Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkup mědi ve sběrně

Od: lenulakr® odpovědí: 10 změna:

Teď mám puštěné zprávy v televizi a zarazilo mě, že nějaký muž kradl měď a prodával ji ve sběrně, vydělal si tím přes 1 mil. Kč. To nikomu nebylo divné, kde ji bere? Navíc peníze posílali na účet matky jeho přítelkyně. To je k neuvěření.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To já četl, že se narodila devítipaterčata.

liska5

devaterčata

Liško, díky, ženy to umějí lépe nazvat...

berger*
hodnocení

3x

Vydělal přes milion anebo způsobil škodu přes milion? To v TV občas rádi zaměňují... A divné jim to ve sběrně asi nebylo, kšeft to byl fajn...;)

hodnocení

3x

To musel ukrást přes 7 tun mědi *ee*. Určitě to vozil do sběrny na dvoukoláku, protože u batohu by se mu utrhly popruhy *smich*.

Ve zprávách říkali, že nemá řidičák, tak ho i s mědí vozila maminka jeho přítelkyně *smich2*

hodnocení

2x

Oni v televizi mnohdy neříkají 100% pravdu.

Nééé? *sok*. A já myslel, že jó :(. ...to by si přece v televizi nedovolili *nevi*! ;)

hodnocení

2x

Firmu museli vést moulové, kteří neměli ani tušení co se u nich děje.

Na rozkrádačku narazili policajti při náhodné silniční kontrole.

liska5
hodnocení

1x

Měď jde teď s cenou hodně nahoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]