Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo vyhraje volby?

Od: 2021* odpovědí: 9 změna:
Zdravím, zajímalo by mě komu hodíte hlas ve volbách do PS? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Začni u sebe. Komu dáš ty svůj hlas?

hodnocení

4x

Promiň, ale co je ti do toho?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, vyhraje ten, kdo dostane od voličů nejvíce hlasů. ale vládu bude stejně opět sestavovat pan Babiš (dle přání Hradu). Zdravím!

hodnocení

1x

ANO

Do voleb je ještě daleko, můžu změnit názor.

liska5
hodnocení

0x

Nejblíž mám k tmavomodré, jenže já nemůžu fialu ...*nevi*

Žádná strana/koalice není ideální. Volby jsou vždycky kompromis.

liska5

Asi nejvíc se změnili Piráti. Když se objevili, těšila jsem se, že jako mladí ajťáci prosadí digitalizaci, propojení úřadů a sníží byrokracii...Ale ti původní se nějak ztratili. Teď mám pocit, že jsou tam jiní, s filosofií neziskovek. Vítači. Prostě Piráty ne, to raději SPD.

ben®

liska5 - to máte hodně velké "voličské srdce" a zcela nevyhraněný politický názor - od ODS až k SPD. Možná jste to přehlédla, ale Piráti jsou v opozici, tak něco ze svého programu prosadit proti koalici ANO, ČSSD a KSČM (která nyní půjde do voleb jako "čistá" opozice, což je jejich vyčůranost) je značně obtížné.

liska5

Já jsem pořád vpravo. Taky neříkám, že Piráty či SPD budu volit, jen sleduji jejich stoupající nepřijatelnost. Obojí jsou něco jako komouši. A ty nové strany Klaus ml. a Šlachta, ty jen odsajou těm velkým, ale samy mají šanci až možná v příštích volbách...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]