Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2012 - konec světa - je to pravda?

Od: andromeda* odpovědí: 47 změna:

zdar myslite ze ma byt 21.12.2012 konec světa napište sem lidi svuj nazor diki

47 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

No tak jestli Vám někdo odpoví, že ano, tak si okamžitě beru ten největší úvěr jaký můžu a vyrážím na luxusní cestu kolem světa :D

ar*

Marenko pokud mě na tu luxusní dovču vezmeš sebou tak já andomede odpovím ,že je to pravda.*smich*

marenka*

Are.. být se mnou 24hodin denně, tak věř tomu, že by ses ke konci světa začal i modlit. A bylo by Ti úplně fuk, v které části světa zrovinka seš. *smich* Neriskuj :-P

ar*

Jen si tak nefandi, třeba by ses modlila dříve. Ale vlastně rozčilovat se před koncem světa to by byla blbost ne?:)

marenka*

To je fakt... Letíme za Sebod, snad zase nezačne prášit sopka, aby nám nezavřeli letiště .. Tak šup šup, balit, jdu vyřizovat úvěr *smich*

ar*

A budu řídit Auďáka tvého manži *bum*

marenka*

:D tak ju, ale vrátíš ji s opravenou převodovkou viď? *modla* Nějak nám v ní cuká. *cert*

ar*

To víš že jo , hned po té lux. dovče na to vlítnu. *smich*

lm®

Milá Mařenko,

na světě neexistuje tak velká blbost,aby jí nevěřil alespoň jeden člověk.Takže určo někdo odpoví,že jo.Můžeš balit.

A propos, každého z nás jdnou čeká jeho konec světa a to zcela 100%.Totiž jeho vlastní smrt.

Současné katastrofy jsou velice znepokujující,s tím lze souhlasit.Nicméně je třeba si položit otázku,zda právě internet a vysoká informovanost nepřináší právě tu zofalost v lidech.Co naše babičky odpočívající se sousedkami pod lípou na návsi věděli o zemětřesení na druhém konci světa...My?Příklad : v 10 spadne v místě XX letadlo.v 10,15 to všichni už víme a za pár minut i počet obětí a ony se třeba nikdy nedověděly.Ne ,že byse to nedělo,jen se to nevědělo.

Víte ,možná,že je to jen můj pocit,ale já těm babičkám někdy tak závidím.Ten poklidný život.Vím,že neměly naše stroje,přístroje,auta,letadla,počítače a kdoví,co ještě ,ale lidé měli na sebe ČAS.Dnes přes všechny vymoženosti,které nám onen čas mají ušetřit právě ten vůbec nemáme.

Vidím ,že jsem se ve své odpovědi dostala úplně někam jinam,ale nemohla jsem si pomoci. Vaše Lenka

doplněno 22.05.10 14:18:

oprava: jednou, věděly (babičky),zoufalost..Ach jo *hi*

marenka*

Leni, svatá pravda. Já své babičce závidím. To, co bylo, teď se chudinka trápí tím, co se děje v dnešní době. Její vyprávění byla vždycky plná lásky. Jak ve válce, všechny děti pomáhaly rodičům. Dělaly černou bižuterii ve sklepě, aby to němci neviděli. Starší děti chodily posluhovat k německým paničkám a měli se dobře. Byla z jedenácti holek, dvanáctý se narodil chlapec a prý ve dvou měsících zemřel, když viděl ten babinec. Měli malý domek, hromada dětí, válka.. co si můžeme představit pod pojmem že se měli dobře? Celý život všechny drží při sobě. Jedna měla menší firmu, prosperující, jezdila na dovolené, auto, velký dům, jiná žila v malé chaloupce ve vší skromnosti, skoro vše co potřebovala si také vypěstovala, zeleninu, ovoce, maso. Rozmanité osudy, ale nikdy jsem nezažila že by si záviděly, že by si nepomohly, že by se pomlouvaly. Vzpomínají na to jak si hrály, jak se která dobře nebo špatně vdala.. Pomáhají si celý život. Kde to dneska existuje?

jabraka*
hodnocení

0x

Andromedo,vzpamatuj se!Ty se nechceš dožít stovky?

