Těžko se smiřuji s osudem, těžko se smiřuji se ztrátou svých bližných… Ráda bych věřila tomu, že smrtí život nekončí. Moje dosavadní poznání se tomu však brání, brání se uvěřit tomu, že vše, co se děje má svůj smysl a že po životě bude zase něco dalšího. Jaký na to máte názor vy ostatní? Věříte v posmrtný život? Máte vy či lidé ve vašem okolí nějaké osobní poznatky?
Poslední dobou se mi líbí, že odevzdám tělo a vrátím se domů. Kde to je netuším. Smrt beru jako naprosto přirozenou věc, není důležité dožívat se čím vyššího věku ale jak ten čas dokážete naplnit.
Posmrtný život je nejspíš blbost, ale mne uklidňuje, když říkám, že něco udělám v druhém životě. Objevila jsem krásné místo, v druhém životě si tam něco malého postavím. Není nad reálné plány
Myslím, že stejně to pomáhá, když mamka na sklonku života řekne, že půjde za tátou...Tam někam, kde zas budou spolu..
Odchod bližních je velmi smutná a těžká záležitost. Bohužel postihne to každého z nás. Ovšem posmrtný život je blbost. Kde by se asi tak žil? Normálně mezi živými? Nebo někde v nebi na obláčku?
To je prave to, mozek si nedokaze predstavit neexistenci sebe sama. Muze mi byt smutno z toho, ze uz tu se mnou nejsou moji blizci, avsak smrt musi byt obrovskym vysvobozenim a ulevou, takze se mohu uklidnit tim, ze uz je alespon nic netrapi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.