Nejste přihlášen/a.
1. Ano 2011
2. ČSSD
3. Koalici Starostů a Pirátů
4. Koalici Spolu, ODS, KDU - ČSL, TOP 9
5. SPD
6. KSČM
7. Koalici Trikolóry, Svobodných a Soukromníků
8. Stranu Zelených
9. Nevím, koho budu volit.
10. Budu volit jinou stranu.
11. K volbám nepůjdu.
Já budu volit koalici Trikolóry, Svobodných a Soukromníků, minulé volby jsem většinou volil stranu Svobodných občanů a koho budete volit vy?
Z politického hlediska je ANO opravdu nejmenší zlo, ale s ohledem na posledního půl roku až rok, tak se bojím, že horší to být už nemůže.
Ale no tak, pane @pavlos zde si prosím naklikejte svůj program přímo na míru.
A budete nejšťastnější člověk na světě.
Jedině PirStan a nikoho jiného!
Já vím, ale co naděláme
Lidi zlatí, já vás nějak nechápu. Řeknu že volím SPD, dostanu vynadáno.
Řeknu že ANO tak taky.
Teď sem se přiznal k PirStan tak to samé
A já se tak připravil. Dokonce sem si do mobilu stáhl nádhernou písničku, kterou si pustím jak budu vcházet do volební místnosti, ať to každý ví koho budu volit, že se nestydím
Jednoznačně nové hnutí "PŘÍSAHA Roberta Šlachty". Pozor, nezaměňte jen s Přísaha (mafie před registrací pana Šlachty mu už chtěla znemožnit jeho kroky). Odvážnějšího a především férového veřejně známého člověka neznám. Četli jste jeho první a velmi odvážnou knihu Třicet let pod přísahou? Ohromný trhák, odvaha - čtete jedním dechem. Je to odvážný, neúplatný, skromný a čistý člověk, vysoce postavený bývalý policista. Jak a čím vším si musel projít a co se tu v naší zkorumpované zemičce děje si přečtěte a budete žasnout. Doporučuji.
Taky Šlachtovi fandím. jen v těchto volbách to asi nestihne, aby nasbíral potřebné hlasy. Piráti byli sympatičtí na začátku, teď jsou hodně jiní. Vadí mi, že s nimi jdou starostové. Tam je víc dobrých lidí, co mohli posílit jinou stranu. To už raděj ODS. Jinak Babišově oblibě se nedivím, často lidi argumentují jeho jazykovým vybavením a přehledem, jak to funguje v zahraničí.
Západní jazyky...
Já nejsem babišovec, ale takový klacky pod nohy celou dobu, při tom se nedá soustředit a dělat. Pak zákonitě chyboval, ale ze země nic nevyvedl, jako ti tuneláři před ním. A ti jsou v pohodě, dokonce se někteří chystají do fce prezidenta. Ale nikdo jim nepřipomíná jejich tunely a neposmívá se jejich výslovnosti..
Zdravím. Samozřejmě SPD. A naštěstí už dávno nejsou tak "malou" stranou, za jakou se je média a někteří politici snaží vydávat. Ida
@kicune, tím líp... Ida
SPD nikdy nebyla "malou" stranou. I přesto, že její členská základna je spíše drobná, tak ego jejích nejviditelnějších členů klidně vydá na dvě až tři České republiky.
Mně se docela líbí, jak jde do všeho s tou svou japonskou urputností...A schvaluji mu nevymýšlet něco, co jinde funguje. Taky jsem pro brát si mustr ze stejně velkých úspěšných zemí.
Jen na vysvětlenou, to měla být narážka na nezdravou osobnost a nevyzrálost některých členů SPD. A nejen jejich lídra. Je ve vašich možnostech domyslet, co by následovalo, kdyby z nich byli zákonodárci s možností prosadit své návrhy? Vždyť jsou to usvědčení lháři. A to ještě ještě ani nebyli pořádně u moci.
Pokud použiji oblíbenou vylučovací metodu:
ANO- za poslední roky zmršili co se dalo. Rozkradli zbytek po Klausovi a zadlužili totálně republiku. Jejich lídři jsou namyšlená sebranka co se nestydí ničeho.
Komouši- žil jsem v té době přes 30 let, tak vím co jsou zač.
SPD- populisti co vše staví na migraci. Každému z nich bych přál narodit se třeba v Sýrii, nebo Iráku.
Šlachta-uměle vybudovaná image neúplatného policisty. Pro kariéru udělá vše.
ČSSD - roky jen příprdčí všech režimů. Teď se spojí s kýmkoli.