JABRAKA

hodnocení

0x
Jak by ten konec světa měl asi vypadat? Já abych se na to připravil. Jinak jako všechny jiný zaručený konce světa je i tento absolutní blbost.

lidus*
hodnocení

0x

Hmm tak už se nám to blíží co? No podle mě jsou to stejné kecy jako že Aštarova flotila cvičně odvezla vrabce a teď bude odvážet ty lidi co si to zaslouží.

sebod*

Milá Mařenko. Posílám Ti mnoho pozdravů ze Sydney. *hej* Zítra míříme do Tokya. *ua* Sebod

Ano, konec světa bude. Tak se lidičky začněte k sobě chovat tak, jako by dnešek byl tady na té planetě poslední den *mala*.*vtip*.*srdce*

marenka*

*smich* Sebod, dobrý *palec* A ta druhá věta je na *pusa*

doplněno 28.04.10 18:50:

*hi*to musím říct manžovi večer, už zase naznačuje že ho bolí kyčel .. takže tu bolest bude muset překonat *bum*:D

knopka*
hodnocení

0x

Takových konců už bylo a žijeme *pivo*! Nikdo neví dne ani hodiny...-to je z Bible.

hop®
hodnocení

0x

Nevěřím tomu, a hlavně na to nebudu spoléhat - co kdyby s tím počítal a pak to nevyšlo! *nevi**plac*

marenka*

Hope, nic by se nedělo, oni by Vám brzy vyhlásili nový konec světa *hej* Třeba 13.3.2013 *smich*

hop®
28.04.10 19:04

hodnocení

0x

... no, kóóóóóónečně ... *uf**dril**jasne**smich*

8976*
hodnocení

0x

jasan už aby to bylo, jedna sopka a sere se to o sto šest , ekonomika taky hezký - napřed řekové , ted portugalci,italové, španělsko a celá umělá evropská unie pude do srač...on ten jedovatej dědek na hradě bude mít nakonec pravdu ve všem...no hezký den...akorát rvačka o koryta pokračuje...

hodnocení

0x

Konec světauž byl. Například v ďáblově roce 1666. To už se to rozbíhalo, začalo to požárem Londýna ale pak se to nějak zadrhlo.

A nedávno už se to taky rozbíhalo, když zkoušeli minivelký třesk, ale ta černá díra, co při tom vznikla, byla moc malá.

Mimochodem, víte, že 1666 je součet všech římských cifer? Přepočtěte si to: M+D+C+L+X+V+I = 1000+500+100+50+10+5+1=1666

fidonet*
hodnocení

0x

jj je to pravda, všechny pojistky jsem zkrátil do toho data. Proč platit zbytečně navíc?

ejmy1
hodnocení

0x

ahoj muj nazor je takovy ze verim na konec sveta v roce 2012 myslim si to a je to i podle toho co se deje presne podle toho filmu se to tak zacina dit i ve svete nevim je to jen muj nazor ae verim bohuzel na konec sveta 2012

hodnocení

0x

Tak to ještě být nemůže, musím se nejdčíve dočkat vnoučátka. Pochopitelně, že tomu nevěřím, takových konců se už pžedpovídalo.

ar*

pepino to mladý v pohodě stihnou , má to být až v prosinci 2012 *smich*

andromeda*
hodnocení

šak lidi to 2012 už začalo:

zemětřeséní haity

zemrel prezident poslka

potopy na moravě

a co bude 21.12.2012?

pepyk93*

,,a co bude 21.12.2012?"

Zimní slunovrat...;)

andromeda*
hodnocení

hmmm*smich* *vtip* ale ja myslel ten konec sveta*smich*ale to nikdo newi*nevi*

hodnocení

0x

Přátelé, andromedovi je cca 10 let. Neděste ho, věří vám všechno! *sok*

doplněno 22.05.10 23:24:

poradte.cz/...

andromeda*
hodnocení

hmmm ne vsechno ne ja se o takve veci zajímam ale víc o astrofysiku.a tento ucet je rodiny;)

arakain77*
hodnocení

0x

Kdo vám řekl takovou blbost?Konec světa byl už včera.Vy to nevíte?

