Dnes v supermarketu Kaufland bylo tak narváno,že jsem to ještě nikdy nezažila.Byli výprodejové akce a lidi nedodržovali vůbec rozestupy a někteří měli roušky pod nosem.Domů jsem jela pražskou tramvají a ta byla též k prasknutí.Domnívám se,že by povinné testy měly být též v těchto vnitřních prostorách.Jaký na to máte názor na rozšíření dalšího testování?
Vzhledem k tomu, že nakazit se člověk může prakticky kdekoliv, ostatně jak tomu bylo po celé staletí a nikdo to neřešil, tak bych navrhoval testovat se při každém opuštění domu, při vystoupení z auta, před vstupem do obchodu, po východu z obchodu a následně před vstupem do domu. Přeočkování by pak mohlo stačit jednou za dva týdny, případně před vstupem do kadeřnictví. To by bylo, abychom ten kovid nevytestovali. Lidi přestaňte blbnout a začněte normálně žít. Ty promarněné roky už nikdo nevrátí.
Jako že test do potravin? Tak to pouze tehdy když ho zdarma vyfasuji u vchodu, olíznu nějakou tyčinku nebo tak něco a okamžitě to ukáže výsledek. Fakt si kvůli zajištění základních potřeb nebudu kupovat testy ze svého nebo se jezdit někam testovat. Vy na to možná čas máte, já fakt nedělám od 7 do 15 s možností kdykoliv si odskočit, testovací centra mám 20km a všechna do 12 max do 15 tedy pro mě nedostupná. Pokud se bojíte noste poctivě respirátor a nechte se očkovat. A nechte lidi žít. Btw minulý víkend jsem projížděla centrem Prahy okolo Karlova mostu, lidí davy, bylo hezky a neviděla jsem JEDINOU roušku nebo respirátor. Fakt ani jednu, až mě to překvapilo. A vzrostla nějak v Praze nákaza? Nevzrostla
Proč jsi v tom Kaufu byla, když bylo narváno? Akce je holt akce, že? To se musí jít, přes to vlak nejede. Taktéž nikdo tě nenutil nastoupit do narvané tramvaje. Nebo snad jo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.