Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typy na knihy podobné After

Od: tyna* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

v současné chvíli jsem dočetla celou sérii After od Anna Todd. Moc mě tato série bavila. Romantický příběh vysokoškolské dívky,která se zamiluje do kluka, který má špatnou minulost, která se v průběhu děje ukazuje. Ale ona přes všechnu jeho špatnou minulost a podrazy, které na ni udělal miluje. Vztahy mezi rodiči a jejich dětmi se zde objevují...

Zkráceně řečeno hledám další knihy, které jsou na podobné bázi jako série After. Bude vděčná za jakékoliv typy :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

azusa
hodnocení

0x
Já na takovýhle romantický knihy moc nejsem ale zkus killing stalking (není to žádnej joke) ale na 99% že se ti to nebude líbit
kralovi*
No tak ji to nedoporucuj, killing stalking je kategorie sama o sobe, to je pro opravdu silne zaludky a od romantiky to ma na mile daleko.

liska5
hodnocení

0x

Tipy v tomto stylu nemám, ale jiný typ žánru byste nabrala?

kralovi*
hodnocení

0x
treba serie Počkám na tebe od J. Lynn, tam maji problemy z minulosti oba, dale
Láska v prachu hvězd, tam ma problemy ta holka.
Odvrácená tvář lásky - uplne stejna kostra jako After, ale lepsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]