zahradaa

Konečně se někdo ozval. Už jsem myslel,že jsem sám.*frajer*

1jara*

Tohle je opravdu pitomost. Jestli bude konec světa, a my budeme na živu tak, o tom budeme určitě vědět. Kdo rozšiřuje takové bludy tak bude první, který to pocíti.

marenka*
hodnocení

0x

Andromedo, a i kdyby ten konec světa přeci jenom měl být. Co s tím naděláš? Co změníš? Ty jsi na té naší zemičce (my všichni) tak malinký a bezbranný, jako mravenec v mraveništi. I jako ten mravenec, pracovitostí, učenlivostí a kázní můžeš hodně změnit, hodně udělat, můžeš být cenný pro ostatní, velmi užitečný. Ale když někdo velký zničí mraveniště, malý mravenec s tím neudělá ale vůbec nic.

Ano, žij tak, jako by ten konec světa měl být. Jestli nebude, najdi si nové datum. Snaž se udělat co nejlépe vše co máš, snaž se splnit si svá přání i přání lidí, které máš rád. Žij naplno! (abys vše stihnul) *pusa*

23.05.10 11:26

marenka *palec**palec**palec*

Vy volové co to tady melete za nesmysly. Jaký konec světa? To jako přiletí nějakej martan,luskne prstem a planete exploduje nebo co?

arakain77*

Já se tem tupounům taky snažím vysvětlit,že konec světa byl už v pátek.Oni to vůbec nevijůůůůů.*cert**cert**pivo*

marenka*

To my víme, ale my vyvolení jsme si zažádaly o podmíněný odklad :-P

arakain77*

Možná tak vyhulení*tanec**ua*

Jak poznáme, že se blíží konec světa?

Na nebi se objeví velký nápis: "Aplikace vykonala nepovolenou operaci a bude ukončena."

konec
23.05.10 18:23

jamaca,

... jak poznáme, že se blíží světa?

No přece velmi jednoduše.

Každý, kdo ... snad intuitivně ... cítí, že by se ten jeho konec mohl už i přiblížit, tak se snaží uvést všechny své věci do pořádku, aby po něm nezůstalo ... "čisto".

No a asi se ten konec ( světa? ) opravdu blíží, protože někteří naši ... "prozřetelnější" politikové ... už( velmi hbitě ) rozeslali ty známé složenky na uhrazení ( zejména jeho ) dluhu 121.000 Kč, ... aby mu nakonec nezůstaly ... přece jenom ( oprávněně? ) na jeho "krku". *nevi* ( ... dobře to "vykoumal" ... kluk jeden kudrnatá ... *ee* )

Jak prozřetelné máme jenom ty naše volené "myslivny". *uf*

doplněno 23.05.10 19:11:

*zed**zed*... samozřejmě má být: ... aby po něm zůstalo ... "čisto". *hi**hi*

adelinka*

Pořád ještě existuje možnost Ctrl + Alt + Del... Takže ahoj 1.1. 2013 *tanec* *ua* *andel*

hodnocení

0x

a já mám narozeniny 22.12. no do pr...,*bum* budu na to muset myslet a namazat se naposledy o den dříve... 66. let se těsně nedožiju...*plac*

Má nastat konec světa a Bůh si pozve tři nejvlivnější lidi do nebe, aby to řekli ostatním, že příští čtvrtek zničí svět.

Pozve si Jelcina, Clintona a Gatese. Řekne jim to a pošle je zpátky na Zem.

Jelcin se vrátí a říká lidem: "Mám pro vás dvě zprávy. Špatnou a špatnou. Ta první je, že jsme celou tu dobu neměli pravdu. Bůh opravdu existuje. Ta druhá je, že příští čtvrtek zničí svět."

Clinton říká: "Mám pro vás dvě zprávy. Dobrou a špatnou. Ta dobrá je, že Bůh opravdu existuje a bylo spravné v něj věřit. Ta špatná je, že příští čtvrtek zničí svět."

Gates se vrátí a povídá: "Mám pro vás dvě zprávy. Dobrou a dobrou. Ta první je, že Bůh si pozval do nebe tři lidi a já jsem byl jedním z nich. Ta druhá je, že příští čtvrtek Microsoft přestane distribuovat Windows."

hodnocení

0x

ano je to pravda!

a 13.13.2013 vstaneme z mrtvých a vše ožije! *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]