Nejste přihlášen/a.
Mám malý plat, malé auto, malý byt, malé sebevědomí a malý penis. Jak najít ženu, které by to stačilo?
Nejhorší z toho výčtu je malé sebevědomí. Pokud by bylo velké, tak to ostatní není podstatný problém.
Jako zena tady nevidim problem...najdi si lepsi praci, pak koupis vetsi vuz a byt a najdes zenu se kterou budes stastny...a nebo zustan jaky jsi a taky nekoho najdes, ale b ude to chvili trvat...vrana k vrane seda jak se rika a verim, ze narazis na nejakou holcinu, ktere budu stacit malo...vsichni nejsou jako my, kteri uz jsme narocny a trochu rozmazleny...lol a maly penis? zeny take nejsou dokonaly, toto vubec neres
ty nejhezčí kousky na "trhu" si už rozebrali ti z dobrou prací (respektivě dobře placenou) , hezkým autem, hezkým domečkem, hezkým usměvem a ti nejukecanější jako já , malý penis no a co o to by tak ani nešlo nejde to na prvni pohled vidět určitě někdo napíše "nezoufej , stč ho do úlu a zabouchej" Ženu které by stačily tyhle poraženecké řeči najdeš v sexschopu (kup si i pumpičku) ,
Nebo zahoď svoje výmluvy za hlavu sedni do tvého malého auta vem svůj malej plat vyjeť ze svého malého domu a nech doma své malé sebevědomí a vyjeď si někam (aquapark , koupaliště , zábava) tam je holek , s nějakou se dej do řeči a třeba něco bude , je to těžké , ale kdo tvrdil že život bude jednoduchý?
Takže se nevymlouvej , můžeš mluvit? můžeš jezdit? můžeš chodit? můžeš se přestat vymlouvat? můžeš přestat brečet doma? tak na co čakáš někam vyraž ,
vždy říkej co máš a ne to co nemáš ...
Je to take o stesti, takze s tebou nemuzu ve vsem souhlasit...nic netrva vecnne...a proste zalezi na okolnostech, nikdo ti nemuze rici delej toto a toto, protoze toto fungovalo u nej. Ty jsi musim najit SVOJI cestu...ale pravda je nesedet doma a nebrecet si u kompu :P
Je dulezitte snit a jit za svym cilem...ti kdo uz maji vse jsou vetsinou nestastny a ver mi znam mnoho lidi co maji penize a velky auta z řad mych kamaradu a neni to vsechno...neni to to co si myslis ze by ti pomohlo k ziskani te prave lasky, neni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.