Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej pianina

Od: ondra55 odpovědí: 4 změna:

Možná je to hloupé se zde ptát na toto, ale zajímal by mě Váš názor. Před třemi lety jsem si koupil klasické pianino z bazaru za 15 000 Kč, jenže nakonec to kvůli sporům s jedněmi sousedy dopadlo tak, že mi pianino stojí v místnosti a já na něj nemohu hrát, bojím se zahrát jeden tón. Sousedé s tím mají problém, ačkoliv jsme se vzájemně dohodli, kdy mohu hrát, bohužel. Proto jsem se rozhodl s velkou lítostí, protože mít pianino byl vždycky můj sen, to prodat a koupit si digitální. Hraní na klasické pianino mám raději než na digitální, ale když na klasické nemohu hrát, tak to nemá cenu, aby tam jen tak stálo. Nevím ale, zda mám šanci pianino prodat. Technicky si myslím, že je v pořádku, zvuk má krásný, ale zevnějšek není úplně nej - poškrábné, odřené (hlavně víko), klávesy (klávesnice, klaviatura) jsou ale jako nové, nepoškozené. Myslíte, že mám šanci to prodat? A za kolik peněz byste to nabídli, když já jsem to před třemi v bazaru koupil za 15 000 Kč? Nemám s tím žádnou zkušenost, a tak nevím.

Děkuji mockrát.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Každé zboží má svého kupce. Dejte sem foto, mrknem na to.

id

Koukl jste třeba na bazoš? Jsou tam k prodeji pianina od 10 tis do XXXX. Můžete porovnat stav i cenu.

hodnocení

0x

Hraj s moderatorem. Pokud nemas, lze za rozumny peniz nechat nainstalovat.

hodnocení

0x

Dneska se už prodávají docela dost kvalitní pianina. Hodně v Číně. Výhodu mají tu, že se nemusí ladit, jsou lehká, mají nějakou tu výbavu a taky hlavně 88 kláves. Podstavec je v bedně rozebraný a ve dvou je to v kupě za pár minut. Nevím od kud jsi, ale piána třeba vykupují i se stěhováním p. Roudnický v Libereckým kraji. V Semilech u Rýgra. Tel. má 603 593 432. Pokud to nemáš nějaký přestárlý polopancíř, tak se třeba domluvíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]