Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženy - stydíte se za masturbaci?

Od: viona odpovědí: 5 změna:
Ahoj holky/zeny.
Urcite jste nekdy zkouseli sami sebe uspokojit. Stydite se za to? Boji te se to rict nekomu kdyz se vas na to nekdo zepta? Kdokoliv pritel, kamoska ci kámoš? Ja se za to stydim. Ale asi je to normalni vec? Diky=)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tan
hodnocení

5x

Mně přijde spíše trapný a ubohý ten, kdo se na takovou věc vyptává.

pb®
hodnocení

5x

Nestydím, ale nikde to nevykládám a nepohybuji se mezi neomalenci, kteří by se vyptávali. Jediný člověk, s kterým si sděluji detaily z intimního života, je můj zákonný manžel a v tomhle případě se to nejen smí, ale dokonce je žádoucí vědět, co se druhému líbí či nelíbí, protože plnohodnotný sexuální život je jedním (nikoliv jediným) z pilířů vztahu.

Mám za to, že inteligentní dospělí lidé ví, jak funguje lidské tělo a co lidé asi tak v soukromí dělají či nedělají a nemají potřebu se na to vyptávat.

hodnocení

4x

Naprostá většina lidí masturbuje. Každý to dělá jinak a každý tomu říká jinak. Je to normální a není se zač stydět.

A ti, kteří tvrdí, že to nedělají, tak lžou, jako když tisknou (a zpravidla to dělají mnohem častěji, než ti, kteří to nezapírají).

Jw ro intimní záležitost po které je každému *ticho*. Nicméně samozřejmě lze provozovat v páru a konec konců i ve více lidech, aneb co je konáno se svobodným souhlasem všech zúčastněných je normální.

Ostatně klasik tvrdí, že mastrubace je sex s člověkem, kterého mám nejvíc rád. ;)

liska5
hodnocení

3x

Mně se především hnusí ten výraz prstění. Brr. Ať se to nejmenuje nijak, když o tom nikomu nebudu povídat..Proč taky? Každý má nějaká svá tajemství. A stejně by mi bylo nepříjemné, kdyby mi tyto své praktiky někdo líčil..

liska5

No jo, admin změnil nadpis a tím je má odpověď trochu mimo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]