Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování proti Covidu - váš názor na nežádoucí účinky

Od: jjojjj odpovědí: 14 změna:

Zdravím, zrovna jsem se na internetu dočetl, že látky ve vakcíně proti covidu způsobují prý i krevní sraženiny či i spontální potraty, které prý mohou vzniknout pokud se očkovaná osoba dostane do styku s neočkovanou osobou, tak prý mRNA typ vakcíny to může způsobit, zbytek je zde v tomto článku, nevím jestli to brát jako důvěrihodnou informaci či ne, ale dost se toho bojím, kdybych se nechal očkovat.

aeronet.cz/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jericho
hodnocení

5x

myslím, že jako chlap se potratu bát nemusíš i kdyby to byla pravda. A pokud vím vakcinace zatím není povinná

hodnocení

5x

Ach jo! Zase informace z netu, navíc aeronet.cz! Kdy už lidem dojde, že se jedná hlavně o mediální masáž, o nic jiného.

Spousta lidí se raději nakazí kovidem s pravděpodobností úmrtí řádově desetiny %, než by se nechali očkovat s pravděpodobností vážných vedlejších účinků až úmrtí řádově setiny až tisíciny promile. Inu, kde chce kam, pomozme mu tam.

hodnocení

4x

Nejste sám, co se bojí. Nejste sám, co četl špatné zprávy, nejste sám, který se i přes obavu nechá naočkovat a bude žít dále. Nejste sám, co...

Mnoho lidí se bojí očkování i proti tetanu, ...

dejv111*
"...a bude žít dále..." Dovolím si menší opravu: "...a bude doufat (věřit), že bude žít dále..." :)

ale dejve, to samé můžete sdělit o každé osobě, očkované i neočkované, že doufá, že bude žít dále. Vy se taky nenecháte očkovat a doufáte, že budete žít dále.

baro
hodnocení

2x

Už je prokázáno, že nejvíc těch špatných vedlejších účinků mají lidé, kteří covid prodělali a mají vytvořené svoje obranné látky. Než se necháte očkovat, nechte si udělat IgG test. Ten ukáže jaké množství protilátek máte v krvi.

dejv111*
Ano, to je jediný správný postup před očkováním a ještě doplním nechat si udělat celkové vyšetření.

hodnocení

0x
Každý musí po očkování sedět hodinu v čekárně a čekat,byly již případy úmrtí,zástavy srdce,omdlení atd.Tak pozor!A k tomu navíc nová mutace na to nereaguje!
Lžeš. Není to hodina, ale 15minut, někdy se udávalo 30. Komplikace jsou i po jiných očkování, ty ti nevadí? A mutací je několik a podle typu vakcíny jsou různé reakce (účinnosti), ale že by byly bez reakce to ne.

vanasi, o kterém státě píšete? Páč to co uvádíte je nepravda. A to jsem slušný.

lamy13

Co slovo, tak lež nebo blábol. Vy jste politik?

Teda Vanasi, jestli jste tam po očkování blábolil podobné věci, jako tu píšete, tak se nedivte, že Vás tam nechali tvrdnout hodinu, zřejmě kvůli těm halucinacím *smich*

My ostatní jsme po první i druhé dávce seděli v čekárně 15minut za družné debaty, nějaké mrtvoly ani omdlelé jsem tam tedy fakt nezaregistroval *smich*

promon - "My ostatní jsme po první i druhé dávce seděli v čekárně 15minut"
To Vám trochu závidím. Já se dneska nechal očkovat v pražské Vinohradské nemocnici a těch 15 minut jsem musel sedět ve studeném průvanu pod přístřeškem na parkovišti :(. Na druhou stranu tam zas byla menší pravděpodobnost, že něco chytnu ;).

Magdon
Inu Praha, to je jiný kalibr :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]