Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování nebrání přenosu

Od: proc odpovědí: 19 změna:
Na Seznamu je zveřejněná informace, že očkování sice chrání člověka před onemocněním, ale nezabrání přenosu infekce, proto je nesmysl nařízení, že naočkovaný člověk se nemusí testovat a už všude mít volný vstup bez ochrany dých.cest. Budou nakonec průkazné hlavně testy na protilátky?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Očkování by mělo chránit před těžším průběhem nemoci. Nikoliv před nákazou. A nikoliv před šířením mezi ostatní lidi.
Když vir chytí neočkovaný člověk,ve většině případů pocítí příznaky, jde se otestovat a pak případně zamíří do karantény.
U očkovaného člověka ty příznaky potlačí vakcína, takže tento dál vesele virus roznáší mezi další lidi. Jak to dopadne, ponechám k vlastní úvaze.
Testy na protilátky se myslím zatím neuznávají.
fram

Přesně tak to je. Ještě doplním: Proč byly Lock Downy? Protože umírání je drahé, jedna z dražších "chorob", hrubě řečeno. Každý by měl mít napsáno nad postelí, že: Čtyřčlenná rodina vydýchá za 24 hodin 12 litrů vody, většinou plícemi. Stačí si tedy minimálně dýchat na záda - jenomže lidi jsou tuliví až běda (a ten vir to "ví", vyhrává díky lidské pitomosti). Uvědomíme si to jen v zimě, když jde pára od úst.

Já myslím, že si musíme zvyknout, vakcína nevakcína, vir bude - a díky nakumulování lidí bude radostně Mutovat. A že protilátky nebudou trvalé, spíš tak na rok. Čas ukáže.

Očkování před cestou do zahraničí by mělo být samozřejmé, jako se do exotických zemí vždycky očkovalo proti tamní chorobové nabídce (pro nás neobvyklé).

hodnocení

3x

Zkušenosti z Izraele říkají, že pravděpodobnost přenosu od očkovaného existuje, ale je mnohonásobně (řádově) nižší, než od neočkovaného.

Ale věřte si, čemu chcete.

nox®

To ovšem není důvod k zjevné diskriminaci.

Kdo vás diskriminuje?

nox®

Nejsem si jistý, jak to je aktuálně s lidmi, kteří mají potvrzení o prodělaném covidu, ale třeba očkovaní (překvapivě už po první dávce, kdy většina odborníků varuje o nízké účinnosti) se nemusí testovat při návštěvě podniků a míst, kde je to vyžadované. Zatímco zdravý člověk musí lítat na testy, které nově ani zdarma nepokryjí celý měsíc. Takže dobrovolnosti do té doby, než neočkovaný musí sám platit testy, pokud chce na veřejná místa. Pokud se něco podobného bude plánovat i s odložením roušek, odporuje to veškeré logice ochrany před nemocí.

...kdy většina odborníků varuje o nízké účinnosti...

nízká je pokud není dokončené očkování. ale i tak nízká účinnost je lepší jak žádná.

Ale to je věc názoru, jaký si kdo udělá.

cutora

Myslím, že se tomu nevyhneme nikdo. Ať očkovaný, tak i odpírač.

Pokud jsem ve styku s očkovancem, tak jeho výdechy dýchám opět zase já /naředěné/. A tím pádem jsem prý také už po očkování.

Byla jsem v kontaktu se 2 osobamu 4 hodiny v místnosti a poté mě bolela 3 dny hlava, měla jsem těžké nohy /lýtka/ a nakonec 2 dny průjem.

Takže, já tomu věřím, že očkovaní vydechují ten spike protein, který ovlivní i jiné osoby.

tady mají jiná čísla a zkušenosti. Ono někdy záleží, jak se co upraví a prezentuje. Viz různé statistiky a průzkumy.

otevrisvoumysl.cz/...

nox®

milancukrar: Proto píši, po prvním očkování. Jesli je nižší šance lepší než negativní test, to je na každém.

cutora
hodnocení

2x

Proto se rozvolňuje a vybízí, aby se lidé po 1. očkování rozjeli po celém světě na dovolené. Tak se pěkně covid roznese všude a na podzim tady bude všude zátaras. A člověk opět nenavštíví příbuzné ve vedlejší vesnici.

A opět budou vyčítat, jak jste nenosili roušky, nedodržovali karanténu, netestovali se dostatečně. Za to budou moct pouze neukáznění občané.

