Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připadá vám to divné?

Od: dan45654 odpovědí: 19 změna:
Dobrý den líbí se mi a vzrušuje mě chození v holinkách v bahně, naposledy jsem to dělal včera v lese v jedné bažině. Dělám to tak jednou za měsíc, jinak se na to pouze koukám na YouTube. Chci slyšet váš názor, mě už to tak strašně divný nepřijde protože je toho plný YouTube.
Je mi 16

youtu.be/...

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Doporučuju účast na výlovu rybníku. Můžeš se tam rochnit dosytosti :).

A nebo čistit žumpy. *smich*

Každý máme něco. Mě to tedy nijak nepohoršuje a ani nevzrušuje (nezajímá).

hodnocení

2x

To je bezva, můžeš svého koníčka uplatnit v zaměstnání. Vidím to na čističe kanálů nebo obsluhu h-cucu.

hodnocení

2x

Připadá mi to ujeté. Nejsme kanci, abychom se rochnili v bahně. Mimochodem, do prvních tří obrázků jsem se ani nedostala.

Pokud musím někde jít bahnem, jsem naštvaná. Smeká a klouže se to, navíc mám před očima, jak budu muset pracně umývat boty. *bzum*

Dej se k rybářům, ti zažijí bahna dost. Před lety jeden pán od nás po výlovu paběrkoval ryby a zapadl do bahna až do pasu. Tahali ho pak hasiči za pomoci žebříku a bylo to divadlo pro celou vesnici. Pro něj to bylo nepříjemné, Ty by ses asi vydováděl. Navíc bahno nepříjemně smrdí, protože obsahuje zetlelé rostlinné i živočišné zbytky.

Jinak si často pouštěj film "Král Šumavy", nebo 30. případů majora Zemana - díl Bestie. Tam se herečky topí v bahně. Myslím, že Tě pak choutky přejdou. Jaga.

Ještě mě napadla pohádka Šíleně smutná princezna, kdy na konci dva nepřátelští generálové /pánové Kemr a Vostřel/ proti sobě bojují v bahně. ;)

hodnocení

2x

Já jsem si občas zajel na hudební festival a když byla předpověď počasí "samá voda", tak jsem si bral i holinky.

Bylo to z důvodu toho, že v botách od bláta bych tam celý den nevydržel a tak pochůzky v rozbahněném terénu před festivalem jsem absolvoval právě v holinkách.

I tam se našli tací, kteří si "s bahnem" užili docela dost legrace, ale to bylo vlivem množství alkoholu.

Nevím kam se pro takovéto příležitosti a záliby chodí, ale chtělo by to využít. Třeba kopat v bahně základy na plot nebo výkop pro telefon, elektriku, plyn. Ona ta práce s hlínou je těžká sama o sobě. Když k tomu ještě přidáš hromadu vody, tak bys byl po pár hodinách házení lepivého bláta z výkopu nadobro vyléčen.

hodnocení

1x

Nikomu tím neškodíš, neubližuješ, dělej si to jak se ti to líbí. Ujetý to není. Každý máme něco.

liska5
hodnocení

1x

To vzrušovalo moji vnučku, když jí byly 3 roky. Přešlo jí to, když si musela všechno zamazané sama vyprat.

hodnocení

0x
Připadá mi divné, že to sem dáváš znovu.

hodnocení

0x
Každej jsme něčím divnej. Někdo jen tak málo, jinýho, jako třeba tady to vzalo naplno.

sllov
hodnocení

0x

V bahně se ti čochtání líbí, ale co na to mamča a sousedi, když s takovými zablácenými holínkami vejdeš do baráku, do výtahu... Jak to děláš, to se hned u bahna přezouváš.

dan45654
Ano hned se přezouvám, to sis myslel že v tom pojedu v autobusu.

hodnocení

0x
Každý máme své záliby, některé příjdou ostatním divné.
Sám jsem provozoval wetlook.

hodnocení

0x

Když už se chceš rochnit v bahnu, tak zkus úplně vynechat boty, jen tak , bosou nohou. To bude teprve ten požitek.

dan45654
hodnocení

0x
Tohle video mě strašně vzrušuje.

youtu.be/...

Ty gumáky jsou prd platný, když je tam poprdel v bahně. Klidně by tam mo vlízt nahej a neumazal se :-D

nov
hodnocení

0x

Pokud do bažiny chodíte sám, tak pozor, aby z vás jednou nebylo hnědé uhlí.

holinky
hodnocení

0x

Napiš mi na twitter @nedulezitej_

Mám to podobně jako ty, je mi 20, můžem pokecat

xy
hodnocení

0x
Mě to taky baví ale v kotníkových converskách. Když je pak poblíž nějakej potok na vyprání abych v zabahněnych nešeldomů tak jeto super.
petrxy
A nevadí ti, že v blátě kloužou?

mirdas*
hodnocení

0x

No nemyslím si že by to bylo nějak moc divný. A myslím že každý má nějaké specifické zájmy. Znám dost lidí kterým se holinky a bahno líbí, no ale je lépe chodit do bahna alespoň ve dvou. A chce to aby holinky dost dobře seděli a byly těsný, jinak se do nich naleje bahno a pak se mohou lehce utopit. Taky znám i místa kde se v létě naprosto běžně každý den někdo cachtá v bahně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]