám tedy stejný pocit, jako už tady se napsalo.
Jako žena to řeknu na tvrdo - neznám Vás, nechtěla bych přítele, natož vážnou známost a případný sňatek a společné děti s mužem, který se léčí na psychiatrii.
Chci muže zdravého, fyzicky i psychicky. Svět je tak složitý, že povětšinou mají přednost a úspěch zdravý lidé. I když se prosazuje, že nesmí být diskriminace, ale to je příroda, výběr.
ALe - Pokud bych se do nějaké takového člověka opravdu zamilovala, tak by mě nevadilo nic, ani tělesné postižení, ani psychické.
Tomu se říká zamilovanost, láska, splašené hormony.
U slečny tohle není. Nevybrala si Vás, netouží po Vás.
Seznamujte se s jinými dívkami, potřebujete trénink. Čím víc jich poznáte, tím to bude lépe, tím víc se naučíte, jak fungovat, jak reagovat.
Žijte přítomností a trošku budoucností, utápíte s v minulosti, a na to není nikdo zvědavý, natož aby Vás litoval.
Mám to také tak, ale já už mám nárok, jsem v důchodu a přemítám, co se stalo špatně a co dobře. A nakonec si sama vynadám, že tohle je zbytečné zamořování mozku, smažu to, něco se mi samozřejmě osvětlí, poučím se z toho, ale nyní jedu dál.
Víte kolik volných slečen? Jak máku. A dorůstají pořád nové a nové.
Jenom lituji, že jsem teprve nyní dospěla k názoru, tedy radě, kterou jsem Vám dala. Užívejte si života nyní v mládí, poznávejte co nejvíce děvčat. Jste mladí, krásní, žádoucí, využijte tedy toho. Zvýší se sebevědomí. Hledejte a vybírejte, ta chemikálie k této jedné první lásce časem odejde.
Ano buďte silný, nechce se to stýkat, vyhledávat, kontrolovat.
Zvládli jsme to my ostatní, zvládnete i Vy, opravdu nejste v tom sám, kdo tohle zažil.
Časem se seznámíte s možná lepším protějškem.
Oprava jména na cutora.
Neznámý+číslo - jste hlupák.
Lidi četbou vašeho příspěvku a odpověďmi ztratili čas.
Zasluhujete doživotní zákaz přístupu na tento web.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.