Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V co věříte?

Od: elissa odpovědí: 5 změna:
Těžko se smiřuji s osudem, těžko se smiřuji se ztrátou svých bližných… Ráda bych věřila tomu, že smrtí život nekončí. Moje dosavadní poznání se tomu však brání, brání se uvěřit tomu, že vše, co se děje má svůj smysl a že po životě bude zase něco dalšího. Jaký na to máte názor vy ostatní? Věříte v posmrtný život? Máte vy či lidé ve vašem okolí nějaké osobní poznatky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Poslední dobou se mi líbí, že odevzdám tělo a vrátím se domů. Kde to je netuším. Smrt beru jako naprosto přirozenou věc, není důležité dožívat se čím vyššího věku ale jak ten čas dokážete naplnit.

liska5
hodnocení

1x

Posmrtný život je nejspíš blbost, ale mne uklidňuje, když říkám, že něco udělám v druhém životě. Objevila jsem krásné místo, v druhém životě si tam něco malého postavím. Není nad reálné plány *smich*

Myslím, že stejně to pomáhá, když mamka na sklonku života řekne, že půjde za tátou...Tam někam, kde zas budou spolu..*modla*

Jinak věřím v sebe a přírodu...

hodnocení

0x

...a že po životě bude zase něco dalšího...

Po nasem zivote tu toho bude spoustu dalsiho. Jenom my tady uz nebudeme.

Proc se treba netrapis, zes nebyla predtim nez ses narodila?

Vyhoda je, ze takove trapeni je vzdy pouze docasne. Mrtvym je to uz naveky jedno.

hodnocení

0x
Odchod bližních je velmi smutná a těžká záležitost. Bohužel postihne to každého z nás.
Ovšem posmrtný život je blbost. Kde by se asi tak žil? Normálně mezi živými? Nebo někde v nebi na obláčku?

kralovi*
hodnocení

0x
To je prave to, mozek si nedokaze predstavit neexistenci sebe sama. Muze mi byt smutno z toho, ze uz tu se mnou nejsou moji blizci, avsak smrt musi byt obrovskym vysvobozenim a ulevou, takze se mohu uklidnit tim, ze uz je alespon nic netrapi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]