Tak se ke mně dámy a pánové dostalo video - komplikace od lidí, kterým po vpíchnutí vakcíny Pfizer držel v místě vpichu magnet. Netvrdím, že je to pravda nebo lež, ale napadlo mě, že je tu dost starších lidí, kteří by mohli mít po vakcinaci. Tak ze srandy prosím, zkuste si vy, co už jste naočkování Pfizerem, neee AZ, přiložit magnet k místu, kde vás očkovali. Za zkoušku nic nedáte, maximálně vás to překvapí, kdyby to byla pravda. A pak se podělte se zkušenostmi. otevrisvoumysl.cz/...
Internet je plný hloupých videí. S dnešní technikou lze vyrábět nesmyslná videa jak na běžícím pásu. Pak musí nastoupit rozum, který si sám musí zhodnotit, co je reálné a co je fikce.
Nejsem bohužel ještě důchodce a dlouho ještě nebudu, očkovaný sem a magnet na mě taky bohužel nedrží. Asi to bude tím, že nejsem jelito, co věří každé kravine z internetu a taky nejsem volič SPD.
dejv111*
Jsi jelito, protože máš potřebu do všeho tahat politiku, i když tady o to zrovna nikdo nestojí.
motak
Já jen upřesňuji detaily, abys měl relevantní data pro tvůj průzkum.
To je rameno? Není to koleno s endoprotezou, když na něm drží magnety?
Zase dezinformace. To já dostala několik mailů, ve kterých splašený brit arabského typu zase vykřikuje, že testovací soupravy jsou otrávené. Našel na etiketě látku ethylenoxoid. Neví ale, že to je plyn, kterým se ve zdravotnictví desinfikuje a který po odvětrání vymizí, prostě neulpívá a zcela vyvětrá. Typická dezinformace. A těch je!
Dejve, sorry, ale to bych od Vás nečekal - ale proč to nepřiznat, pobavil jste
Samozřejmě je to pitomost - nevím, jestli jste aspoň viděl jak očkování probíhá, tak z praxe - vpíchnutá dávka je malinká, píchají to inzulínkou, je to čiré, takže moc železa v tom asi nebude, že...
A pokud s ptáte, zkoušel jsem to neodymem - a co myslíte?
Naprosto nečekaně - nic
dejv111*
Však v pořádku, táta byl taky očkován a je na tom stejně jako Vy. Švanda musí být.
Jelikož je země placatá a magnetické póly jsou úplně někde jinde, prakticky v přímce, tak se jedná o naprosto běžný jev. Jsem rád davidku, že svůj boj nevzdáváš, pravda jednou vyjde najevo.
Fajn, že tu všichni reagujete na starší příspěvky, ale přečtěte si, co ti drzí Japonci našli v Moderna vakcíně. Konspirátoři jedni nezodpovědní! Odkaz výše...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.