Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořad čt máte slovo -díváte se na to?

Od: karlosdos* odpovědí: 25 změna:

Já už se asi přestanu dívat , ta paní Jílková má být objektivní a nestraná. Teď už je přímo nesnesitelná. Už ten pořad ztrácí smysl. Měli by ji vyměnit , nebo celý pořad zrušit.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalverner
hodnocení

5x
Paní moderátorka je manipulátorka to říká vše.

liska5
01.05.21 15:58
hodnocení

4x

hodnocení

3x

Léta letoucí jí říkáme"štěkna". Ztráta času a zbytečné rozčilování. Nic neřešící. Divím se, že ještě ten pořad je.

ladis*

To je kategorie zábava. Jílková to dělá perfektně. Akorát vy jste asi nepochopili o co jde, ten formát. No co za chvíli půjde do důchodu :))

ps: tento týden byla na rozhovoru u Standy, tak si zaplaťte 5 $ a ten dvou hodinový rozhovor si můžete pustit :) Ale vy asi jen koukat zdarma na to co vám servírují jiní, že? Vlastní dramaturgii vybírat si a zaplatit si, to co chci, to je přece moc práce :))

Nechápu, proč jste zaútočil zrovna na mne, když je tady spousta jiných, kterým se ten pořad taky nelíbí. A vaše narážky na něco zadarmo, to si nechte pro jiné.

Nevnucujte tady svoje názory, každý má právo na ten svůj. Děkuji.

liska5
hodnocení

3x

Na to se nedá koukat. To je o nervy. Žádná úcta, jen okřikování a chaos. Paní Jílková bere slovo v půlce věty. Často sama neví, která bije. Nemá to nakonec žádný výsledek, jen to člověka znechutí. Celkově špatná koncepce.

Lištičko, to, co uvádíš, není podstatné. Podstatná je sledovanost. A dokud bude relativně vysoká, bude se to vysílat. A že vysoká bude, na to vem jed, protože dnešní zvrácená společnost takové pořady přímo žere. Že to tady pár lidí odsoudí, je jen plivnutí do moře.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, patrně reagujete na ten poslední díl, kdy se ten "mladý" komunista nedokázal pořádně vyjádřit ani k jedné jasné otázce, utíkal z dotazu a stále si "mlel" svou. Paní Jílková to zvládla, ale dalo ji to zabrat. Když tam KSČM pošle takového nezkušeného řečníka (on je snad jejich místopředseda), tak se potom nemůže nikdo divit, že je přerušován a veden k jasné odpovědi (které nebyl schopen ani jednou). Zdravím!

P.S. On tedy na té levé straně studia (z pohledu diváka) byl neskutečný "výkvět" .

zbys*
hodnocení

2x
Nedívám se na to.Vlastně na nic z produkce cirkusu ČT.
Neplatím poplatky ČT,ale za mé duševní zdraví stojí si pár mincí navíc připlatit a koupit si 65" monitor bez TV tuneru a mám svatý klid a v noci spím spánkem spravedlivých.
Vychází to sice hodně draho,ale z hlediska vyššího principu mravního,nemůžu platit za z mého pohledu,snůšku lží,manipulací a "báječných" nekonečných seriálů.
Náklady zhruba:
Kvalitní monitor bez TV tuneru = 40000 Kč
Kvalitní televize = 15000 Kč
To znamená "návrat" financí mnou vložených při aktuální výši ČT výpalného je zhruba 15,5 roku.
Rozhlasové výpalné platit musím,protože rádio je v každém našem samohybu. Snad až na Zetory řady 6 a 7.

karlosdos*
hodnocení

No, ono už to trvá delší dobu, že to nezvládá. A už také nebývá to rozdělení na ty dvě sttrany diskutují všichni dohromady stejně .

karlosdos*
hodnocení

no, ale nejhorší je, že musíme platit koncesionářské poplatky i když se na to nebudeme dívat. není něco špatně,?

Odhlaste televizi a platit nemusíte ;)

karlosdos*
hodnocení

proč bych měl odhlašovat televizi , dívám se na jiné programy, ale vadí mi,že za tuto veřejnoprávní televizi ,která je jen tendenční a vůbec né objektivní musím platit Mám plcenou kabelkovku ,ale tohle musím platit jen když tu televizi mám .

ladis*

Tak televizi neměj a plať si video on demand. Za Netflix rozhodně nic takového platit nemusí, stačí vyndat TV tuner a nazdar.

