Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítomnost kluků

Od: makyna odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, vždy v přítomnosti kluků jsem taková nervózní nebo stydlivá. Klepou se mi kolena, upravuji si nehty, vlasy... Ikdyž nevím proč. Kdykoli se mě někdo z nich na něco zeptá nebo se jen podívá, jsem celá nesvá. Zajímalo by mě, čím to může být. Ve společnosti ostatních kluků (nebo i skupině kluků a holek) jsem ráda, ale moje tělo se prostě chová takto...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím,

tady je odkaz na jeden soubor, kde je ukázka jedné publikace o trémě:

obalky.kosmas.cz/...

hodnocení

0x

A ostatní holky v důchoďáku to mají taky tak?

makyna
hodnocení

*smich* no jasné...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, jste prostě stydlivka, která má dojem, že kluk je něco o moc jiného, než dívka. Prostě si musíte uvědomit, že je to stejný člověk jako Vy a možná se také stydí (jen to lépe zakrývá). Na stud ve společnosti pomáhá hluboké a pravidelné dýchání - soustředit se na nádech a výdech (zkuste si to třeba doma a potom v té společnosti). Zdravím!

doplněno 12.05.21 19:54:

Nemáte zač. Ono se to také zlepší věkem.

makyna
12.05.21 19:52
hodnocení

Děkuji!

liska5
hodnocení

0x

Mohu se zeptat, máte bratra? Mám pocit, že pokud dívka vyrůstá sama, nebo je ze samých holek, tak k tomu Vašemu problému bude mít blíž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]