Nejste přihlášen/a.
Tohle není třeba řešit. Lékař není žádný vilný úchyl, který se ukájí pohledem na naše nahá těla. Dělá to, protože je to třeba, patří to k jeho povolání. A myslím si poctivě, že velkou většinu těch našich nahých těl by radši ani neviděl.
Důležité je jít k lékaři čistý, vysprchovaný, vzít si čisté a pěkné prádlo. Je to pro dobrý pocit každého z nás.
Není důvod se za nahotu u lékaře stydět. Koho z nás operovali, ten ví, v jakém stavu se ocitne na operačním stole.
Jako varovný příklad: manželka vzdáleného bratrance si našla bouličku na prsu. Byla to paní dost vulgární. Když ji manžel posílal k lékaři, hodila hubou: To tak! Ukazovat někde doktorovi svoje kozy. To nebudu!
Dopadlo to tak, že už asi 10 let voní k fialkám jenom zezdola. Bylo jí pouhých 55 let. A mohla tady v pohodě být, nebýt jejích hloupých názorů. Jaga.
Bambi, nesmíte být tak podezřívavá. Člověk musí i u dokrora používat zdravý rozum. Pokud mě vyzve k vysvléknutí chirurg, budu v pohodě. Pokud to ale udělá zubař, očař či ušař, vidím, že je něco špatně. Asi tak. Jaga.
Prijde matka s dcerou k doktorovi.
"Tak si odlozte, slecno."
"Ale na vysetreni jdu ja, pan doktore".
"Aha. Tak vyplaznete jazyk."
ol - to bude komentář asi starší ženy, která trpí tím, že její nahé tělo už nechce vidět ani lékař .
Dobrý den, u praktika jsem nikdy zcela nahý být nemusel (stačilo do prádla). No, a když ležíte v nemocnici na JIPce, tak to neřešíte a vlastně jste rád, že Vám sestřička nebo 17ti leté děvče (studentka zdr. školy) umyje po stolici zadek nebo i přirození - na stud není prostor. Zdravím!
Nebráním se nestydím se, někdy se pro jistotu zeptám, co vše mám svléknout, abych nesvlékala moc nebo málo. Třeba i EKG jsem absolvovala v podprsence, sestře to stačilo.
Jó rašelinka. Tam jsou občas zážitky-jako jeden týpek .stal před vanou s rašelinou a smutně na to koukal. lázeňská. "no co je?Plavky dolů a šup do vany!" a ten týpek :"no jo, doma když se koupám, tak si napouštím čistou vodu!"
Bylo to v Třeboni lázně Aurora. A důležité upozornění -pokud je tato procedura-nechat si jednu ruku od záěstí mimo rašelinu, jako starěč potu!
Jednou jak jsem byla cca 17ti letá,,,tak si doktor zdříml na mých prsou.Tehdy jsem se ještě bála reagovat a čekala jsem až se z toho ˇkomatuˇprobere.
Já před byl 48 lety a nazí jsme u odvodu nebyli!Tedy pokud nebudu brát jako nahý kdyžm mám trenýrky!
tak já byl u odvodu zřejmě o pouhých 6 let pozdějc (neboli cca stejná doba - normalizační, v tom 79 řekněme už normalizačně-stagnační režim), a skoro jistě jsem byl nahej, resp. v jeden moment určitě od pasu dolů nahej a eště jsem se před doktorem ohnul a roztáhnul půlky... (vše na povel, pochopitelně) - tenhle moment si pamatuju (moc mě nepřekvapil, ale přece jen mi utkvěl v paměti)
nikoliv, standardní odvod, dokonce hned vedle ministerstva obrany...; to jen dokazuje, že mezi vojnou a basou neni zas takovej rozdíl...