A tak děcka v září budou hromadně rejpány v nose a hned jim nasadí experimentální vakcíny. To by v tom byl čert, aby EU nakoupila miliardu vakcín a nakonec to nikdo nechtěl.

Tak tady už proflákli, ale stejně tomu nebude ten, kdo je oočkován, nebude věřit.

tadesco.org/...

kicune*
hodnocení

2x

Kdo odmítá očkování, měl by převzít finanční odpovědnost za testy, jak navrhují zdravotní pojišťovny.
irozhlas.cz/...

osemetnost

Máme empirické, historické zkušenosti se zdraví vysloveně nebezpečnéou vakcínou Pandemrix proti chřipkové pandemii, která prošla nestandardně zkrácenými testy podobně jako vakcíny proti COVID. Víme, že nebezpečnost této vakcíny byla prokázána vědeckým výzkumem i nezávislými soudy a uznána výrobcem vakcíny, ale že vlády opakovaně prohlašovaly tuto vakcínu za "absolutně bezpečnou" a "kvalitně otestovanou".

Víme, že při vývoji vakcíny proti COVID od AtraZeneca docházelo k zásadním chybám a manipulacím s testy, a projevily se dva případy extrémně závažných neurologických onemocnění.

Víme, že nadějné ale naprosto revoluční mRNA vakcíny mohou mít závažné autoimunitní dopady, že je naprosto neznámé jaké budou mít dlouhodobé následky, a že testování tak extrémně novátorského, revolučního produkt jako mRNA vakcín mělo být opatrnějši, delší a důslednější než schvalování tradičních vakcín – ale stal se pravý opak a revoluční novinka byla protažena extrémně zkráceným a akcelerovaným testováním.

Víme prokazatelně od vyšetřování Rady Evropy a elitních investigativních novinářů, že plánování a politiku ohledně chřipkových pandemií a vakcinací celosvětově utvářeli či ovlivňovali lidé, kteří byli v obrovském, nezveřejněném konfliktu zájmů, protože měli vysoké finanční příjmy od výrobců vakcín. Víme, že Prymula který dobrovolně-povinnou vakcinaci prosazuje u nás, dostal od farmaceutických firem desítky milionů Kč a víme, že ten samý Prymula smetl ze stolu jakoukoli farmaceutickou alternativu k vakcinaci.

Pokud však dnes vládě projde vytvoření bezprávých "občanů druhé kategorie" a rušení občanských a lidských práv pro všechny, ktří si dovolí neuposlechnout požadavek vlády pod záminkou "boje proti krizi", vznikne nebezpečný precedens kdy bude příští vláda moci omezit jakákoli občanská a lidská práva kvůli jakékoli jiné "krizové" agendě – například klimatické. V tom případě by Česká republika jako právní, ústavní stát skončila a nahradila ji diktatura. Diktatura, po jaké mnozí politici a aktivisté již naprosto nepokrytě touží.

nox®

Nepodstoupil jsem jediný test, proč bych měl cokoliv převzít?

nox®

Nebo jinak. Když se rozhodnu, že pro mne bude dobré zajít si na test, rád si za něj zaplatím. Budu-li na test z jakéhokoliv popudu poslán, proč bych měl platit byť jediný halíř? Takto by to klidně mohlo být, samozřejmě bez nutnosti jakéhokoliv prokazování se testem nebo očkováním někde ve společnosti, to je naprostá absurdita.

dejv111*
Já bych zase nechal všechny lidi, co se dobrovolně nechali píchat experimentální a NOUZOVĚ schválenou vakcínou, hradit veškeré komplikace spojené s vedlejšími účinky vakcíny. :) Nechápu, proč bych si měl hradit něco, k čemu jsem byl přinucen.

witch*
Jen do nich Noxi a Dejve111! Moc ráda čtu Vaše komentáře, protože se ztotožňujeme v názorech. Kolik lidí má zavřený oči je až neuvěřitelný.

radujte se, je to lepší, než když druhým nadáváte a urážíte...

witch*
@milancukrar udivuje mě, že někdo jako Vy je sys. A klidně mě za to zablokujte. A to, že nevidíte za roh, potvrdilo mé "experimentální krysy" ,kdy holý fakt považujete za urážku. Dále bych Vám byla vděčná, kdybyste nereagoval na mé komentáře. Jako člověk mi nic neříkáte. A máte mysl o 180° někde jinde.
dejv111*

Na to si tady witch zvykejte, Milan měří dvojím metrem. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]