Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budu po očkování pozitivní při antigenním testu?

Od: etien odpovědí: 2 změna:

Zajímalo by mě, pokud půjdu na očkování proti Covidu a pak si někde mezi první a druhou vakcinací nechám udělat antigenní test, jestli bude tento test pozitivní. Logicky by měl, protože se přece v těle začnou tvořit protilátky, ne? Dík za odpověd´.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zdenka123
hodnocení

2x

Měla jsem těžky Covid s hospitalizací v prosinci 2020. Včera jsem byla na očkování proti Covidu a dnes jsem si udělala test ze slin a je pozitivní. Ale slyšela jsem, že bezprostředně po očkování to je normální.

zajagreva
hodnocení

0x
Je to loterie, zkuste to a uvidíte. Dávám 50/50, testujeme se v práci antigennimi testy, zkusila jsem se otestovat 4x v 10 minutách, dva byly pozitivní a dva negativní, PCR tipuju 60/40 :) Říkáme tomu gembling moderní doby a dokonce se i vsazime o nějaké ty korunky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]