Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nechala jsem se očkovat 3 měsíce po covidu, mám za sebou první dávku a už tam se mi udělalo zle, na omdlení. Zvažuji, jesti pujdu vůbec na tu druhou.Nenechala jsem si bohužel udělat přd tím test na protilátky a chci si ho nechat udělat alespon teď, jestli to vůbec k něčemu bude.Nevím,co mám teď dělat, když půjdu na druhou, ta je prý ještě horší, tak nevím, co to se mnou udělá a když nepůjdu, tak nebudu chráněná...
Napadá mě, proč to vlastně děláte, proč se hned ženete po covidu na očkování? Já jsem si po covidu nechala udělat protilátky už 2x, naposledy 5 měsíců od prvních projevů onemocnění a stále jsem v hodnotách vyšší hladina protilátek a proti očkovaným co covid neprodělali mám navíc imunitu vůči celému viru, ne jen výběžkům a navíc i buněčnou imunitu, kterou očkovaní nemají. Ty 4 stovky za test nejsou až tolik, aby si to člověk nemohl dovolit. K očkování se stavím střízlivě, jakmile moc doktorů tvrdí, že je něco úžasné a skvělé a ani nezmíní negativa, jakoby žádná neexistovala, bliká mi červené světýlko, že je možná něco špatně. Taky nevím, proč bych svůj imunitní systém měla vystavit očkování, když průběh jsem měla takový, že při obyčejném nachlazení je mi hůř. Vážně nevědět, že existuje covid, normálně bych šla do práce. Stejně jako se neočkuju na chřipku a naposledy jsem jí měla jako dítě, nevidím pro sebe přínos v očkování na covid. Ostatní nechť se opíchat nechají, čím víc vás bude, tím menší riziko pro nás neočkované. Tak je to s každým očkováním, proočkovaná populace chrání i ty, co se očkovat dát nemohou.
Prosím? To jste si Milane asi spletl.Myslíte, že určitý problém může mít jen jeden člověk a že není možná shoda údajů v příspěvku? Po nahlédnutí do pár příspěvků koukám, že vy odpovídáte na každý druhý příspěvek. Je mi vás upřímně líto, že veškerý svůj čas trávíte na zdejší poradně a už se vám to pak všechno motá dohromady. A i kdyby se dotyčná paní Milena ptala třeba 20x,tak je to vaše zbytečná starost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.