Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politická strategie Jany Venezuely Maláčové. Těm nejchudším brát a důchodcům dáv

Od: ladis* odpovědí: 8 změna:

dobrý video! :)) link dole

Politická strategie Jany Venezuely Maláčové. Těm nejchudším brát a důchodcům dávat

Vystudovala politologii na zahraniční univerzitě, pracovala jako analytička fondů EU a postupně se v podstatě od píky vypracovala až na ministryni. Poznáte, o kom je řeč?

Jana "Venezuela"Maláčová má opravdu atraktivní začátek profesního životopisu. Blbý je, že po tomhle triumfálním začátku už to za moc nestojí. Jakožto členka tzv. Oranžového klubu stála třeba u zrodu velmi kontroverzního návrhu povinného dělení rodičovské dovolené. Což ale později popřela a co si Jana nepamatuje, to se nestalo! Po dosednutí do ministerského křesla se Jana Maláčová začala soustavně věnovat několika činnostem. Jednou z nich je zvedání důchodů a druhou nikdy nekončící boj za chudé a utlačované děravému rozpočtu navzdory. Takže... dá se téhle dámě vůbec něco připsat k dobru?

mall.tv/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

1x
Musíte mít smutný zivot, kdyz v sobotu odpoledne řešíte nějakou politicku...

poklop
hodnocení

0x

Tak to vás lituju, jestli jste bezdomovec nebo chudák dělník s lopatou, kterému se nikdy nechtělo moc učit, proto má mizerný plat. A ještě vám Maláčová chce něco brát. Například u nás v domě jsme 10 rodin a každá má auto, někdo až dvě stát před barákem, děti hezky moderně oblečené, syté. Nevypadáme na chudáky. Vy, jestli ten pocit máte, váš problém.

ladis*
hodnocení

Tys škole moc nedal, viď. Sám jsi na dávkách a netvoříš hodnoty. Nevím co hodnotíš mě? Já nejsem důchodce a ani jsem od státu desítky let NIC NEVZAL. Kdo tohle může říct?

Celý text je citací textu názvu a popisku videa a samotné video dobře vystihuje tuto lhavou dámu.

Doporučuji shlédnout video.

kicune*
hodnocení

0x

To je ten Luděk Staněk, co si skrze pitomá a rádoby virální videa dělá reklamu na svojí nepovedenou stand-up show? Celkem se mu to daří, už se o něm mluví. Zřejmě mu nevadí, že nijak lichotivě. Určitě si říká, že špatná reklama je také reklama.

ladis*
hodnocení

kolik ti je, ty seš taky důchodce? Hele já nemám nic proti Maláčové ani Staňkovi, ale je evidentní, že maláčová lže jak když tiskne :) to co je tam uvedené také poměrně závažné a zcela jistě tak žalovatelné, protože je to pravdivé, bohužel.

No a pokud ty máš něco proti Staňkovi, tak mě napadá jenom: chytrý napadne hloupý názor, hlupák jeho autora. Teda neřeš Staňka, řeš věci uvedené ve videu:)

průser je, že jak maláčová, tak Piráti jsou docela nežádoucí tím, Že hodlají brát těm šikovným :) bohužel ti neužiteční, jak se z nich postupně stává většina stárnutím populace, tak mají kormidlo, můj názor.

hodnocení

0x

Tak tak a to ještě nevíte, že prošel druhým čtením zákon o zneužívání soc. dávek.

hodnocení

0x

A není to oxymoron: "nejchudším brát a důchodcům dávat"

Vždyť všude se tvrdí, že nejchudší jsou důchodci*smich*

ladis*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]