Nejste přihlášen/a.
V noci 21.5. ve 2.35 za mne někdo odpověděl ve Volné diskusi na otázku: "Kolik měsíčně utratíte za jídlo?"
Nějaký rejpal prostě přidal pod mým nickem liska5 svůj názor. Zdá se inteligentní a sečtělý, ale zároveň se vyjadřuje, jako suverénní a netaktní buran. Nejspíš tomu někomu jde o to, abych se potřetí registrovala. Jsem tu 6 let, z toho polovinu bez registrace. Tehdy jsem i vysvětlila proč. Ostatně dosud to nikoho neiritovalo. Mám tip . A Vy?
Dobrý den, neuhádnu. Ovšem, jestli dostal/a BAN, tak zde zřejmě nezlobil/a prvně. Zdravím!
Vlastně jeden tip mám - uživatel s nickem od L (ten reaguje skoro ve všech otázkách, chytře, ale často dost mimo a hlavně zbytečně).
Je tady, nedá pokoj a nevím, co tím sleduje, ...lubrikant
Má štěstí, že už mne jen tak nic nerozhodí
Byla jsem registrovaná, dvakrát určitě, několik let. Pak mne to nepustilo, radil mi admin, nešlo to. Měnila jsem proto opakovaně nick.Třeba byla chyba ve mně. A pak už jsem si takhle zvykla. Taky se mi nelíbila ta honba za bodama a pořadím ve sloupci rádců. Jeden čas jsem byla vysoko a někomu se to nelíbilo a dával mi to pocítit. Do vnitřní pošty mi chodily reakce na reakce, proč si co nechám líbit a nekontruju. Jenže já to tak soupeřivě nebrala. Nechci konfrontace. Možná se časem zaregistruji...
Kdepák Bene, já si ten koláč ráda dám. Kdybyste věděl, co já objela v republice na kole cukráren. To já tak radím těm, kdo mají potíže... A jako otřískaná tělocvikářka nemám ani s psychikou problém. Jen mi vadí nefér hra a nespravedlnost. To se jdu bít. Jinak jsem jaksi nad věcí a vyhledávám spíš humornou stránku každé situace. Nebudu si přece kazit stáří
Ale pozor, s tím cukrem má Ben pravdu. Já si odpíral bílý cukr dlouho (např. jsem si neosladil čaj pár let), ve snaze si efektivněji udržet váhu. Ale pak jsem zjistil, že nezáleží jen na tabulkových hodnotách, každý organismus má své potřeby. Bílý cukr je hlavně podpora mozku, lépe se přemýšlí. A já rád přemýšlím, tak potřebuji cukr! Tak jsem omezil tuky a přidal cukry
Ale to vám jako ženě určitě nemusím říkat
Kicune, díky za varování. Výživa je moje parketa, učila jsem ji na hotelovce a mám o zdraví celou jednu knihovnu. A taky jsem desítky let fungovala ve sportu a tam je to jedna z priorit.
Kicune, ještě něco ad cukr. Vadí nejvíc ten rafinovaný, který lidstvo začalo vyrábět ve velkém někdy kolem Napoleona. U nás první cukrovar v r.1801 v Hořovicích. Do té doby dovoz, vzácnost a jen pro bohaté. Takže ti starověcí budovatelé pyramid a akvaduktů nebo středověcí mudrcové, architekti a stavitelé katedrál tenhle náš novověký bělostný cukr neznali. A jak jim to myslelo! Apatykáři měli cukr jako lék, často na slabost žaludku.Těm ho vozili arabští kupci. V minulých tisíciletích měli lidé sladkou chuť především z ovoce /např.datlí/, pak byl med a podle lokalit plno všelijakých stonků /třtina/ a klíčků..Tím chci říct, že si zvýšenými dávkami cukru moc nepomůžete. Zakyseluje, tak kompenzovat zeleninou. Naopak kvalitními oleji, zastudena lisovanými z různých semen, ořechů a oliv, těmi si prospějete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.