Nejste přihlášen/a.
Otázka pro muže...jak vnímáte ženu, která ve společnosti nenosí poprsenku a jde to vidět, že ji nemá na sobě? Líbí se vám to nebo vás to nějak pohoršuje? Nemáte problém s tím, když takto chodí např. vaše přítelkyně/manželka?
A pro dámy...chodíte tak běžně a cítíte se při tom příjemně? Nebo je to pro vás nemyslytelná situce?
Ač se o tom ve světě hodně mluví a je to teď tak nějak "módní", tak jsem se u nás setkala s hodně rozdílnými názory a příjde mi, že je to pořád dost tabu. Jak to vidíte vy?
Má-li žena podprsenku nebo ne vyjde úplně na stejno, jestliže je nad to ještě normálně oblečená např. tričko, halenka apod., jestli jí to tak vyhovuje okolí to jistě nepohorší ono toho totiž přes něco neprůhledného zas tak moc vidět není, v podstatě nic. Pochopitelně je něco jiného nemá-li podprsenku a na tom záměrně třeba jen něco "průhledného" čili že vidíte vše, mně to sice nepohorší ovšem vůči ostatním je to už na zvážení např. "ve společnosti" to může působit "vulgárně". (můj osobní názor jako muže) Jinak razím heslo ať si každý jedno jestli muž nebo žena nosí co chce nikomu do toho nemluvím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.