Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatilo se vám někdy investovat peníze na střih vlasů?

Od: fairwomen odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, nechali jste se někdy ostříhat v luxusnějším kadeřnickém salonu? Znám trochu jednoho kadeřníka a hrozně toužím se od něho ostříhat. Jenže problém je, že je hodně drahý a nevím jestli to není hloupé a marnivé se k němu ostříhat... Vadí mi ty peníze a taky to, že bych tam stejně šla jen jednou, tak jestli to má smysl. A taky zjišťuji, že tam chci jít hlavně proto, abych se s ním setkala . Co myslíte? Vyplatilo se vám někdy investovat peníze na střih vlasů?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

4x
...že tam chci jít hlavně proto, abych se s ním setkala...
To říká vše. Je jedno, jaké máme zkušenosti, vaše pohnutky jsou jiné. M.
fairwomen
hodnocení

Tak samozřejmě chci nějakou změnu a kvalitní střih, kadeřník je hodně chválen.

hodnocení

3x

Marnivé to je, hloupé snad ani ne. No a co? Jestli si to můžete dovolit bez toho, aby rodina příští týden hladověla, tak proč ne? Člověk si občas musí nějakou tu radost udělat.

Já jsem nikdy u takového kadeřníka nebyl, i když bych si to v pohodě dovolit mohl. A nijak mně to nchybí. Utrácím za jiné zbytečnosti *smich*.

zbys*
hodnocení

1x
Marnivé to jistě je.Peníze jsou a budou.Pokud Vám to peněženka dovolí, jděte do toho.Nic co ovládají emoce nebo chtíč nedává smysl.A proto je to přece tak krásný a vzrušující...

hodnocení

1x

Kamarádka dostala ke kulatinám jako dárek návštěvu luxusího kadeřnického salonu. Nakonec byla otrávená, těšila se, co to bude za zázrak, ale bohužel byla zklamaná. Tím vás nechci strašit, jestli je zaručeně šikovný, tak to riskeněte, jsou to vlasy a za chvilku dorostou i kdyby se vám to nelíbilo.

hodnocení

1x

Úplně nebudu odpovídat na otázku, ale kadeřnice, ke které občas chodím, dělá jen jednoduché střihy a lidi si objednává po půlhodině. Na samotné ostříhání super, ale je to asi jako zblajznout po cestě rohlík. Zasytí, nic víc. A pak mám známého, který si i na ten obyčejný střih rezervuje hodinu, tedy dvojnásobek času. Vlasy pečlivě umyje, nechá působit kůru, účes dost podrobně s klientem domlouvá a pak opět do detailu stříhá, vyloženě si s vlasy hraje. U něj je to zážitek <3 (a dražší o moc není, resp. pokud vezmeme v úvahu cenu relativní - vztaženou ke strávenému času - tak je dokonce levnější).

smode*
hodnocení

1x
Hezký den. Jestli chcete investovat do střihu v kadeřnickém salonu tak bych čekal že to pak využijete někde při promenádě na molu abyste za to dostala částku několikanásobně vyšší než za kadeřníka. Protože v opačném případě se nejedná o investici ale o vyhazování peněz :-D Samotné vyhazování peněz za různé zbytečnosti je však oblíbenou kratochvílí mojí i mnoha dalších lidí. Klidně si tam zajděte a udělejte si radost - bývá to super *palec*
fairwomen
hodnocení

Děkuji . Asi to zkusím tedy, beru to i jako zážitek, jestli dobrý nebo špatný, to se uvidí, ale když to nezkusim, tak nezjistím.

liska5
hodnocení

0x

Jo, jednou. Polák tu kdysi rozjížděl svůj salon a měl dobré reference. Stálo to asi 5x víc, než moje kadeřnice. Udělal mi takovou asymetrickou extravaganci, která sice byla efektní a slušivá, ale trochu nepraktická. Na údržbu, abych si přivstala. Následně jsem se vrátila ke klasice.

hodnocení

0x

Proč si neudělat radost? Ublížit to může jen vaší peněžence. A peníze ztrácejí na hodnotě, já bych to riskla. Vždyť se nemůže nic stát.

hodnocení

0x

Mně by těch peněz bylo líto a myslím, že ta moj mi udělá dobře a za min.čtvrtinu ceny luxusního salonu.,

hodnocení

0x

Zkuste to. Nebo máte nápad, až se Vás někdo zeptá, co chcete k narozeninám/Vánocům.

hodnocení

0x

Pokud máte dost financí, které můžete postrádat, jednou za život bych to obětovala. Protože ale vím, co s penězi, tak já ne, sice občas člověk vyhodí nebo prodělá třeba i dost peněz. Jsou lidé, pro které třeba dotyčný kadeřník není dost dobrý, ale na mně by každý poznal, že k tomuto kadeřníkovi nepatřím, já sama bych se tam ani necítila dobře.

iz*
hodnocení

0x

Návštěva kadeřníka je (poměrně) bežný výdaj, nejde o investici. Chcete-li si udělat radost, udělete si ji bez výčitek svědomí. Ale nenazývejte to investicí. (-:

fairwomen
hodnocení

Já to investicí nenazývám, redakce mi změnila nadpis:)
fairwomen
hodnocení

Aha, moje poslední otázka tak zněla, omlouvám se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]