Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude nový ministr zdravotnictví v pohodě?

Od: jan16 odpovědí: 16 změna:
Pevně doufám,že nový ministr zdravotnictví bude mít větší rozum než ti 4 před ním.To bylo samé omezování svobody a ekonomika krvácela.Myslíte si, že už bude tento vpohodě a nebude nám zasahovat tolik do života a deptat lidi?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pan Vojtěch není nový ministr, ale je to ministr recyklovaný . Zdravím!

Recyklovaný je hajzlpapir.Zdravim
ben®

pavlos - takové přirovnání bych si nedovolil, ale když si to myslíte, tak to snad pan Vojtěch zde číst nebude.

hodnocení

2x

Já ho měla ráda, ale docela se mu divím, že to vzal.

liska5

On si je vědom, že to je jen na pár měsíců a hodně věcí / necovidových/ si tenkrát připravil. Taky mu na tom záleží.

kicune*
hodnocení

1x

Tak se budeme modlit, aby neprisla zase nejaka krize a aby se nám z toho staronovy pan ministr nahodou neslozil.

I kdyz je mi Vojtech sympaticky, tak nechapu manazerske rozhodnuti Babise, ze ho znovu obsadi, kdyz uz jednou selhal. Asi dochazeji lidi, mozna uz mu toho ministra zdr. nikdo nechce delat.

Otázka je jak selhal. On měl tu smůlu že byl první když ještě nikdo nevěděl co ekonomika unese a s Babišem co mu do toho při každé druhé video konferenci hodil vidle a plácal si svoje to rozhodně neměl dobré. Dost se divím že ti dva do toho jdou znova spolu.
kicune*

No jestli se nepletu, tak odstoupil v době krize z klíčového postu. Sám to zdůvodnil nějak tak, že na to nestačil, že to byl na něho moc velký tlak. Tím sám uznal, že je špatný manažer. Přitom z podobných důvodů vyhazoval lidi, když nastoupil do úřadu. Na podezření z neprůhlednch zakázek s respirátory FFP2 za 700/kus se už zapomnělo, tak může zase vesele úřadovat :)

Napadla mě ještě jedna věc, jestli si Babiš takhle lacině skrze Vojtěcha nesnaží zíkat body u veřejnosti. Ví moc dobře, že je lidem sympatický. Babiše čeká hlasování o nedůvěře vládě a na podzim nejspíš také volební debakl.

liska5
hodnocení

0x

Nemá majetky a snad se poučil. Jeho problém byl, že poslouchal víc Babiše, než odborníky. Prostě měl mít k ruce rutinovaného lékaře, když je právník. Takový věrný MUDr ale nebyl trvale po ruce. Teď je corona na ústupu a on si dal za úkol digitalizaci zdravotnictví. Píšete ekonomika krvácela, ale jemu jsou naopak připisovány zbytečné ztráty na životech.

nox®
Toho přílišného poslouchání odborníků bych se dnes už bál.

hodnocení

0x

a který je ten čtvrtý před ním?

hodnocení

0x
Trpíš fascinací covidem? Nebo jak si mám vysvětlovat všechny ty tvé otázky?

72mona
Při nedostatku témat se řešilo vždy počasí. Covid je zástupné téma;) M.

makk
hodnocení

0x

Však už víte, jaký byl, myslíte že teď bude jiný?

hodnocení

0x

Přála bych mu, aby byl v pohodě. Z těch všech čtyř mi byl nejsympatičtější. Dost jsem se divila, že chce "dvakrát vstoupit do téže řeky." Já bych se vrátit nechtěla.

Ono pracovat pod panem Babišem musí být velmi obtížné. Připadá mi podle jeho chování dosti náladový, pánovitý, panovačný, pravdu má jen on. A tak ostatní musí dělat, co on chce, nebo jsou ve při. ;)

Pana Vojtěcha je mi i trochu líto, ale chtěl tam, je to jeho rozhodnutí. Občas mi dřív připadalo, že neví kudy kam. Ale je to mladý hoch, neměl mnoho zkušeností v politice a také to navíc bylo v té nejtěžší kovidové době. Tak snad se mu teď bude dařit líp. Když už snad ví, jak na to. Přeji mu to. *palec2*Jaga.

infinity
hodnocení

0x

Ono je to stejně jedno, jestli tam bude Prymula, Vojtěch nebo kdokoliv jiný. Je naivní si myslet, že dělají něco vlastním rozumem. Podívejte se na EU, je to všude podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]