Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozadavky na zavodeni ve Formuly 1

Od: jezdectery odpovědí: 20 změna:

Zdravim. Rad bych se Vas tady na poradte.cz pozadal o jednu vec. Rad sleduji zavody formule 1 a chtel bych se Vas zeptat na jednu radu. Proc ve Formuly 1 neni zadny cech? Neni to o tom, ze v ceskeZdravim. Rad bych se Vas tady na zpovednici pozadal o jednu vec. Rad sleduji zavody formule 1 a chtel bych se Vas zeptat na jednu radu. Proc ve Formuly 1 neni zadny cech? Neni to o tom, ze v ceske republice nejsou nejaci bohati lide, co by si to mohli dovolit nebo nejaci spickovi zavodnici. Ja si myslim, ze cesko ma oboje i bohati lidi i spickove zavodniky. Tak v cem je problem? Rad bych Vas pozadal o radu. Jsem spickovy zavodnik a rad jezdim rychle. Dela mi to dobre, dokonce kdyz jsem ridil na voziku jako skladnik. Pro me he jizda rychle jedna velka vasen. Chtel bych se Vas zeptat na jednu vec. Kdybych mel zajem jezdit ve formuly 1 jako spickovy zavodnik, jake pozadavk bych musel mit abych se tam dostal? Potrebuji penize nebo staci mit jen talent a dojit na zjousky jezdeni a zajet to do prvnich tri mist? Pokud ano, tak kde se tyto zkousky delaji a je to nejaka asociace v nemecku nebo v rakousku nebo musim se zeptat o radu nejake asociace tady v cesku co to ma na starosti.

Dejme tomu, ze nemam penize ale jsem spickovy jezdec, hlavne na autodromu nebo treba na uzavrenem okruhu v Brne. Zadny problem. Dela mi to neskutecne dobre jezdit rychle ale nemuzu svou touhu uspokojit obycejnymi zavody. Rad bych zkusil tu formuli 1. Jake jsou pozadavky. Je mi 29 let a nejsem prilis stary na to to zkusit ve formuli 1? Co penize, kdyz nemam je to problem? Neni to jen sport pro bohate? Co vy na to? Nejaky postup jak se tam dostat? Staci ukazat svuj talent a zajet nejlepsi cas nebo to je jen o penezich? Prosim o radu, nebo bude nejlepsi se zeptat nejakych asociaci tady v cesku nebo v zahranici o radu? Vy jste tady experti a dokazete poradit vsem tak jsem zvedavy na vase rady. Pamatujte, muze to byt clovek co za rok dva muze sedet ve formuly 1. Dekuji za raduakousku nebo musim se zeptat o radu nejake asociace tady v cesku co to ma na starosti. Dejme tomu, ze nemam penize ale jsem spickovy jezdec, hlavne na autodromu nebo treba na uzavrenem okruhu v Brne. Zadny problem. Dela mi to neskutecne dobre jezdit rychle ale nemuzu svou touhu uspokojit obycejnymi zavody. Rad bych zkusil tu formuli 1. Jake jsou pozadavky. Je mi 29 let a nejsem prilis stary na to to zkusit ve formuli 1? Co penize, kdyz nemam je to problem? Neni to jen sport pro bohate? Co vy na to? Nejaky postup jak se tam dostat? Staci ukazat svuj talent a zajet nejlepsi cas nebo to je jen o penezich? Prosim o radu, nebo bude nejlepsi se zeptat nejakych asociaci tady v cesku nebo v zahranici o radu? Vy jste tady experti a dokazete poradit vsem tak jsem zvedavy na vase rady.