Trikolóra- se tam naštěstí nedostane, takže škoda mluvit.
Takže se rohoduji mezi Piráty a Spolu a komu to hodím se ještě uvidí. Nikdo není dokonalý.
...Rozkradli zbytek po Klausovi a zadlužili totálně republiku...
ale to se tvrdí o každé vládě, která skončila.
Pamatuji komunisti kolem sebe, jak po roce 1994 tvrdili, jak republiku rozkradli více, než komunisti před revolucí...
ale dřív se kradlo v malém a teď už v miliardách
jak úsměvné, dříve se vydělávalo kolik a teď?
dříve se dával úplatek automechanikovi a teď?
Když Vám ukradli statek, barák, to bylo malé kradení?
Krdež je jen jedna, ať ukradnete korunu, nebo miliardu, furt jste zloděj.
Prostě komunisti, ODS a teď i Babiš kradli ve velkém, takže nevolitelní.
Pokud by kandidovala každá strana jen sama za sebe, musel by člověk dobře prostudovat její program, aby viděl, co která strana nabízí. S trochou benevolence by se vybrat i dalo. Jenomže každý udělá slepenec /říkají tomu koalice/, spojí se s kdekým a program je najednou úplně někde jinde. To je to, co mě štve. Volím jedny a zjistím, že se k těm mým favoritům třeba přilepily ještě 2 další strany, které bych nevolila. Je to jasné, korýtko není velké a tak si svůj rypáček chce namočit každé prasátko, i za cenu mnohých ústupků a spojení. Hlavně tam být. Jakým způsobem, to už se neřeší.
Neměl to daleko jednodušší pan Foglar? "Koho volíš? Losnu nebo Mažňáka?" A bylo hned jasno. Jaga.
@babajaga...tak konečně jsem našla společný názor..., ale koho volit? Pokud bychom je všechny naházeli do jednoho pytle a pak jednoho vyndali, bude tu stále dareba, co si chce smočit rypáček...rozdíl je snad jen jediný...někdo jen smáčí a někdo u toho ještě mlaská
. Navrhovala bych místo stran volit jednotlivce a to takovým způsobem, že každý kraj (okres) má v regionální politice svého docela dobře známého člověka a spíše se ví, co je to za člověka. A toho si zvolí, ten s největšími počty hlasů by postoupil a musel by projít dalším sítem a z tohoto síta pak teprve do vysoké politiky. Zároveň by podepsal plnou odpovědnost za hospodaření s českým majetkem. Pokud by byl v mínusu, musel by vše vrátit. To bychom koukali, jak by vše vzkvétalo
. Ale to je utopie Julia Verna, co?
Pusťte si na Internetu projev Andreje Babiše ve Sněmovně, kdy opozice chtěla vyslovit vládě nedůvěru. Uvádí tam 8 pravdivých důvodů, proč je vláda úspěšná. Rozhodnu se mezi ANO2011 a Přísahou Roberta Šlachty.
Tvrdí to Babiš. Já tomu rozumím, je to jeho jediná šance v nadcházejících volbách, že ho budou volit rozumově méně obdaření spoluobčané, kterých je bohužel celkem dost. A důchodci, jejichž hlasy si kupuje už dlouho. Alois určitě bude členem jedné z těch dvou skupin.
Zajagreva: Chápu správně Vaši myšlenku tak, že chcete nechat piráty vyhrát, aby ukázali, co jsou opravdu zač a pořádně to tu domrvili a lid si pak musel uvědomil, co za blbost udělal a příště už se chytl za nos a přemýšlel jinak? Pravda je, že si člověk někdy musí dojít až na dno, aby zase mohl stoupat vzhůru, ale upřímně, moc se mi do toho nechce.
Tak já už jsem pevně rozhodnut, budu volit PirStan
PirStan má nejlepší a nejucelenější volební program jaký svět vyděl,
Každý z voličů si v něm může najít svoje.
Chcete nižší daně - je to tam
Chcete vyšší důchody - taky
Chcete lépe bydlet - můžete
Chcete lepší poraviny - může bejt
Chcete dejchat lepší vzduch . časem budete
Chcete tvrdý boj s korupcí . samozřejmě
Atd..atd...atd...,
No prostě, vybere si každej.
Proč by je neměl volit chytrý člověk? Nebo někdo rozhoduje o tom, kdo je na základě jaké volby a osobního přesvědčení nebo preferencí, hloupý? Vy? Co se týče eura, v posledních letech se hodně situace změnila, spousta lidí by už euro vítala, navíc stále více plateb je bezhotovostních, tak tam je to stejně jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.