Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte rádi se nechat testovat

Od: rusalka odpovědí: 3 změna:
Poslední dobou je v módě chodit na testy covid a v jednom článku psali,že už jsou na to lidi zvyklí a že to je příjemný zážitek. Proto by mne zajímalo,jestli se člověk po tom cítí zdravě a posiluje to jeho imunitu se nechat často testovat a ve srovnání třeba s intimní chvilkou s ženou to je pro muže podobné potěšení a jestli to navozuje pocit hormonu štěstí a blaha že je o to tak velký zájem?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Já bych se spíše zeptal, s jakou ženou?
Rozhodně si dovedu představit takovou ženu, se kterou by intimní chvilky mohly být stejně vzrušující, jako například testy. Ovšem, také si dovedu představit ženu, se kterou ty chvilky budou nepoměrně potěšující. A bohužel také takovou, že bych raději absolvoval testy.
A zcela s vámi souhlasím v tom, že některými lidmi jsou časté testy vyhledávány. Mohou se totiž před testovacími místy volně potkávat s ostatními, protože jim sociální kontakty s veřejností jinak chybí, protože jsou povětšinou zcela zakázány a k častým návštěvám supermarketu člověk potřebuje překvapivě docela dost financí, protože by si tam měl aspoň něco koupit, aby měl důvod tam jít. Takže ano, testy mohou v některých případech přeneseně způsobit pocit štěstí, ale to v zásadě například společná cela v kriminálu po pobytu na samotce asi také.
Jinak, pokud byste měl to štěstí a byl zaměstnán, což si upřímně řečeno nedovedu představit, věděl byste, že rozkoš z provedeného pravidelného testování vychází z platných vládních nařízení, takže potěšení spíše zažívá distributor a další členové testovacího řetězce, kteří si pak můžou koupit přízeň nějakých žen, nebo i klidně něco jiného.
Na závěr bych vám rád doporučil nějakou krásnou literaturu. V ní najdete mnoho poučení a různých pohledů na svět. Pro začátečníka spíše něco lehčího, ať vám z přemíry nových podnětů nepraskne hlava. Protože, jak zní známý citát Charlese Bukowskeho, "Bez literatury je život peklem." (No dobře, znám od něj i lepší, ale smazali by mi to kvůli tomu, že obsahují slova, kvůli kterým by autor asi nemohl působit jako skautský vedoucí.)

hodnocení

0x

V práci každý týden, protože to zaměstnavatel vyžaduje. Není to ani příjemné ani nepříjemné. Je to rutina, která mi nevadí.
Ale chápu, že to někoho může vzrušovat.

jezevec*
hodnocení

0x
Chodím každých 5 dní a pocity mám naprosto neutrální...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]