Pamatujte, muze to byt clovek co za rok dva muze sedet ve formuly 1. Dekuji za radu

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

5x
Je stejná pravděpodobnost, že to někdo dočte do konce jako, že bude závodník F1.
Já to dočetla až do konce, ale ty nervy *zeď*
ladis*
@denny276 došlo mi, že týpek píše na Braillově klávesnici, nebo je postiženej, má rozštěp, tak si z něj nebudeme dělat srandu jo? Buď me lidi. Závodník F1 určitě nebude ve 29 letech. Ale může být něco jinýho, musí jít a udělat to, ne o tom neustále vypisovat na internet!lidi co furt špekulujó nikdy nic nedokážó, lidi co něco dokázali, šli a udělali to

hodnocení

5x

Je hezké, že jste v životě nezakrněl, ale jdete přes všechny překážky pořád dál. Neumíte sice anglicky, takže Vám zřejmě nevyšel ten herec v Hollywoodu, nevyšel ani ten kamioňák, ani ten skladník. A důvodem všeho je, že jste dosud panic a neumíte líbat. Vidíte, co může stát za neúspěchem.

Tak přemýšlíte, teď byste rád zase jezdil ve Formuli 1. Nic to není, ani řidičák není potřeba. A velké peníze už vůbec ne. V sousedním městysi byl o pouti kolotoč, kde jezdily dokola pěkné formule. Jízda za 10 korun. To byste určitě dal a víte, jak byste se vydováděl?

Hlavně, prosím, zůstaňte tím panicem. Pokud byste totiž měl potomky "celé po tatínkovi", byl by to opravdu mazec. Jaga.

hodnocení

3x
Také zdravím. Hned na začátek Vás musíme upozornit, že za A)ano- už jste starý, za b) bez peněz nemáte šanci, c) nezlobte se na mě,ale rozhodně nebudete tak špičkový jezdec,jako si o sobě myslíte. Závody F1 jsou úplně o něčem jiném, než Vámi zmiňovaná jízda po okruhu v Brně. O tohle tématu vím celkem mnoho, nebudu Vám tady rozvádět,kolik času jsem se v F1 pohybovala. Ale v podstatě Vaše šance jsou nulové. Málokomu, opravdu málokomu,se povede, aby byl " jen" bohatý a měl talent. Nevím, jestli jste se třeba byl někdy mrknout na závodech F1, s rozšířenou vstupenkou.. je to úplně jiný svět,než jak to vypadá v tv. Ebo zajel jste někdy třeba jen na tréninky? Stačí se mrknout na Nürburg, jak se tam prohánějí opravdu špičkoví jezdci s talentem.. nebo samozřejmě i normální lidé, co zkouší. Na okruzích kolikrát stojí různí "hledači talentů". A není to o tom, jen přijít a sednout do F1. Nikdo Vás do monopostu F1 nepustí. Sorry za drsnější odpověď. Jeee,já než se vypíší,tak rádci napíší v podstatě to samé,co já*smich*
ladis*

A co jste tam dělala, že jsem tak smělý? Držela jste tam jako Playmate ty deštníky nad celebritama?

@ladis Ne, na to nemám prsa *smich* Jezdila jsem tehdy často na závody F1 se vstupenkou VIP. No a jednoho léta jsem zavítala k tetě,jako obvykle a šli jsme na návštěvu k jejím známým. V bazénu se cákal nějaký Sebastian Vettel. A neboť jsem milá, přátelská, jsme skoro stejně staří a měli jsme velmi podobné zájmy, stali se se z nás kamarádi. Tehdy jsem ještě neměla tušení o tom, že skončí u F1. Vlastně mám pocit, že to tušení neměl ani on sám,ani jeho rodina. Tehdy ještě jezdil v německém mistrovství Formule BMW. Nutno podotknout, že jsem se nezajímala o žádné jiné závody a třídy formulí, než o F1- a je tomu tak dodnes. Někdy v roce,tuším 2005, jsme spolu už byli na F3, kde jsem poprvé poznala Hamiltona. Takže jsme si takhle cestovali po závodech, až došlo k jeho přestupu do F1.Díky tomuhle jsem se dostala F1 o mnoho blíže. Vzpomínám si,jak jsem jako šestnáctiletá polepovala, běhala s koštětem a podobné kraviny, v osmnácti
jsem označovala vstupní karty do boxů atp. Jasně, žádný zázrak, žádnou funkci jsem neměla,ale tohle mi ke štěstí bohatě stačilo. Vidět monoposty z blízka, povídat si s piloty, chodit s nimi na večeře... Pro mě úžasné roky.

