Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sympatie vs. antipatie (averze)na poradte.cz

Od: witch* odpovědí: 43 změna:
Trochu podráždím hada bosou nohou. :D Kdo je v poradně skrze negativní a kdo spíš skoro pořád pozitivní? Nebo spíš, na koho si zde dávat pozor. Četla jsem zde totiž něco o fake účtech, že se někdo vydával za úplně jiného a na to, že jsem tu pár dní, tak jsem se už setkala s dost necitlivým komentářem, ač teda dotyčný nemohl vědět co jde dokud jsem mu dost nevybíravě neodpověděla. Za těch pár dní jsem si všimla že fajn bude určitě BabaJaga a JABRAKA? Kdo Vám zde sedí a na koho máte vyloženě averzi. Pokud ovšem se Vám jména nechtějí psát, budu to respektovat. Na druhou stranu by se nad sebou třeba někteří zamysleli. :)

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Nu já si tedy myslím, že nový uživatel by si měl udělat obrázek nejdříve sám. Zbytečně se necháš ovlivnit a přitom málokdo zná někoho osobně natolik aby věděl jaký opravdu je.
witch*
hodnocení

Nejsem člověk co sebou nechal manipulovat. Takových manipulantů už jsem zažila? :)) Jsem zvědavá Keliška noo.. :D

zajagreva
hodnocení

6x
Dle mých postřehů, nebudu jmenovat konkrétní lidi, abych někoho nepohoršila, ale mám ten dojem, že většina komentujících jsou staršího věku a jejich názory jsou velmi konzervativní a mnohdy neodpovídají na dotaz, ale jen rejpalsky okomentují vlákno s jejich rádoby hlubokou myšlenkou. Semtam je tady smysluplný a vhodný a poučný komentář, ale to jsou většinou neregistrovaní lidé. Většinou jsou odpovědi ve smyslu negativním, jak je ten člověk neznalý a jak stupidní má názor - ale i to není na škodu, bohužel se ale tazatel často cítí jako malomocný a nesvéprávný. Chybí tady odborné rady, názory zdejších vševědů dost kazí PR téhle pěkně vypadající poradně.
ben®

zajagreva - toto je laická poradna (nikoliv odborná), ale i tak je zde dost odborníků ve svém oboru, resp. odborných rad. Záleží zřejmě na tom, ve které rubrice ty odpovědi čtete.

*smich* Takže jsou tady jen starší a hodnotné příspěvky mají většinou jen neregistrovaní...
A nejsou tu odborníci :) A na co jsi odborník ty?
hmmm zajímavý celkový pohled

witch*
hodnocení

Dokud nebyla korona,tak slovo odborník snad ani nikdo nepoužíval. Za to teď je jich všude plno,ba co víc jsou hrozně žádáni i když ve skutečnosti jsou úplně k ničemu. :D To je jak s čísly a zdroji. Se tomu jen směju.
zajagreva
Ja odborník nejsem, ale semtam nápíšu nějakou radu, pokud s daným tématem mam zkušenosti. Já neříkám, že to není laická poradna, jen na to, jak to tady vypadá a kolik lidí se zde táže, by mohlo být více “vystudovaných” rádců v oboru. Nechtěla jsem nikoho pohoršit, ale vidím, že jsem mohla klidně jmenovat :-D
kralovi*
zajagreva Mam uplne stejne postrehy, casto sem pisi mladi lide o radu, ale vetsina starsich konzetvativnich radcu jim poradit nedokaze, misto toho jim jeste vynada, jak za jejich mladych let takove blbosti neexistovaly. Bohuzel, musi se vyjadrit ke vsemu, i k tomu, v cem se uz neorientuji.
ordoabchao

z: Na to by to musela být poradna placená, protože čas experta je drahý. Buďme rádi, že funguje tak, jak funguje. Jiné poradny vyžadují registraci a jsou rády, když tam píše pár lidí. Úplně scestně na to podle mě jde Quora, kterou bez loginu nelze ani číst.

hodnocení

5x

fajnový budou ti, co budou na Vaší "vlně", kteří budou mít stejný názor. Já jsem přesvědčen, že tu jsou všichni hodní, ale ne na všechny. Oni si to někteří ani nezaslouží...

witch*
hodnocení

Že si někteří nezaslouží, aby na ně ostatní byli hodní je jasný. Ono málo koho nevyhodí z kramfleku třeba téma "pes umírá, nemám na veterináře". Zvlášť když jsme nedávno museli uspat naší starší fenku. A těch ohyzdných témat tu bylo víc.
lidus*

To je to co říkám, můžu vám napsat jak vás lituji, ale já vám napíši, že je to pes a každý chovatel musí vědět,že ač miláček rodiny, zemře. Našeho psa jsme ve 12letech nechali uspat a ušetřili jeho i sebe trápení.

hodnocení

4x

Davej si pozor na Axuse. Je to trol a porad do nekoho rejpe.

witch*
27.05.21 08:05
hodnocení

:d

72mona
hodnocení

4x
Vždy záleží na úhlu pohledu a na tom, kdo se dívá. ;)
A samozřejmě platí, že kdo má potřebu urážet, tak jen ukazuje svou vlastní frustraci, nespokojenost či nevyzrálost. Každý z nás má občas špatný den, tak může reagovat příkře, jízlivě či neadekvátně. Ale pokud to je častěji nebo i v naprosto banálních dotazech, je jasné, odkud vítr vane.
Ale to zjistíte časem. Jména netřeba uvádět: viz první věta*hledam* M.