Jak již jsem psal v mnoha diskuzích mne nahota nevádí, do 15 let jsem věčně byl nahý, chodil jsem nahý do obchodu, k sedlákovi pro mléko a nevadilo mi to i v kempu kde jsem byl po celý čas pobytu stále nahý-mezi stany se takto chodil koupat. Nikdy jsem se nestyděl ani ve zdravotnických zařízeních např. vyšetření u urologa kde většinu úkonů provedla sestra,v 25letech jsem byl na operaci s kolenem-před operaci bylo provedeno oholení zdravotní sestrou mého rozkroku na operačním stole nahý před x lékařů a sester, totéž při vizitách, koleno nebylo šité -zpočátku tam byla nějaká drenáž a postupně se rány hojily tak že lékař každý den odstraňoval strupy s díraním, jednoho dne se toho zučastnily studentky zdr.školy, které pozorovaly jak se to seškrabavání provádí, z ničeho nic jedna ze studentek omdlela a upadla, dodnes nevím zdá to bylo z toho úkonu, nebo že viděla mého pindíka jelikož jsem byl bez kalhot. Další věc byla ta, že jsme si s manželkou na dovolené uskutečnili sex ve vodě na přehradě, předkožka přeskočila za žalud a několik dní jsem tím trpěl, po dovolené jsem ihned se dostavil do nemocnice na traumacentrum kde 2 lékaři a 4 sestry bojovali hodinu s přetažením zpět, žalud už modral a hrozilo že o něho přijdu-nakonec se jim to podařilo a hned jsem byl objednán na odstranění předkožky se kterou jsem se trapil 40 let, v těchto letech mi byla odstraněná předkožka úplně a to tak že zase zdr.sestra mi provedla oholení penisu a okolí ráno osprchování a už jen nahý, sestry přivezly to pojízdné lůžko na něž si vylezl a píchly mi do zadku injekci pro umrtvení jako u zubaře a převezly na operační sál bez jakéhokoli přikrytí penisu z důvodu bezinfekce tam jsem si přelezl na operační stůl a byla provedena obřízka, opět nahý jsem byl převezen na pokoj a postupně jsem si penis omyval v hypermanganu, jak už to v nemocnici bývá jsou vizity-štab lékařů a sester vždy jen prohledli léčbu a jedna sestra provedla zápis, jednoho dne se lékař asi zmýlil a uvedl do zápisu převaz místo pokračovat v omývaní, odpoledne jsem byl vyzván abych se dostavil do ošetřovny-pyžamo dolů-lehnout na lůžko a začala estráda, dvě úplně mladé sestřičky se pokoušely provést ovazaní mého pindíka, stříhaly různé obvazy snažily se ho ovázat, už jsem si v duchu říkal jak budu čůrat,ale ovazaní vždy spadlo, ze síťoviny chtěly snad vyrobit slipy ikdyž mohly nasadit kalhotky -nakonec to po hodině vzdaly, nevím jestli to nebyla zkouška na erekci. Nemohu pochopit že ve všech komentářích clapci i blbci pořad se zabývají erekci jen posvléknutí natož že by je svlékala doktorka nebo sestra a nedrží se tématu a ještě se někdy vzájemně osočují včetně vulgarních výrazů a největší blbec je ten který uvádí že byl nahý u zubaře. Mohu konstatovat že úplná obřízka nebolí jak se obavají mnohé matky a na nahotu si každý zvykne, obřezaný se citím lepé jak z hlediska hygieny tak i sexu,již nemusím mít strach z předkožky. Další operaci jsem měl v roce 2017-operace ramene, jelikož od poslední operace jsem si již holil pravidelně celé tělo,tak už jsem byl po této stránce připraven, obdobně po osprchování nahého mě převezly sestry již na mé moderní posteli až na operační sál tam jsem jen přelezl na operační stůl, jelikož jsem byl první po ránu, tak jsem celou hodinu měl možnost poznat celý operační sál u všech přístrojů byly vždy dvě sestry na zemi plno kabelu i nějaký technik u obrazovky,zhruba okolo 10lidí, bylo pro mne zajímavé že jsem po celou dobu nebyl ničím přikrytý- stále nahý ať se jednalo o operaci ramene, napíchli mi do žíly nějakou látku a už jsem o sobě nevěděl, probuzení bylo v další místnosti kde nás sledovala další sestra ,byl jsem nejdříve dovezen před svůj pokoj na chodbě jsem byl asi tak 20 min, pak přišly další dvě a převezly mě na jiný pokoj na místo který byl zrovna na operaci obdržel jsem však pod hlavu jeho polštář,byl jsem stále nahý mezi jinými muži až po půl hodině jsem se domohl převést na můj pokoj, jelikož jsem měl rameno v ledu tak mě nějaká starší sestra přišla obléct trenky, takže jsem byl nahý od 7 do 14 hodiny, vidělo mě tak několik lidí a vůbec mi to nevadilo, můj penis byl vždy v klidu, Takže vážení pisalci nevymyšlejte si příběhy, nepomáháte tak ostatním a navíc uražíte celý zdravotnický personál, nikdy nevíte kdy ho budete potřebovat, oni nejsou zvědaví na váše oplzle komentáře. Nikdo z nich nemá zájem o váše lulanky, ale vždy vám chtějí jen pomocí, pokud máte problém že se vám staví po svlíknutí a ještě někteří hned ejakulují, tak si ho nechte odstranit, my na takové bachorky nejsme zvědaví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.