Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, teď jsem koukala na Primě na reportáž, co se děje v Indii ohledně "covidu". Byl to obraz hrůzy a beznaděje. Viděli jste to?
Už se tady může psát i vulgárně? Kde jsou ty časy, kdy "Poraďte" byl slušný web, kam si člověk s radostí šel pro radu a nebo jen tak se vypsat. Od té doby, co to tady ovládá několik nových jedinců a tahá se sem politika, všechno je špatně. Urážky a ponižování těch, kteří nesouhlasí s názorem druhého. A uráží se tady diskutující, kteří jsou tu i víc jak deset let. Noví číhají jak ratlíci za plotem na každé slovo, které tu jejich "protivník" napíše, aby mu to nandali. A vydrží to mnohdy od rána do večera a od večera do rána.
Lidi, co se to s vámi stalo? V těch mých pár větách se každý, kdo je soudný, najde.
Jinak k tématu, v Indii je to katastrofa a je mi těch lidí strašně líto.
Das ganze indischeVolk ist eine Simulantenbande!
Ta paní zdá se furt simuluje, ta její dcera, ta v tom jede taky!
Podle mě, a nechci bejt hnusnej, omlouvám se, kdyby umřelo ¾ Indů, tak by ta Indie byla pořád přehlednější, než třeba Rusko... myslím že to tady moc hrotíme... Schválně zkuste to někdo přepočítat hustotu obyvatelstva po vymření třičtvrtě indu...
Tohle jsem neviděla, ale nedávno jsem viděla, jak snad při nějakých oslavách bylo v Ganze tolik lidí, že se doslova dotýkali jeden druhého. A to jsem četla, že je to zajímavé, ale Ganga je v podstatě samočisticí, ve vodě údajně nejsou žádné choroboplodné zárodky. Mně je vždycky smutno, když si uvědomím, že všichni mají někoho blízkého, který má o ně strach nebo oni o něho a nemůžou nic dělat. Ta beznaděj je hrozná.
Milá paní. Ganga už není dlouho řeka. A už vůbec se samočistícími schopnostmi. Pro nás Evropany je to až nepochopitelné, co to tam ti domorodci se s vou vírou všechno provádějí. Tam je bežné, že na březích spalují své mrtvé a jejich neshořelá těla vhazují do toku. A ta potom putují mnoho desítek kilometrů po proudu dolů. Pořád kolem obydlených oblastí jiných dalších domorodců. A ti se v ,,tom,, zase rochní a ,,myjí,,! To musí být pohled na řeku, po které plavou kosterní zbytky lidí i zvířat. Samočistící schopnost mají tak ty naše potoky a říčky. Ale o tamních stokách se to rozhodně říct nedá. Tady se zakazují drobné plastové věci a tam se to do těch řek sype z náklaďáků ve velkém a rozhodně tam a v celé indonézii nikoho moc nevzrušuje, že někde v oceánu vznikají celé plovoucí ostrovy jejich odpadků. Jo, je to vážné, je to smutné, ale co se tam s tím asi dá dělat? Možná by mohla poradit Grétička. Už je starší a mohla by mít nějaký svůj vlastní názor. Kecám! Asi ne.
Sleduji moc ráda cestopisy, a ten humus ,z kterého lidem kouká jen hlava a tu aby tam člověk hledal, to je děs. Tady mi vadí,když nějací borci vysypou odpadkový koš, vyhodí plechovku nebo kapesník na zem,tam bych opravdu žít nechtěla. Naštěstí jsem se narodila tady a i když remcám,jsem šťastná.
To je strašné. Nemám slov. Nikdy jsem tam nebyla a nejela bych tam, ani kdyby mi za to zaplatili. Napřed jsem tady dumala, co to tam v té vodě je a nechtělo se mi uvěřit, že je to opravdu lidské tělo, když tam kousek od toho pere ta paní prádlo a ti dva lidé sedí a koukají se přímo na to tělo. Co je tohle za divný svět a lidi? Tak jsem se asi mýlila. Já klidně uznám, že jsem se mýlila. Člověk nemá soudit podle sebe.
