Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jedu ke známým a maji 14letou dceru poradite co jí koupit, neznám ji ani její potřeby.Jedu pres pul republiky.Děkuji za pomoc
Dobrý den, nic - ani se neznáte (jste ji "volná") a třeba nebude doma nebo nevyleze ze svého pokoje. Jedete k přátelům, které znáte, tak pro ně něco kupte. Zdravím!
Vzpomínám na dobu před padesáti a více roky. Dárky od návštěv jsem nedostávala. Jen na tři výjimky si pamatuji, protože jsem z nich měla velikou radost. Voňavku Živé květy, taštičku na kosmetiku, tehdy něco ne zcela běžného a podprsenku. Ta byla s růžičkami a kraječkami, od tety z Vídně. Dlouho mi byla velká, ale jak je vidět, byl to nezapomenutelný dárek.
Teď bych pro mladou a málo známou dívku pořídila něco mezi bižuterií a šperkem. Přívěšek na krk s iniciálou, náramek z barevných korálků...
Já jsem na náramky. Takže efektní náramek ze skleněných korálků. I u Vietnamců se najdou zajímavé kousky. Tam je to tak za 65,-.
Když někam jedu, tak jdu do regionálních potravin, naberu šípkové džemy, kafe z blízké soukromé pražírny, čokoládu z místní čokoládovny, skleničky s medem a ořechy, likér z místní likérky, případně vlastní výrobky, např. brusinky. A mám pro všechny za nocleh a pohoštění...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.