kralovi*
hodnocení

3x
liska5 je moje nejoblibenejsi radkyne, nikdy jsem od ni nevidela jediny zly nebo utocny komentar. Ma zdravy a racionalni pohled na svet. Je tu asi jedina, ke komu mam respekt a koho povazuji za autoritu, i kdyz ji neznam osobne. Dost me sokovalo, kdyz jsem tu nedavno cetla, ze se za ni nekdo vydaval.
witch*
hodnocení

Jop, jop, ta se mi taky líbí. A taky mě dost šokovalo, že se za ní někdo vydával. To je právě to vlákno co jsem četla.
kicune*

Ano také jsem si liska5 všiml, její komentáře a rady pokládám za vyzrálé a víceméně objektivní.

witch*
26.05.21 22:27
hodnocení

Přesně.
liska5

...a hned mám hezčí ráno*slunce*Děkuji.

witch*
hodnocení

Poté, co se tu za Vás někdo vydával si hezčí ráno zasloužíte.

joudic*
hodnocení

3x
semtam je treba zariznout i neco na polevku *smich*, ale to spis plati pro tazatele. Cas od casu si nejakeho noveho mistra sveta nejde nevsimnout, ale ze by to clovek nejak moc resil.. Sympaticke poznate sama, a ti normalni se tolik neprekrikuji, odpovi a jdou dal. Zas takovi exoti, ze byste si musela davat pozor, tu nejsou. Nejaky generacni gap tady je, coz je nejvice videt u nekterych problemu mladych, mnohdy rada ve svabachu uz tazatelum uplne nepomuze *smich* ;)

hodnocení

2x
S Vaším hodnocením konkrétních rádců souhlasím jen na padesát procent.*smich*. A za poslední dobu mě zaujala reakce jedné rádkyně, kterou jsem nepochopil. Jistá witch napsala "Jako ženskou mě klidně podceňujte"... Četl jsem to několikrát, ale neviděl jsem žádnou zmínku o podceňování a vůbec o ženské... Tak jsem si řekl - paní bude poněkud vztahovačná. Berte to s humorem, rád si dělám srandu...:-D
witch*
hodnocení

To je právě jeden z důvodu proč se ptám.. :D ono slovo psané je poněkud jiné než mluvené. Žádná intonace a můžete si domýšlet. Že jsem vztahovačná vím. Každej je nějakej. Ale na druhou stranu miluju humor i ten černej nebo sarkasmus a samozřejmě že si srandu umím dělat i ze sebe.. :) Tím, že jsem nováček je třeba se tu trochu rozkoukat. Abych chápala správně některé reakce a nebrala je třeba jinak, než byly myšleny.

lidus*
hodnocení

1x

Je tu spousta dobrých lidí, jen názory se různí. Negativní-pozitivní, co chcete slyšet milosrdnou lež a nebo pravdu?

witch*
hodnocení

Já vždycky pravdu ať je jakákoliv.

hodnocení

0x

Na mne pozor, často odpovídám otázkou. Sókratovská metoda vyučování - mnozí to nesnášejí dobře.

witch*
hodnocení

Zvládnu to. Kdo se bojí, sere v síni. :D
nox®

Tak ono je to vyučování. Já myslel, že jen nemáte argumenty, a tak vytrháváte slova a věty z kontextu a urážíte ostatní. :)Spíš se ale divím, že se tu i přes velmi solidní úroveň poradny něco takového trpí. Na většině solidněji moderovaných diskuzních fór by to byl asi velice rychlý ban.

witch*
hodnocení

To bylo na mě Noxi..?

To bylo asi na Ra252... asi typická ukázka rádců, kteří se nemusí...*smich*. Počkejte, až Ra252 začne citovat svého konzultanta...

witch*
hodnocení

Přesně z těchto důvodů se ptám na koho to bylo. Ono jak pak pod odpověď píše víc lidí, tak čert aby se v tom vyznal. Je tu možnost označování uživatelů? Že když někomu odpovídám, aby věděl že to patří přímo jemu. Pokud ne, tak tato funkce by byla fajn. Třeba tato funkce zde je, jen s tím tady ještě neumím. :)
ben®

witch - bude stačit, když začnete komentář nickem toho, kterému je určen a nebude problém. Takto šikovně to dělám já .

witch*
hodnocení

Já vím, už mě to taky napadlo. :-D Potřebuju prostě ještě chvíli času se tu rozkoukat asi. Občas tu po týdnu ještě tápu. Kdyby mi bylo 80.. ale v 31-ti je to na pováženou. *hi*

@witch Když dáte před nick na který reagujete zavináč, @ tak to prej bude ještě lepšejší. :-D

witch*
hodnocení

To jsem chtěla vědět! Děkuji mnohokrát @juraja ! :)

@witch Nemáte zač:)

Tak na to jsem vyloženě alergický. To dělala bejvalka. Příklad : Chceš jet v sobotu někam na výlet? A ty bys chtěl?

Máš hlad? A ty? Kolik je hodin? A kolik bys řekl?

72mona
Jo, tak výuka? A už to tady na někoho zabralo? M.

witch*
hodnocení

@ringo chlap to dělá taky. Tohle mě nevytočí. :-D

Mě jo...takže už je bejvalka *smich*

tenspatny*
hodnocení

0x

Zdravím,

já mám averzi sám k sobě, ale aspoň to kompenzuji tím, že sem příliš nepíšu. Z podstaty věci si na mě dávat pozor není třeba, ale jakmile něco napíšu, tak už bych na pozoru nejspíš byl. Ale to se tak často, díkybohu, nestává.

Každopádně teda asi vítejte, no.

witch*
hodnocení

Ale no tak, nebuďte tak sebekritický. Radši myslete pozitivně a mějte se rád. Je to klíč ke spokojenosti. Za uvítání děkuji. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak uspat psa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]