Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný sen

Od: alexik185* odpovědí: 13 změna:
na dnešek se mi zdál divný sen. Nejdřív se sice nic nedělo, ale později ke mě přišla dáma, poprosila jsem jí, aby mi na telefon napsala kde se nacházíme. Napsala v egiptie a v tu chvíli mi bylo jasné, že to není normální dáma. Snažila jsem se jí z mého snu vyhnat a když jsem myslela, že se mi to podařilo, tak se otočila a změnila se na nestvůru s levým okem ve kterém měla nějaký zánět a druhé oko vůbec neměla. To mě probudilo a chvíli jsem nemohla ani dýchat rozhlídla jsem se po místnosti a rozum mi říkal, abych si vzala telefon a šla na balkón než se ostatní vzbudí (zrovna jsem totiž na hotelu v Egyptě a jsem na pokoji se sestrami) Je to divné, vím ale ten sen mě znepokojuje a bojím se další noc usnout. má s tím někdo zkušenost?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Není třeba se jakkoliv znepokojovat. Je to jen pouhý sen. Nic víc.

Lidé mají různé sny...Třeba tento Michal Tučný - Po/... Ale vždy je to jenom sen,který nemá s realitou nic společného...

ladis*

No jen aby :/)

btw Na to že to je oficiální video, tak klip je stažený z VHS :)

72mona
hodnocení

1x
Nic se neděje. Ve snu se vám spojila realita s nějakým vnitřním napětím. Není třeba se bát znovu spát. M.

cikitsaka
hodnocení

0x

Spánková paralýza způsobená onou entitou. Popisuje to hodně lidí. Ve starším hotelu nijak neobvyklá věc. Metody jsou různé - sůl do rohů místnosti, ostré kovové předměty, ochranné modlitby (vyslovené či napsané), atd.

ladis*

A myslíš ze te ta entita muže zabit, jako paní Kramnou?

cikitsaka

Nějaký případy se uvádějí: listverse.com/...

V novým hotelu to nefunguje? Jen ve starým?

Aby se dobře spalo, tak posolit rohy místnosti? Nebo tam dát nože a nůžky? A modlit se při solení, nebo až potom?

cikitsaka

Funguje to všude, ale ve starých budovách je výskyt těchto entit vyšší.

Sůl se dává do rohů místností, na prahy a parapety. Má odpuzující účinek. Jde o jednu z nejběžnějších metod.

Ostré kovové předměty se umisťují co nejblíže spící osobě, samozřejmě bezpečným způsobem, např. pod prostěradlo.

Modlitby nejsou nijak omezeny místem a časem. Lze poslouchat/recitovat texty buddhistické provenience jako Maha Karunikacitta Dharani, Vajranakhi Dharani nebo Sitatapatra Dharani. Také je lze vytisknout, nebo raději ručně opsat, a umístit tam, kde spíte.

Návodů se dá najít online mnoho. Je na každém, aby vyzkoušel, co mu vyhovuje. Skeptici bohužel nikomu s těmito problémy nepomůžou...

To mám jako spát na žiletkách? Nepořežu se?
ladis*
@cikitsaka co je to za entity? Mimozemstani?

hodnocení

0x

To vypada na zatracenou dusi Imhotepa. Predzvest faraonovy pomsty.

hodnocení

0x

To bys měla znát moje sny, to je přímo fantasmagorie..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]