Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám jít na pohovor, když už jsem si sjednala jednu brigádu?

Od: lindaa odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
mám takový dotaz, poslední dobou jsen sháněla brigádu. Napsala jsem do dvou firem a obě dvě se mi ozvali, že mám přijít na pohovor.
Na jednom pohovoru jsem byla dnes a bylo mi řečeno, že mohu nastoupit od příštího týdne. Já jsem souhlasila, jelikož se mi tato práce zamlouvala už od samého počátku víc.
Ale je tu ten problém, že mám jít zítra ještě na druhý pohovor do té druhé firmy. Jde o to jestli má cenu tam chodit, když již brigádu mám sjednanou?
Co by jste v mé situaci dělali?
Děkuji moc každému, kdo mi napíše svůj názor na danou věc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Šla bych - nikdy nevíte, jestli vám nenabídnou lepší podmínky. Omluvit se, že nenastoupíte, můžete vždycky.

liska5
hodnocení

5x

Jestli už se Vám nechce a nepřemůžete se k druhému pohovoru, tak tam aspoň zavolejte a omluvte se, ať na Vás nečekaj. Je dobré jednat solidně, nikdy nevíte, jestli je jednou nebudete potřebovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]