Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit... Jsem zamilovaná až po uši do jednoho sympatického kluka a nevím, jestli on mé city opětuje. Jak to zjistit? Monika
Dobrý den, možná to je u nás stále netradiční, ale zkuste ho Vy někam pozvat (zatím na procházku a až se otevřou kavárny či cukrárny nebo kina, tak tam). Když neodmítne, tak máte z poloviny vyhráno a potom už to snad poznáte. Zdravím!
mon - tak to si dělejte legraci někde jinde. Podstatná informace a nebyla v dotazu uvedena. Po roce známosti to snad už pozná i mentálně postižená.
Po roce vztahu vážně nevíte, zda Vaše city opětuje? Svatá prostoto! Proč by tedy s Vámi byl? Snad ještě kvůli Vašemu majetku, pokud tedy nějaký máte...
Poznáte to určitě, když ještě měsíc počkáte a pak si otrháte květ kopretiny: Má mě rád, nemá mě rád, láskou se souží, po jiné touží...To je tutovka! Jaga.
Kdyby k vám hořel láskou, tak to poznáte hned. Tak asi to po roce bude vztah jen tak halabala, z jeho strany.
V tom případě jste mohla být schopna vysvětlit svůj dotaz tak, aby bylo na něj možné odpovědět.
Já bych věděl jak na to, ale připravte se i na tu horší možnost. Jestli je vám 25 let a jste spolu už rok, tak předpokládám, že spolu už i spíte (jestli ne, a on ani nějak nechtěl, tak vás má jen jako kamarádku a s ničím víc nepočítejte).. No tak není nic jednoduššího, než mu sdělit, že máte nějaké problémy a léčba bude trvat třeba půl roku, a po tu dobu nic nebude. Hned poznáte na čem jste. Pokud mu jde opravdu o vás, tak to několik měsíců vydrží a vy budete mít jistotu. Na druhé straně, jestli mu jde jen o fyzickou stránku věci, tak se během krátké doby "odpoutá" a bude hledat jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.