Přibližně jak vyndá laik tuner z televizního přijímače?

ladis*

Pokud není typu plugin, že se dá přímo vyndat ze základní desky, Tak postačí odpájkovat a nebo uskřípnout IEC kulatý konektor anténní a F konektor satelitní.

jenže to si drtivá většina držgrešlí neudělá, v libovolném Servisu ti to ale bez problému (za prachy) udělají a nebo známý, protože by pak nemohla přijímat pozemní TV signál :)) Tak ať hlup@cci platí :)) jak české, říkal že něco nejde

ps: nebudeme tu polemizovat, Znehodnocený tuneru prokazatelně stačí, existovalo k tomu i vyjádření mluvčího České televize, kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod...

Vím že je to starší článek ale to už neplatí?

zpravy.aktualne.cz/...

nebo tohle

idnes.cz/...

Takže vyndám tuner, či ho nějak zlikviduji, tím pádem údajně nemusím platit poplatky a musím si pořídit nějakou IPTV a nebo si koupit set top box.

Je pravda, že někteří šoumeni jsou schopní vymyslet neuvěřitelný ptákoviny aby ušetřili stovku měsíčně.

ladiss

Však si ho plať, když na zprávy v TV, na libovolný stanici civíš! Já ne.

Televizor bez tuneru nebo bez přípojky antény není technicky způsobily přijímat TV signál pozemských ani satelitních vysílačů a proto logicky nepodléhá rozhlasovému ani TV poplatku!

1) v prvním článku argumentace podnikatele je, že televizor není jeho, na což ten zákon pamatuje - platí ten, kdo jej drží a ne vlastní.. argumentace, že televizor nefungoval, je tam sice zmíněná, ale rozhodně nebyla použita a prokázána u soudu. Správný postup by byl, že je do 30 dnů převzal a přihlásil, případně zlikvidoval, nechal opravit anebo odhlásil. Nevíme, co je ve spisu, ale hádám že je nechal v restauraci delší dobu = má smůlu.

2) V druhém článku se řeší cosi o tom, že nemá tuner dvb2, ale poplatku podléhá i když má starý tuner, třeba analogový, i když se tak již nevysílá.

Z logiky věci tak plyne, že pokud prokazatelně nemá tuner a nemá kam připojit anténu, poplatku nepodléhá! Pokud potřebujete stoprocentní právní jistotu pro provozovnu, a nebo někde, kde chodí cizí lidi, naprosto jistým řešením je napsání kupní smlouvy (od bráchy, od známýho, od kohokoliv to je jedno) na "monitor bez možnosti příjmu televizního vysílání S/N: xxxxx", pak je to na 1000% neprůstřelný ! :)

Druhá věc je, kdo z vás si bude ochoten destruovat nevratně televizi uskřípnutím obou konektorů IEC F, protože satelitní F konektor je dnes již na většině televizorů od nižší střední třídy. Na dnešních televizorech už nebudou zásuvné moduly, a tuner bude v základní desce... stačí odpájet konektor nebo ho uskřípnout štípačkama :)

Za 5 let je to 10800 Kč RT poplatku.

Na zprávy v zájmu zachování duševního zdraví nekoukám. Ovšem u tebe tom zdaleka nejsem jistej...

hodnocení

0x

Už nedívám, tehdy jsem viděla díl s Novotným a Hřibem a ti mně to tak znechutili, že už se nedívám.

Máte to popletené, Novotný s Hřibem u Jílkové nebyli.

Vidíte, a já měla zafixované, že tam stáli vedle sebe na levé straně, Novotný jako obvykle perlil, byl sprostý, pak tam byl někdo za komunisty a Novotný s Hřibem vlastně měnili dějiny. Jejich názory byly tehdy úplně mimo. Ale to už je dost dlouho, možná si někdo vzpomene, kde to bylo.

ladis*

U míši Jílkové byl i Miloš zeman, překvapuje mě, že by tam nebyl Pavel Novotný?

No ale důchodci by neměli tvrdit něco, co nevědí najisto, aby pak neměnily dějiny svými planými výroky :) sorry musel jsem.

Lenulakr,tito nýmandi byli u Soukupa na Barandově v jednom jeho pořadu. Zleva,Hřib, Novotný,Foldyna a kousek od nich komunista Leo Luzar nebo Skála to si nejsem jistý.Foldyna tam chtěl zhasnout, aby mohl tomu spratkovi Novotnému natáhnout.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]