Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát kolektivu na památku?

Od: petrklic® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
chtěl bych poradit, co dát kolektivu na památku - jeden muž a 12 žen - nějakou drobnost, nebo něco pro potěšení.
Poprosím nějakou inspiraci. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

1x

No nevím, ale u nás to bývalo vždy opačně. Když odcházel někdo do důchodu nebo z jiného důvodu (podle druhu odchodu), dostal nějaký dárek od kolektivu. Menší kolektiv se pozval na posezení do restaurace či kavárny. U početenějšího kolektivu jen vybrané nejlepší přátelé a ostatním dvě, tři flašky na pití, chlebíčky.

doplněno 24.05.21 07:30:

Nedej bože koupit některé ženský o desetikorunu něco dražšího. (V případě rozdávání dárků kolektivu.)

liska5
hodnocení

0x

Když odcházel kolega do důchodu, tak jsme každá dostala náramek ze skleněných korálků, bylo nás šest a každá jinou barevnou kombinaci. Ač byly od Vietnamců asi za 50,-, tak vypadaly krásně...A chlapovi třeba vtipný otvírák. Když mi odcházela poslední třída, tak jsem na každého maturanta složila báseň a celý zmenšený sborníček pak dostal každý.. Na jedné babské akci jsme každá dostala malou vařečku s vyřezávaným ksichtíkem- smajlíkem... Jednou jsem koupila na trzích stejné dřevěné hrací kostky a každý dostal jednu, aby si hodil, když bude v životě váhat. To by se dal i vlastnoručně namalovat kamínek. Nebo si sehnat jejich fota a vyrobit koláž pomocí vystříhaných postav z časopisů.

hodnocení

0x

Hrníčků na kafe nebo čaj, není nikdy dost.

google.com/...

siska
hodnocení

0x

U nás se také vždycky dával dárek jen tomu, kdo odcházel a ten dotyčný uspořádal rozlůčku /dle tradice dva chlebíčky, dortík + káva/.

Jsem praktik a trošku provokatér, tak každému pěknou kuchyňskou utěrku. Bude sloužit v kuchyni a vždycky, když ji vezmou do ruky, tak si vzpomenou.

liska5
hodnocení

0x

Taky podle toho, jaký to byl kolektiv. Myslím obor. Já, když opouštěla sborovnu, tak jsem každého obdarovala tu slovníkem, tu příručkou, tu sešívačkou- koníkem, někomu jsem dala konverzaci, jinému časovou přímku vlastní výroby, ba i rydla na linorit. Prostě jsem se rozdala.*srdce* A dostala jsem nááádhernou obrovskou knihu o zahradách s podpisama všech.

liska5

kicune*
hodnocení

0x

Jeden muž, to je to jasný. Striptérku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]