Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydání zaseklého špuntu v uchu

Od: petina odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chci se poradit.
Vec : včera s mi zasekl soubt v uchu, nevěděla jsem jak ho vyndat už jsem býka tak zoufalá že jsem chtěla zavolat 155 aby mi poradili jak se spubtem ven, začínalo tu už i bolet :( chtěla jsem jít spát ale s tím spuntem jsem se bála aby se mi do rána nezasunul ještě hlouběji. Rozhodla jsem se že se ale pokusím sama ho vytáhnout, prostě musel ven. Asi po hodině a půl snahy různých možnosti se mi podařilo spint vyndat pinzetou. Jenže v uchu se mi dělají ted takové bílé stroupky, vyrobila jsem je maličko vaničkou a tvoří se znovu ..tvoří se tam jakoby něco mokvaveho zlého se udělají ty stroupky. Na uchu slyším možná malinko min nevím možná jen vsugerace. Do ucha si rozhodně tak týden sluchátko určitě nedám, trošku topoboliva ale nic hrozného. Myslíte že bych měla navštívit ústního nebo ne? Děkuji za odpověď. Přeji hezký den, Petra

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Taj to zkuste napsat ještě jednou ale normálně ČESKY! K ústnímu -tj asi k zubaři? nemusíte normálně se chodí , tedy pokud si myslím to co Vy tak na ORL-otorhinolaryngologii, česky ušní-nosní -krční!

hodnocení

2x

Navštívit ústhho, co to proboha je, snad orl ne?

liska5
hodnocení

0x

Asi bych si koupila v lékárně nějakou oční mast na záněty v oku / ano do ucha raději něco jemnějšího/ nebo vytírala vstup do zvukovodu propolisem v oleji / Bione/

earo
hodnocení

0x

O jaký špunt šlo? To jste neupřesnila... Myslíte takovou tu gumu, co se dává na sluchátka? Nebo jaký špunt, proboha? Nenapadá mě, co jiného se dává do ucha...

hodnocení

0x

OT: Pro všechny, co se diví způsobu zápisu tohoto a mnohých dalších dotazů. Vyjadřovací schopnosti mladší generace, zejména v psané formě, jsou tristní. Pokud to takhle půjde dál, budou z našich vnoučat a pravnoučat negramoti. A teď - kdo za to může? No samozřejmě my. To naše generace je to nedokázala naučit. My jsme jim narvali do rukou mobily a tablety. Nečtou, neumí hledat v psaném textu a co hůř, nejsou už ani schopni zformulovat dotaz do Googlu. Průšvih je, že zkrátka nemají zájem se to doučit. Tak snad jedině druhá šance - vnoučata. Jestli ty ten zájem budou mít...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]