Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jste dneska jedli/vařili?

Od: makovic* odpovědí: 13 změna:
Děkuji za inspiraci.
Jinak já dneska jedla:
K snídani: vejce s chlebem
Ke Svačině: jablko
K obědu: Tacos se žampióny a hovězím
Svačina: cottage s banánem
Večeře: kuřecí prsa v rajcatové omáčce
Hezký den.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Snídaně - Nic. Vlastně jo Kafe*smich*

Oběd - Šišky z mákem

Večerě - uvidím*nevi*

liska5
hodnocení

0x

2x denně maso?*zmateny* Zelenina Vám chybí, salát... a nějaké ořechy, mandle... Kafe, pivo, víno nepijete?

hodnocení

0x

Dnes jsem nevařila, ale obědvala jsem dobrůtku od včerejší večeře. Filé na másle a na kmíně. To je normální. Ale pod filé a na filé dávám opravdu velké množství libečku. On se trochu upeče, trochu podusí, ale hlavně ovoní tu rybu. Vypadá to nevábně, nikomu to nenabízím, ale toho libečku bych se užrala :).

Večeře - chleba s máslem a plátkem Leerdammeru a celý (malý :)) hlávkový salát.

hodnocení

0x

Ráno voda, banán, káva

V poledne br. knedlíky, uzená krkovice, špenát

Večer salát ze syrové červené řepy s rohlíkem

hodnocení

0x

cottage, rohlík, voda

sekaná s bramborem

jogurt

na noc ještě něco, ale co? :)

72mona
hodnocení

0x
Krajíček žitného chleba - arašídové máslo - banán - káva se lžičkou melasy a mléko. Voda. Likérová špička (*zed*). Voda. Zelný salát s rajčaty. Voda. Bílý jogurt - višňový džem. Voda. Káva s mlékem. Dvě červené sladké papriky - mozzarella. Voda. Sýr koliba z Alberta - sklenička Rulandské šedé. M.

Dnes máme buchtičky se šodó. :)

hodnocení

0x

K snídani z donucení obložené chlebíčky. Měli jsme rodinnou oslavu a dělala jsem je po 3 dny, aby byly pokaždé čerstvé. Naposledy pro starostu. *smich2* Už se na ně nemohu ani podívat. Poslední 4 kousky dokonce dostaly slepice.

K obědu halušky s uzeným a se zelím.

K večeři plánuji česnekovosýrovou pomazánku a rajče. Jaga.

Jo,ale chlebíčky jsou nejlepší třetí den po udělání.

Na Nový rok dojídáme chlebíčky z ledničky a to jsou nejdobřejší.

lidus*
hodnocení

0x

dnes k snídani míchaná vajíčka, čaj, oběd kebab s hranolky a zelný salát, budu ráda když to k večeři dojím. odpoledne si dám kávu a tvarohovou buchtu s ovocem.

Dnes bude k obědu čočka + oko + párek :)

nov
hodnocení

0x

Snídaně káva + krajíc chleba s máslem a šunkou, oběd chřest + brambor + hlávkový salát, večeře netuším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]