Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou malou pozornost?

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

pro pána cca 40, o kterm vůbec nic nevím,zda je na sladké, zda kouřím zdaa nenía abstinent. Potkáváme se v domě a už 2x mi opravil nějakou drobnost v bytě. Peníze si nikdy nevzal a ráda bych se mu nějak revanšovala. Ale nechci, aby to byl danajsk dar. Vím, co už sama jsem dostala a bylo mi to k ničemu, kafe, které nepiju, mléčnou čokoládu, sušenky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Dobré víno může mít na své oslavy. Já jsem dala za podobnou pomoc domácí med a jednou vlastní zavařeniny.

aboni
hodnocení

2x

Zdravím, kdy neznáte jeho chutě, tak co třeba kapesní nůž?

jezevec*

Super nápad! Malej, ale kvalitní kapesní nůž. Několikrát jsem ho už jako malou pozornost věnoval a vždycky zavládlo nadšení - základní modely Victorinox začínají někde na třech stovkách...

kicune*

Nebo mačetu. Třeba je islamista a ocení to.

id
hodnocení

2x

Samotné zvaní na gulášek mi připadá přes čáru. Ten gulášek nebo kynutá buchta měla být nachystaná při druhé opravě. A hned byste zjistila, co pán rád jí. Zda maso nebo sladké.

Rovnat se až se zpožděním může pán chápat tak, že si jej objednáváte na doživotí.

joudic*
hodnocení

2x
magneticky kabel do nabijecky telefonu je super vec a oceni ho kazdy, jen musite vedet co ma za telefon, aby byl spravny konektor..
jinak ja taky obcas pomuzu vedle pres plot a nic bych za to nechtel a cizi jidlo mi bud nechutna nebo nemam zrovna hlad, protoze jim v nepravidelny cas nebo dieta apod, sladke nerad. Kdyby kouril nebo pil, tak ma urcite oblibene znacky, a jine by zustaly lezet.

kicune*
hodnocení

0x

Počítám že pán cca 40 ocení spíše domází kuchyni. Zkuste ho pozvat na oběd. Nebo uvařte gulášek a mu řekněte, že vám zbyl a že ho nechcete vyhazovat, ať si donese kastrol. Když už nic, tak z něj při té příležitosti můžete vytáhnout, co vlastně baští a příště už jít najisto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]