Nejste přihlášen/a.
pro pána cca 40, o kterm vůbec nic nevím,zda je na sladké, zda kouřím zdaa nenía abstinent. Potkáváme se v domě a už 2x mi opravil nějakou drobnost v bytě. Peníze si nikdy nevzal a ráda bych se mu nějak revanšovala. Ale nechci, aby to byl danajsk dar. Vím, co už sama jsem dostala a bylo mi to k ničemu, kafe, které nepiju, mléčnou čokoládu, sušenky.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
joudic*
2x
magneticky kabel do nabijecky telefonu je super vec a oceni ho kazdy, jen musite vedet co ma za telefon, aby byl spravny konektor..
jinak ja taky obcas pomuzu vedle pres plot a nic bych za to nechtel a cizi jidlo mi bud nechutna nebo nemam zrovna hlad, protoze jim v nepravidelny cas nebo dieta apod, sladke nerad. Kdyby kouril nebo pil, tak ma urcite oblibene znacky, a jine by zustaly lezet.
jinak ja taky obcas pomuzu vedle pres plot a nic bych za to nechtel a cizi jidlo mi bud nechutna nebo nemam zrovna hlad, protoze jim v nepravidelny cas nebo dieta apod, sladke nerad. Kdyby kouril nebo pil, tak ma urcite oblibene znacky, a jine by zustaly lezet.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]