Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zrovna jsem se na internetu dočetl, že látky ve vakcíně proti covidu způsobují prý i krevní sraženiny či i spontální potraty, které prý mohou vzniknout pokud se očkovaná osoba dostane do styku s neočkovanou osobou, tak prý mRNA typ vakcíny to může způsobit, zbytek je zde v tomto článku, nevím jestli to brát jako důvěrihodnou informaci či ne, ale dost se toho bojím, kdybych se nechal očkovat.
Ach jo! Zase informace z netu, navíc aeronet.cz! Kdy už lidem dojde, že se jedná hlavně o mediální masáž, o nic jiného.
Spousta lidí se raději nakazí kovidem s pravděpodobností úmrtí řádově desetiny %, než by se nechali očkovat s pravděpodobností vážných vedlejších účinků až úmrtí řádově setiny až tisíciny promile. Inu, kde chce kam, pomozme mu tam.
Nejste sám, co se bojí. Nejste sám, co četl špatné zprávy, nejste sám, který se i přes obavu nechá naočkovat a bude žít dále. Nejste sám, co...
Mnoho lidí se bojí očkování i proti tetanu, ...
Už je prokázáno, že nejvíc těch špatných vedlejších účinků mají lidé, kteří covid prodělali a mají vytvořené svoje obranné látky. Než se necháte očkovat, nechte si udělat IgG test. Ten ukáže jaké množství protilátek máte v krvi.
Teda Vanasi, jestli jste tam po očkování blábolil podobné věci, jako tu píšete, tak se nedivte, že Vás tam nechali tvrdnout hodinu, zřejmě kvůli těm halucinacím
My ostatní jsme po první i druhé dávce seděli v čekárně 15minut za družné debaty, nějaké mrtvoly ani omdlelé jsem tam tedy fakt nezaregistroval
promon - "My ostatní jsme po první i druhé dávce seděli v čekárně 15minut"
To Vám trochu závidím. Já se dneska nechal očkovat v pražské Vinohradské nemocnici a těch 15 minut jsem musel sedět ve studeném průvanu pod přístřeškem na parkovišti . Na druhou stranu tam zas byla menší pravděpodobnost, že něco chytnu
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.