Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit za darek 14leté slecne?

Od: petraa odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jedu ke známým a maji 14letou dceru poradite co jí koupit, neznám ji ani její potřeby.Jedu pres pul republiky.Děkuji za pomoc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nic - ani se neznáte (jste ji "volná") a třeba nebude doma nebo nevyleze ze svého pokoje. Jedete k přátelům, které znáte, tak pro ně něco kupte. Zdravím!

hodnocení

0x

Nic. Dejte jí peníze v obálce dle vašich možností.

doplněno 24.05.21 09:11:

Pokud je to dcera známých, tak ani peníze nejsou vhodné. Nemáte žádný vztah.

hodnocení

0x

přehmat, smazat prosím

hodnocení

0x

Cokoladou nic nezkazis.

Co jineho take davat cizim pubosum?

hodnocení

0x
Take jsme jezdili ke známým přes půl republiky a posléze oni k nám. Vždy jsme každému z rodin brali nějakou maličkost,takže jestli chcete jen nějaký takový dárek,jako že jste přijela na návštěvu,tak to chápu. I když jsme jejich děti pak znali, tak pokaždé byl boj něco vybrat. Přece jen ,nechcete utratit za každého člena jejich domácnosti tisícovku.. ono měli kluka.. ale když zavzpomínam, co vozili oni mě, kolem tohohle veku,tak to byla nějaka kosmetika, sprchace, pěny do koupele,tělová mléka, lak na nehty a dekorační polštářky.

hodnocení

0x

Vzpomínám na dobu před padesáti a více roky. Dárky od návštěv jsem nedostávala. Jen na tři výjimky si pamatuji, protože jsem z nich měla velikou radost. Voňavku Živé květy, taštičku na kosmetiku, tehdy něco ne zcela běžného a podprsenku. Ta byla s růžičkami a kraječkami, od tety z Vídně. Dlouho mi byla velká, ale jak je vidět, byl to nezapomenutelný dárek.

Teď bych pro mladou a málo známou dívku pořídila něco mezi bižuterií a šperkem. Přívěšek na krk s iniciálou, náramek z barevných korálků...

maylin*
hodnocení

0x
Koupila bych jí nějaký sprchový gel nebo pěnu do koupele, tím člověk nikdy nic nezkazí
liska5

Já jsem na náramky. Takže efektní náramek ze skleněných korálků. I u Vietnamců se najdou zajímavé kousky. Tam je to tak za 65,-.

Když někam jedu, tak jdu do regionálních potravin, naberu šípkové džemy, kafe z blízké soukromé pražírny, čokoládu z místní čokoládovny, skleničky s medem a ořechy, likér z místní likérky, případně vlastní výrobky, např. brusinky. A mám pro všechny za nocleh a pohoštění...

dejv111*
hodnocení

0x

Dal bych jí lepší čokoládu, té (skoro) žádná ženská neodolá! :-D

hanne
hodnocení

0x

Také si myslím, že čokoláda, nebo dvě, hezky zamašličkované, by byla docela vhodná pozornost, když už chcete na ní při návštěvě myslet.Jsou to jenom známí, tak jaképak dary.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]