Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s tím kamarád sleduje?

Od: kata* odpovědí: 4 změna:
Zdravím,poznala jsem kluka po jedné akci a vzali jsme či cisla(už 6let)jsme v kontaktu.Chtela jsem sním chodit(i když to neví,zamilovala jsem se do něj na první pohled).Za tu dobu co se známe jsem měla 2partnery a oba na něj Extrémně žárlí.Nikdy jsme spolu neměli sex,ale nahého jsem ho videla(omylem)byli jsme opilí.Kdyz jsme se poprvé líbali řekla jsem mu abych ho urazila(ale nebyla to pravda)že hnusně líbá,chtěla jsem ho zbavit(měla jsem přítele)a nechtěla jsem ho podvádět odmítla ho,ale pak jsem se sním rozešla a pozvala toho Kamaráda na pivo,dělal že tam nejsem a díval se po holkách.Kdyz jsem ho doprovázela,dali jsme si pěknou pusu,odjel a pak napsal pěknou zprávu.Rok jsem o něj nevelala a tak jsem si našla současného Partnera,chtěla jsem aby ho poznal(a řekl co si o něm myslí)ten Kámoš,colou dobu se mi věnoval (smál se semnou,sedl si vedle mě dělal všechno aby můj chlap byl na druhé koleji.4roky jsem o něj neslyšela(neozval se)teď jedu do jeho města(pracovne)jdeme na pivo(šťastně odpověděl že moc rád)Nechápu ho o co mu jde?Ještě kdysi abych se sním vyspala řekl Že mě má rád víc než kámošku,ale stále nijak se nejevil..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Co tím sledujete Vy? Chlap většinou jedná přímo.. Podle mne je problém ve Vás. Vy nemáte pořád jasno, koho chcete a koho nechcete. Snažíte se, aby jeden na druhého žárlil. Mezi tím si dáváte roční pauzy, aby v tom byl jó guláš... a pak se divíte jejich reakcím.

04.06.21 20:01

*palec*

kata*
hodnocení

Ano,možná jsem chtěla aby Kamarád na ex žárlil,ale nechtěla jsem dělal vlny.Chtela jsem s Kamarádem chodit,jenze jsem se omylem vyspala s kolegou kterej chtěl vztah (dokopal mě k němu).Proto jsem se sním tenkrát rozešla.Ale proč dohnal na mojeho chlapa k tomu že si myslí že jsme do sebe byli zamilovaní a bylo víc nevím.Ano já byla-ale on chtěl Jen sex,pak dožene mojeho chlapa k Žárlivosti, proč?Už jsem ho Jenom brala jako kamaráda a zasla jsem si s obema na Kafe+moji švagrovou,co je na tom?
Teda tebe bych chtěl doma. Omylem vyspala. Zajímavé.
Jen tak mezi námi. Dost sis to u něj podělala sama. Chtěla ses ho zbavit, zbavila ses...nevíš co chceš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]