Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji výuční list

Od: radekstastny odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer jsem Radek je mi 22 a chci si dodělat školu automechanika ale musím chodit do práce která není moc dobře placená s výučním listem bych si našel lepší pracy. A ano mám dluhy ale ne moc snažím se to spalcet jak jen to de.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když si chceš dodělat školu, tak si ji dodělej. Na to se tady nikoho nemusíš ptát.

hodnocení

2x

S tím, jak se písemně vyjadřujete, budete mít asi další studia dost problematická. Ale jestli jste manuálně šikovný, tak to můžete "nahnat" praxí. Hlavně se snažte už žádné další dluhy nedělat a zaplaťe je, protože dluhy by Vás mohly zničit.

hodnocení

0x

študovat se dá určitě i dálkově nebude to jednoduchý ale když se chce všechno de

ano je lepší mít vyuční list práce se pak hledá líp ale pokud máš ruce šikovný si odpovědný máš nákou praxi a autum rozumíš můžeš si tu práci najít i bez výučáku de o to se jen nebát hledat ptát se a zkoušet *palec*

hodnocení

0x

Školu si dodělej, pokud tě tam s tvojí češtinou vezmou.

hodnocení

0x

Mýt dobrou pracy, to se vyplácý. Tys už chyběl asi ve 2. třídě ZŠ. Protože ži, ši, či, ři, ci, ji, di, ti ni - to jsme brali už jako malí druháčci.

Proč jsi nedodělal učňák? Dneska vidíš, že to bylo špatné rozhodnutí. Tehdy jsi na to možná házel bobek.

Zkus se poptat ve svém bývalém učilišti, zda by Tě přijali k dokončení učebního oboru. Budeš sice o 4 roky starší, než Tví spolužáci, ale to snad skousneš. Musíš na sobě ale pracovat. Oni i automechanici mají totiž češtinu.

Tak ať se Ti zadaří. Ono to přece jen k něčemu bylo - správně jsi poznal, že bez jakéhokoliv vzdělání se opravdu neobejdeš. I kdybys byl sebešikovnější. To jen pan Babiš tvrdí, že maturity jsou zbytečné, podniky že zaměstnají lidi i bez nich. *bzum* Moudrý to člověk. Jaga.

No nevím-ne vždy je to nutné-já mimo ÚP zatím nemusel dokladovat výučák nikde a maturitní vysv. taky nikdy.Snad až budu za 4 roky chtít (možná i dříve) do důchodu, to po mně budou chtít?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]