Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz, jaký názor máte na přijetí eura. Kdy nás to čeká. Často o tom přemýšlím, jestli ho vůbec ještě chceme, jestli je to nutné. Já osobně euro moc nechci, bylo by mi líto, že by navěky zmizela naše česká koruna. Také mi přijde, že EU už není ani tak stabilní, kdoví co nás ještě čeká, tak k čemu ještě euro.
Dobrý den, ČR se zavázala, že euro přijme - je tam "háček", že není uvedeno kdy to bude. Myslím si, že celkově u nás ochota přijmout euro klesá, příhodná doba už se "prošvihla" a nyní je to tak nějak "u ledu". Takže, žádný termín není a hned tak nebude (radovat se nebo se obávat není aktuální). Zdravím!
Na území čech, Moravy a kusu Slezka se platilo v různých dobách mnoha druhy peněz. Zlatky a krejcary z dob rakousko-uherska, ... Nynější měna má asi 28 let a to je nic oproti pěnězům za Rakousko-uherska.
Ono euro přijmeme určitě, to je jisté, jen nevíme zda dříve nebo později. Je to jen otázka času.
Náhodou bych řaekl, že euro je docela stabilní a také eurem můžete platit po celé Evropě bez poplatků směnáren z převodů koruny.
Mě přijetí eura nevadí. Mám špíše problém se spojením "naše česká koruna", já jsem Moravan!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.