Nejste přihlášen/a.
Připadá mi to ujeté. Nejsme kanci, abychom se rochnili v bahně. Mimochodem, do prvních tří obrázků jsem se ani nedostala.
Pokud musím někde jít bahnem, jsem naštvaná. Smeká a klouže se to, navíc mám před očima, jak budu muset pracně umývat boty.
Dej se k rybářům, ti zažijí bahna dost. Před lety jeden pán od nás po výlovu paběrkoval ryby a zapadl do bahna až do pasu. Tahali ho pak hasiči za pomoci žebříku a bylo to divadlo pro celou vesnici. Pro něj to bylo nepříjemné, Ty by ses asi vydováděl. Navíc bahno nepříjemně smrdí, protože obsahuje zetlelé rostlinné i živočišné zbytky.
Jinak si často pouštěj film "Král Šumavy", nebo 30. případů majora Zemana - díl Bestie. Tam se herečky topí v bahně. Myslím, že Tě pak choutky přejdou. Jaga.
Ještě mě napadla pohádka Šíleně smutná princezna, kdy na konci dva nepřátelští generálové /pánové Kemr a Vostřel/ proti sobě bojují v bahně.
Já jsem si občas zajel na hudební festival a když byla předpověď počasí "samá voda", tak jsem si bral i holinky.
Bylo to z důvodu toho, že v botách od bláta bych tam celý den nevydržel a tak pochůzky v rozbahněném terénu před festivalem jsem absolvoval právě v holinkách.
I tam se našli tací, kteří si "s bahnem" užili docela dost legrace, ale to bylo vlivem množství alkoholu.
Nevím kam se pro takovéto příležitosti a záliby chodí, ale chtělo by to využít. Třeba kopat v bahně základy na plot nebo výkop pro telefon, elektriku, plyn. Ona ta práce s hlínou je těžká sama o sobě. Když k tomu ještě přidáš hromadu vody, tak bys byl po pár hodinách házení lepivého bláta z výkopu nadobro vyléčen.
No nemyslím si že by to bylo nějak moc divný. A myslím že každý má nějaké specifické zájmy. Znám dost lidí kterým se holinky a bahno líbí, no ale je lépe chodit do bahna alespoň ve dvou. A chce to aby holinky dost dobře seděli a byly těsný, jinak se do nich naleje bahno a pak se mohou lehce utopit. Taky znám i místa kde se v létě naprosto běžně každý den někdo cachtá v bahně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.