Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubař - co si o tomto náboru nových pacientů myslíte vy?

Od: zubnikaz odpovědí: 6 změna:

Je možné otevřít dopoledne registraci pro nové pacienty a tu pro velký zájem uzavřít po dvouch hodinách ( stejně jako minule)? Jak se ti lidé dozvěděli ,že se zrovna registruje? To se jako pořád dívají na internet? Díval jsem se ráno na začátku jeho ord.hod. a žádná zpráva o novém registrování .No a po obědě už je po registraci.A to jsem se na jejich stránky díval 3 x denně ,protože tam měli napsáno něco o nové registraci začátkem léta.Můžete mi napsat co si o tomhle náboru nových pacientů myslíte vy?

doplněno 02.06.21 16:10:

Jde o zubaře.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skenio
hodnocení

2x

je to jednoduché a všem dostupné, existují nejen programy, ale i stránky, které hlídají změnu webu za vás a pošlou notifikaci. Jsou i takové, které po objevení hlídané změny zahltí web požadavky, ten je pak pomalý a stihne se registrovat méně lidí, než notifikovaná osoba zareaguje. Nemyslim, že by normální člověk se měl možnost registrovat třeba na výměnu řidičáku tak, aby to nebylo za měsíc

liska5
hodnocení

2x

Když šel můj zubař do důchodu, dali mi na VZP tipy, kam bych se mohla přehlásit. Objela jsem asi 20 zubařů a nikde nebrali, všude měli plno. Jen jedna mladá zubařka na mateřské v sousedním městě nabírala pacienty, že za čtvrt roku nastoupí. Volala jsem jí a byla jsem na konci řady zájemců. Ještě mne vzala. Takže dojíždím a jsem ráda, že jsem se zajímala v předstihu. Taková je situace v pohraničí daleko od Prahy. Kamarádka ve Středočes.Kraji právě volí mezi Ukrajincem a Rusem a taky s dojížděním. Nedivím se, že má ten Váš zubař už plno. Zájemci čekali, až zahájí nábor, a to je hned.

liska5

Opr.: Středočes. kraji

hodnocení

1x

zubníkaz - podle Vaší přezdívky myslíte zubaře? Lidi se mohli ptát na pojišťovně, že potřebují zubaře, mohli se dívat na web. Zpráva o zubaři, který nabírá, se šíří rychle. Registrují se celé rodiny. Registrace mohla být pouze pro pár klientů/pacientů...

liska5
hodnocení

1x

Já si myslím, že to souvisí s počtem nafasovaných lahviček s vakcínou. Ty mají omezenou tvanlivost a musí být aplikovány k určitému datu. Navíc v jedné lahvičce je tuším 5 dávek, tak to mají rozpočítané, aby nebyl zbytek... Chtěla jsem se totiž přeregistrovat, posunout termín kvůli zubaři a tohle mi řekli, že tím pádem už na mne druhý den vakcina nevyjde a posunou mě do další várky.

Tak to není o covidu? Takže sorry, já se snažila...Příště buďte přesnější.

hodnocení

0x
Asi se registrovali na FB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]