Nejste přihlášen/a.
Předseda České stomatologické komory Roman Šmucler po druhé dávce očkování ochrnul v obličeji, uvedl to na svém Facebooku. Dočasné ochrnutí obličeje je podle Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL) jednou z možných komplikací při očkování látkou od společnosti Pfizer/BioNTech.
Obrna obličeje je podle SÚKL jednou z možných komplikací při očkování látkou od společnosti Pfizer/BioNTech.
Tak šupky dupky všichni na očkování.
Dobrý den, proč hned tak pesimisticky? Snad se mohlo napsat optimisticky, že pan Šmucler má polovinu obličeje zcela v pořádku . Zdravím!
Pokud si mám vybrat mezi párhodinovým "ochrnutím" půlky obličeje, nebo smrtí na JIPce, tak radši volím to první.
Navíc tenhle pan "doktor" Šmucler rád hodně přehání, snad bych i řekl, že jeho slova se pohybují na hranici důveryhodnosti. Možná jen cítil tlak ve tváři a hned z toho dělá ochrnutí. Já osobně mu nevěřím ani nos mezi očima, navíc ochrnutí tváře.
Marcele Holanové pomřelo skore celé příbuzenstvo na Covid.
Tak šupky dupky shánět vir, dokud je k mání.
ra252 - nejde o zpěvačku Věru Martinovou? Četl jsem někde titulek, že měla v rodině za rok snad pět umrtí na covid (s covidem).
Pan Šmucler není jediný člověk, který zaznamenal komplikace spojené s očkováním. Otázka je, proč se nechal očkovat. U lidí s nadváhou, cukrovkou a v pokročilém věku bych chápal jejich obavy z nákazy a tudíž i ochotou se nechat očkovat vakcínou, která může mít všechny certifikáty, ale faktem zůstává, že nikdo neví, jaké následky může mít za několik měsíců a roků. Proč se však nechávají očkovat lidé, pro které případná nákaza znamená mnohem méně komplikací, je mi záhadou. Očkování dává smysl pouze pokud slouží zdraví a ne jako předpoklad pro cestování nebo návštěvu restaurace!
Ovšem... například v Izraeli zaznamenali částečnou paralýzu u 73 osob ze 4.3 milionu očkovaných. To je šance nějakých 0.0025% viz glosa Miloše Čermáka: seznamzpravy.cz/...
Proč se nechal očkovat? Klidně se ho zeptejte... pokud už neodpověděl. Vzhledem k tomu, že i když měl tuhle komplikaci, tak je rád, že se nechal očkovat a doporučuje to i jiným.
Nutí Vás snad někdo do očkování? Nenutí. Tak udělejte protislužbu těm, kteří se očkovat chtějí a nešiřte tu rádoby poplašné zprávy.
Konec konců by Vám mohl odpovědět kdokoliv. Jenže argumentovat základy imunologie člověka, kolektivní imunitou a hromadou dalších informací v případě člověka jako Vy jen házení hrachu na zeď. Takže to dělat nebudu. Nemám potřebu kohokoliv přesvědčovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.