hodnocení

2x

Bylo by dobré, aby závodník v "královně motorsportu" měl dodělanou alespoň základní školu.

hodnocení

2x
Nejlepší řešení bude, když admin tuhle nesmyslnou otázku smaže.
Ani ban by nebyl na škodu...
20.05.21 15:36

*palec2**palec2*

ladis*
hodnocení

1x

@jezdectery po 3. větě mi bylo jasný, že ty seš ten skladník, co chci dělat testy do Hollywoodu, neumí anglicky a neví čím se tam bude živit. A ještě že seš panic nebo cos to tady všechno psal.hele, kdyžtak znám dobrýho psychiatra. Hlavně si neubliž. Je mi jasný, že z toho tvyho skladu už tě vylili.Ale víš jak dopadl Michal Kolesa? Všechny nové nebo něm psali, ale až po jeho smrti. A to přitom umřel relativně normálně.

-----ps: Super film byl o tom testovacim jezdci, Ken Miles se jmenoval, jak se zabil, csfd.cz/... 90%, ale byl tam jak Enzo Ferrari, tak henry Ford a ten anglican Shelby. Koukni se na ten film, vem si prášky, a jdi spát! A pak si najdi babu, jo?

Jj jde o film Le Mans 66 Pěkný film!

hodnocení

0x

Pokud Vám něco říká jméno Tomáš Enge, pokud ne tak si to vyhledejte a poučíte se o věcech o kterých, až na to že chcete jezdit ve Formuly 1,nemáte ani zdání!

ladis*

Nedávno byl myslím u kulatýho stolu tak si to můžete najít a přehrát

Ladisi mne tovůbec nezajímá , pže vím že nemám na to abych jezdil byť jen /pokud existuje!/BOAS

ale pro tazatele by to mohlobýt zajímavé a poučné!

hodnocení

0x

Nic moc neumím, nedaří se mi, jsem chudý, anglicky zřejmě neumím, co bych tak mohl dělat? Co zkusit Formuli jedna? Za dva roky budu první na všech okruzích a ostatní si z toho sednou na prdel... talent? Jo ten určitě mám! *palec2*

Jdi do toho! ;)

doplněno 21.05.21 07:25:

Na snění není nic špatného, ale ve 29 bys už měl být dávno realista a uvažovat racionálně. :) Tyto sny odpovídají věku před 15. rokem.

Myslím že angličtina mu ve Formuli/y chybět nebude když by mu nechyběla ani v Hollywoodu kde se chystá být světoznámým hercem. A při tom ještě z dlouhé chvíle bude řídit tirák přes celou severní Ameriku. ( Teda podle způsobu vyjadřování bych to viděl tak, že je to stejná osoba.)

hodnocení

0x

v prvé řadě to chce umět číst a psát. Pak to chce sponzory. pak milion dalších drobností. A až pokud se člověk dostane na okruzích na úroveň že je ho vidět( což zase bez peněz samozřejmě nejde), má naději dostat se do formule. Jak dopadl takový Enge..a to měl jeho otec známosti a myslím že i peníze ...

Sedět můžeš v čemkoli ..ale jezdit už je věc jiná

hodnocení

0x

Tuším, že na konci dubna jsi dělal noty na sk. B a chtěl jezdit dodávkou. Květen neskončil a už jsi špičkový řdič a chceš pilotovat F1, to je slušný vývoj. Český pilot F1 byl, dojel na drogy. Nemáš stejný problém?*smich*

doplněno 20.05.21 21:56:

Zajdo888, jo, to sedí. VZV mu radili také... Nevím, co to má za matroš, ale chtěl bych to vědět. Jen vědět, ne zkusit, z drog beru jen nikotin a alkohol...

Psal, že má natrénováno s vysokozdvižným vozíkem ve skladu... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]