Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Rad bych se Vas tady na poradte.cz pozadal o jednu vec. Rad sleduji zavody formule 1 a chtel bych se Vas zeptat na jednu radu. Proc ve Formuly 1 neni zadny cech? Neni to o tom, ze v ceskeZdravim. Rad bych se Vas tady na zpovednici pozadal o jednu vec. Rad sleduji zavody formule 1 a chtel bych se Vas zeptat na jednu radu. Proc ve Formuly 1 neni zadny cech? Neni to o tom, ze v ceske republice nejsou nejaci bohati lide, co by si to mohli dovolit nebo nejaci spickovi zavodnici. Ja si myslim, ze cesko ma oboje i bohati lidi i spickove zavodniky. Tak v cem je problem? Rad bych Vas pozadal o radu. Jsem spickovy zavodnik a rad jezdim rychle. Dela mi to dobre, dokonce kdyz jsem ridil na voziku jako skladnik. Pro me he jizda rychle jedna velka vasen. Chtel bych se Vas zeptat na jednu vec. Kdybych mel zajem jezdit ve formuly 1 jako spickovy zavodnik, jake pozadavk bych musel mit abych se tam dostal? Potrebuji penize nebo staci mit jen talent a dojit na zjousky jezdeni a zajet to do prvnich tri mist? Pokud ano, tak kde se tyto zkousky delaji a je to nejaka asociace v nemecku nebo v rakousku nebo musim se zeptat o radu nejake asociace tady v cesku co to ma na starosti.
Dejme tomu, ze nemam penize ale jsem spickovy jezdec, hlavne na autodromu nebo treba na uzavrenem okruhu v Brne. Zadny problem. Dela mi to neskutecne dobre jezdit rychle ale nemuzu svou touhu uspokojit obycejnymi zavody. Rad bych zkusil tu formuli 1. Jake jsou pozadavky. Je mi 29 let a nejsem prilis stary na to to zkusit ve formuli 1? Co penize, kdyz nemam je to problem? Neni to jen sport pro bohate? Co vy na to? Nejaky postup jak se tam dostat? Staci ukazat svuj talent a zajet nejlepsi cas nebo to je jen o penezich? Prosim o radu, nebo bude nejlepsi se zeptat nejakych asociaci tady v cesku nebo v zahranici o radu? Vy jste tady experti a dokazete poradit vsem tak jsem zvedavy na vase rady. Pamatujte, muze to byt clovek co za rok dva muze sedet ve formuly 1. Dekuji za raduakousku nebo musim se zeptat o radu nejake asociace tady v cesku co to ma na starosti. Dejme tomu, ze nemam penize ale jsem spickovy jezdec, hlavne na autodromu nebo treba na uzavrenem okruhu v Brne. Zadny problem. Dela mi to neskutecne dobre jezdit rychle ale nemuzu svou touhu uspokojit obycejnymi zavody. Rad bych zkusil tu formuli 1. Jake jsou pozadavky. Je mi 29 let a nejsem prilis stary na to to zkusit ve formuli 1? Co penize, kdyz nemam je to problem? Neni to jen sport pro bohate? Co vy na to? Nejaky postup jak se tam dostat? Staci ukazat svuj talent a zajet nejlepsi cas nebo to je jen o penezich? Prosim o radu, nebo bude nejlepsi se zeptat nejakych asociaci tady v cesku nebo v zahranici o radu? Vy jste tady experti a dokazete poradit vsem tak jsem zvedavy na vase rady.
Pamatujte, muze to byt clovek co za rok dva muze sedet ve formuly 1. Dekuji za radu
Je hezké, že jste v životě nezakrněl, ale jdete přes všechny překážky pořád dál. Neumíte sice anglicky, takže Vám zřejmě nevyšel ten herec v Hollywoodu, nevyšel ani ten kamioňák, ani ten skladník. A důvodem všeho je, že jste dosud panic a neumíte líbat. Vidíte, co může stát za neúspěchem.
Tak přemýšlíte, teď byste rád zase jezdil ve Formuli 1. Nic to není, ani řidičák není potřeba. A velké peníze už vůbec ne. V sousedním městysi byl o pouti kolotoč, kde jezdily dokola pěkné formule. Jízda za 10 korun. To byste určitě dal a víte, jak byste se vydováděl?
Hlavně, prosím, zůstaňte tím panicem. Pokud byste totiž měl potomky "celé po tatínkovi", byl by to opravdu mazec. Jaga.
A co jste tam dělala, že jsem tak smělý? Držela jste tam jako Playmate ty deštníky nad celebritama?
@jezdectery po 3. větě mi bylo jasný, že ty seš ten skladník, co chci dělat testy do Hollywoodu, neumí anglicky a neví čím se tam bude živit. A ještě že seš panic nebo cos to tady všechno psal.hele, kdyžtak znám dobrýho psychiatra. Hlavně si neubliž. Je mi jasný, že z toho tvyho skladu už tě vylili.Ale víš jak dopadl Michal Kolesa? Všechny nové nebo něm psali, ale až po jeho smrti. A to přitom umřel relativně normálně.
-----ps: Super film byl o tom testovacim jezdci, Ken Miles se jmenoval, jak se zabil, csfd.cz/... 90%, ale byl tam jak Enzo Ferrari, tak henry Ford a ten anglican Shelby. Koukni se na ten film, vem si prášky, a jdi spát! A pak si najdi babu, jo?
Pokud Vám něco říká jméno Tomáš Enge, pokud ne tak si to vyhledejte a poučíte se o věcech o kterých, až na to že chcete jezdit ve Formuly 1,nemáte ani zdání!
Nic moc neumím, nedaří se mi, jsem chudý, anglicky zřejmě neumím, co bych tak mohl dělat? Co zkusit Formuli jedna? Za dva roky budu první na všech okruzích a ostatní si z toho sednou na prdel... talent? Jo ten určitě mám!
Jdi do toho!
Na snění není nic špatného, ale ve 29 bys už měl být dávno realista a uvažovat racionálně. Tyto sny odpovídají věku před 15. rokem.
v prvé řadě to chce umět číst a psát. Pak to chce sponzory. pak milion dalších drobností. A až pokud se člověk dostane na okruzích na úroveň že je ho vidět( což zase bez peněz samozřejmě nejde), má naději dostat se do formule. Jak dopadl takový Enge..a to měl jeho otec známosti a myslím že i peníze ...
Sedět můžeš v čemkoli ..ale jezdit už je věc jiná
Tuším, že na konci dubna jsi dělal noty na sk. B a chtěl jezdit dodávkou. Květen neskončil a už jsi špičkový řdič a chceš pilotovat F1, to je slušný vývoj. Český pilot F1 byl, dojel na drogy. Nemáš stejný problém?
Zajdo888, jo, to sedí. VZV mu radili také... Nevím, co to má za matroš, ale chtěl bych to vědět. Jen vědět, ne zkusit, z drog beru jen nikotin a alkohol...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.