Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magnetické vpichy

Od: dejv111* odpovědí: 32 změna:
Tak se ke mně dámy a pánové dostalo video - komplikace od lidí, kterým po vpíchnutí vakcíny Pfizer držel v místě vpichu magnet. Netvrdím, že je to pravda nebo lež, ale napadlo mě, že je tu dost starších lidí, kteří by mohli mít po vakcinaci. Tak ze srandy prosím, zkuste si vy, co už jste naočkování Pfizerem, neee AZ, přiložit magnet k místu, kde vás očkovali. Za zkoušku nic nedáte, maximálně vás to překvapí, kdyby to byla pravda. :) A pak se podělte se zkušenostmi.
otevrisvoumysl.cz/...

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

6x

Dala bych sem fotku, ale přicvakla jsem se ramenem k ledničce a nedosáhnu na mobil :(

liska5
27.08.21 19:35

*smich*

hodnocení

4x

Internet je plný hloupých videí. S dnešní technikou lze vyrábět nesmyslná videa jak na běžícím pásu. Pak musí nastoupit rozum, který si sám musí zhodnotit, co je reálné a co je fikce.

dejv111*
hodnocení

To je bohužel krutá pravda ;)

72mona
hodnocení

2x
Zkuste si právě teď dát na čelo minci. Vsadím se, že taky drží:) M.
doplněno 17.05.21 22:24: Ta moje jo. ;) M.
dejv111*
hodnocení

Bohužel nedrží... :-D
kami123

Když ta mince vydrží, tak to není realita.

Všichni už jsou mrtví, Dejve.

hodnocení

1x

A sakra, něco je špatně, on drží a to nejsem naočkován*smich*

Magnetické vpichy
dejv111*
hodnocení

Hmm zajímavé... :) Bližší info by bylo? :)

Stačí olíznout*smich2*

dejv111*
hodnocení

Aha :) Jenže na videu lidí nic nelízali. :)

motak
hodnocení

0x
Nejsem bohužel ještě důchodce a dlouho ještě nebudu, očkovaný sem a magnet na mě taky bohužel nedrží.
Asi to bude tím, že nejsem jelito, co věří každé kravine z internetu a taky nejsem volič SPD.
dejv111*
hodnocení

Jsi jelito, protože máš potřebu do všeho tahat politiku, i když tady o to zrovna nikdo nestojí. ;)
motak
Já jen upřesňuji detaily, abys měl relevantní data pro tvůj průzkum.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, ten vpíchnutý čip je takový miniaturní kovový váleček, na který reaguje magnet . Zdravím!

P.S. Pozor - tím magnetem si ten čip poškodíte (vymažete jeho SW) a přestane vysílat informace.

doplněno 17.05.21 22:12:

dejv111 - starší jsem, očkovaný ne (z jistého, soukromého důvodu). Jinak si myslím, že sám té informaci nevěříte a berete to s humorem.

dejv111*
hodnocení

O čipu nebyla Bene řeč, ale vy jste starší člověk, jestli se nemýlím. Tak to zkuste, pokud jste po očkování. :)

liska5
hodnocení

0x

To je rameno? Není to koleno s endoprotezou, když na něm drží magnety?

Zase dezinformace. To já dostala několik mailů, ve kterých splašený brit arabského typu zase vykřikuje, že testovací soupravy jsou otrávené. Našel na etiketě látku ethylenoxoid. Neví ale, že to je plyn, kterým se ve zdravotnictví desinfikuje a který po odvětrání vymizí, prostě neulpívá a zcela vyvětrá. Typická dezinformace. A těch je!

dejv111*
hodnocení

Prý olíznutý magnet na rameni. :-D

lisko5 je to rameno, ale foťák nějak zdeformoval:-D

hodnocení

0x

A tohle se stane po AstraZenece*smich2*

Magnetické vpichy #2
dejv111*
17.05.21 22:36
hodnocení

:-D:-D
liska5
17.05.21 23:28

*smich*

18.05.21 18:34

*smich*

Jo, po té na něm drží i lžičky z nemagnetického nerezu ..

kami123

Teď jsem vstal a drží na mě křeslo.

Asi bych se měl už taky vykoupat.

hodnocení

0x

Dejve, sorry, ale to bych od Vás nečekal - ale proč to nepřiznat, pobavil jste *smich**smich*

Samozřejmě je to pitomost - nevím, jestli jste aspoň viděl jak očkování probíhá, tak z praxe - vpíchnutá dávka je malinká, píchají to inzulínkou, je to čiré, takže moc železa v tom asi nebude, že...

A pokud s ptáte, zkoušel jsem to neodymem - a co myslíte?

Naprosto nečekaně - nic *smich*

dejv111*
hodnocení

Však v pořádku, táta byl taky očkován a je na tom stejně jako Vy. :) Švanda musí být. :)

007cz
hodnocení

0x

Jelikož je země placatá a magnetické póly jsou úplně někde jinde, prakticky v přímce, tak se jedná o naprosto běžný jev. Jsem rád davidku, že svůj boj nevzdáváš, pravda jednou vyjde najevo.

dejv111*
hodnocení

0x

Hmmm, co si teď myslet? :)

V Japonsku pozastavili 1,6 milionu vakcín Moderna kvůli hlášením o kontaminaci

epochtimes.cz/...

dejv111*
hodnocení

Fajn, že tu všichni reagujete na starší příspěvky, ale přečtěte si, co ti drzí Japonci našli v Moderna vakcíně. Konspirátoři jedni nezodpovědní! :) Odkaz výše...

Jo jo a dokonce se jim to podařilo vyfotit pod mikroskopem:-D

Magnetické vpichy #3
motak
A je to teda neznámý magneticky neviditelný prvek co tam je nebo viditelne kovové částečky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]