Nejste přihlášen/a.
Přišel jsem za ní a zeptal jsem se, jestli by nešla na kávu, řekla, že má doma malou holku a že nikde nechodí a že přítelovi by se to moc nelíbilo. Tak v pátek je svobodná a ve středu už má přítele, tomu se nedá věřit. A jo, byla v pohodě, žádná nepříjemná holka, jak tam ty minule.
Slyšel jsem, že holky mají rády, když se chlap snaží, tohle já moc nedělám, buď holka jde nebo nejde.
Myslíte, že má přítele? Na Facebooku má, že je nezadaná, spíš mi to řekla, že nemá zájem, to mi mohla říct na rovinu a ne si vymýšlet.
Nezlobte se, ale ani se jí nedivím. Vy se totiž neumíte ani slušně prezentovat. U Vašeho dotazu: žádné oslovení, žádný konec... Vypadá to jako pár náhodných řádků vystřižených někde z časopisu.
Asi je ten její druh lepší a měnit nehodlá. S tím se budete muset smířit.
Také mi vadí, že tím Vaším náhledem na ženy je berete jenom jako případné zboží: viz Vaše: ..když se chlap snaží, tohle já moc nedělám, buď holka jde nebo nejde.
Hledejte dál. Ale myslím si, že s Vaším přístupem k ženám to nebudete mít vůbec lehké. Jaga.
Na rovinu ti to asi nechtěla říct, nechtěla tě ranit, takto si myslela, že to bude pro tebe lepší. Možná kdyby věděla, jak se k tomu sstavíš,by, tak by ti to řekla hned na rovinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.