Tohle bylo jiné, škoda že jste to neviděla. Příšerné, lidé umírající na ulicích, ve frontách před nemocnicemi, nemocnice nemají kyslíkové bomby. Neumírají tam jenom staří, nebo obézní, byla to hrůza, to co jsem viděla. Bylo to natáčené na místě, nemohlo jít v žádném případě o nějaký hoax. Co to je ten virus? To přece není možné. Prý jim tam už jiné země posílají ty bomby s kyslíkem, lidé tam umírají na ulicích, protože se udusí.
Ano, je to katastrofa. Na jejich počet nakažených za den v přepočtu na obyvatele jsme se dostali až tento týden. V počtu úmrtí za den na obyvatele jsme na tom pořád 3x hůř a před pár týdny 10x hůř.
Na covid u nás za poslední rok zemřelo asi tolik lidí, jako za rok epidemie španělské chřipky. Je to katastrofa.
Máte asi pravdu v tom počtu úmrtí na počet obyvatel, když srovnáváte naší zem s Indií. Ale já si myslím, že nikdo nemá přesná čísla z té Indie a že tam umírá za strašných podmínek daleko víc lidí a nikdo to nemůže zaznamenávat. Možná, že ani ty testy nemají kvalitní, když se teď prokázalo, že negativně testovaní před odletem z Indie, byli všichni pozitivní po příletu do své země. A i kdyby to byla pravda a vzhledem k zalidněnosti Indie, by byl počet mrtvých stejný jako třeba u nás, tak u nás ale nikdo nemusí pálit mrtvé na ulici a neumírají naložení v autech svých příbuzných, kteří se je snaží dopravit do nemocnice. To musí příšerné. Máte pravdu, že oni mají úplně jiný způsob života, ale pořád to jsou přece lidé a trpí zrovna tak, jako jiní lidé. Nebo si myslíte, že když jsou to indové, že necítí ke svým rodinným příslušníkům lásku? Nebo že mají sníženou hranici bolesti.
Milane, já vím, že rozebírali ty různé možnosti, ale mne napadla ještě tato možnost. Třeba o tom ani nemůžou psát, aby nevznikla nějaká panika. Oni možná také nemůžou říct všechno. A když vidíme co se tam děje, jaká je to neorganizovaná země, je i tohle možné. Ty nekvalitní testy se přece objevili i u nás. V každém případě je tahle nemoc něco příšerného, jakoby se tak bránila sama naše planeta. Ona to nebude jenom ta Indie, kde budou lidé vymírat houfně. A nikdy se nikdo nedozví, kolik lidí skutečně zemřelo.
Ne neviděl. když kouknete na telce na filny tak jen zíráte co se dá udělat. např takový Vetřelec libovolně který.Vypadá to jako skutečnost, ale je to jen fikce.
Že to nemyslíte vážně? Víte co by to stálo? Kdo by to financoval a proč? Ona někdy realita předčí veškerou fanatazii. A v tomto případě tomu tak je.
Suzy -žel myslím, tedy to že natočit lze cokoliv-zaléží na úhlu pohedu kamery a zneužít se dá také vše!
@elisa24 to mozna ano, ale rozhodne tam nedaji nemocnici, ve ktere to vse slape, zajedou tam, kde to je pro kameru stavnate.. stejne jako to naaranzovane mrtve dite na plazi, stejne jako reportaze z bojiste na strednim vychode, postavi kravku tam, aby to dobre vypadalo. V mediich jsem jako artdirector stravil kus zivota a proste fotky se vybiraji na impact..
Novináři udělají cokoliv, aby nakrmili lidi jako je Zuzimon.
To jsou většinou důchodci, absence kritického myšlení, konzumenty zpráv, svalech mým pocitem a domněnky o tom, že vědí, jak funguje svět... možná i o soudkyni Barbaře, policajt těch fakty si myslí, že to je real, I když už 99% ně, ale dalo to práci jim to vysvětlit, že to je hraný.
Jinak se podívejte do těch matrik, kolik lidí umřelo na vše různé chřipky a dnes banální nemoci, a to jenom proto, že si lidstvo vytvořila imunitu přirozenou cestou, tak dneska ty víry jsou méně nebezpečný.,,
Ostatně krásně názorně je to řečený v intru a v outru tohodle dobrýho filmu, stačí si ty 2 minuty pustit... csfd.cz/...
Prozradím pointu: zlé eMZáky zabil virus, na který lidi byli zvyklí )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.