Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou posloucháte hudbu?

Od: 777 odpovědí: 20 změna:
Ahoj, jakou posloucháte hudbu jaký žánr? Případně jakého interpreta?
Nevím co poslouchat
Díky

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Vyrostla jsem na Beatles, jezdila na folkvé fesťáky a v poslední době pro ten humor a dobré texty si pustím Jarka Nohavicu, Pavla Dobeše, Karla Plíhala, ... a z nostalgie i Brontíky.

Jste moje krevní skupina. Já jsem ještě navíc uhranutá Robertem Křesťanem. Tam se moc humoru nenajde, ale ty texty jsou úžasné, i když někdy jsou to trochu rébusy (pro méně vzdělaného, tedy pro mě). Baví mě hledat si, co jsou to míněje nebo proč v sedanských blindážích sládne i náš hořký a ztracený svět.

hodnocení

3x
Poslouchej co se ti líbí a ne co se líbí Frantovi odvedle.
Budeš poslouchat Black Sabbath, Ozzyho, AC/DC, Katapult, Jasnou páku a podobně?

jojohuh*
hodnocení

3x

Jpop- Kono Te de (Rin Akatsuki), Blue horizon (Miyu Oshiro), Hikaru nara (Goose House), Here (Junna), Saturday Night Question (Megumi Nakajima), ...

Nejsou to nadávky, že ne. *smich2*

jezevec*

FERAX: Nenech se zmást divným jménem! I v Česku je spousta kapel s hezkými exotickými názvy. Za všechny jmenujme třeba Serekrev, Masáž prasat, Totální výprodej koberců, Třírychlostní Pepíček nebo V Chotěšovicích doprava! Dokonce existuje kapela s názvem P*ča a její verze slavného hitu Franka Zappy - Bobby Brown, je naprosto, ale naprosto dokonalá včetně téměř přesného překladu textu...

hodnocení

3x

Přestaň trolit a hudbu poslouchej dle svého vkusu! nebo můžeš dle mého-třeba J.S.Bach, W.A.Mozarta či Pink Floyd, nebo další klasiku jako je Led Zeppelin, DefLepard, Uriah Heep, Deep Purple..Nebo třeba jen naše moravské Floydy- PROGRES 2!

jezevec*
hodnocení

3x
Skoro všechno kromě Nedvědů a Michala Davida. Těžce snáším bluegrass. Jsem čtyřicátník, ale i tak mě hodně baví spousta současný muziky, v poslední době hodně třeba Ava Max. Jinak mými stálicemi jsou třeba Morčata na útěku, Oceán, nebo Polobozzi, ze zahraničních pak Nightwish, Eminem, David Guetta, Rihanna nebo R.E.M.
Ale občas i Ramones.

hodnocení

2x

Já poslouchám folk a country a pro duševní pohodu pro mě není nic lepšího. Kolikrát si u toho i popláču, všechen stres se vyplaví.

hodnocení

2x

Mám ráda folk a country. Poslouchám ráda Wabiho Daňka, bratry Ryvoly, Pavla Dobeše, Míšu Tučného, Nedvědy, Věru Martinovou a řadu dalších. Z kapel mám ráda Poutníky, Kameloty, Žalmany, Kantory, Fešáky, Greenhorny, Brontosaury a snad nejvíc Spirituál Kvintet. A omlouvám se těm, na které jsem zapomněla.

Poslední dobou si ráda jen tak sama pro sebe pobrukuji lidovky, obvykle ty, které jsme se kdysi učili ve škole. Nevadí mi slyšet dechovku, ale musí být dobrá, ne nějací hospodští šumaři. Třeba Moravanka. Ale nevyhledávám ji. A poslední dobou mám ráda i vážnou hudbu. K tomu asi musí člověk dospět. Včera jsem si pustila Sbor židů z Verdiho opery Nabucco a bylo to krásné. :) Jaga.

hodnocení

1x

Poslouchej podle tvého vkusu. Každý poslouchá něco jiného, já třeba bych si z dnešní "hudební" produkce nevybral nic. podle mě to nemá ve většině případů žádnou melodii. Dříve byla hudba, která se dala zapamatovat a třeba i pískat. To dnes nejde, protože ta nosná melodie neexistuje.

jezevec*

Ale existuje, spíš je to tím, že jsi možná dřív soudobou hudbu poslouchal mnohem víc. Ale když už jsem zmínil tu Ava Max, pusť si tohle dvakrát po sobě a refrén si budeš zpívat až do večera...

Ano, dá se to pamatovat. Ale já mám rád muziku spíše typu Tremeloes, CCR, Turbo (původní sestava), Markýz John (původní sestava), nebo z jiného soudku, Michal Tučný a jiné. Je toho více, ale převážně hudbu kde jsou vokály, nebo líbivé melodie. Ještě mě napadá třeba Goombay Dance Band, nebo instrumentálky, třeba Ricky King, nebo Panovu flétnu (Edward Simoni).

jezevec*
Jeeeee Markýz John, myslel jsem, že jsem jedinej, kdo tuhle kapelu zná...

jezevec® - Podobnou hudbu, jako Markýz John, hrála kapela Beatings, která vznikla v r. 1968. Později se jmenovali Fontána. Po jejím zániku někteří z jejích členů pokračovali jako Fontána. Zpíval František Donáth.

Jakou posloucháte hudbu?

hodnocení

0x

Prakticky zadna hudba me neurazi.

Techno, house, trance, eurodance, metal, rock, jaz, pop, country, folk, dechovka, vazna hudba...

Pokud se mi nejaka skladba nelibi, tak ji neposloucham nezavisle na stylu nebo iterpretu a stejne tak naopak. Nevybiram si hudebni styl, kapelu nebo interpreta, ale jednotlive skladby jakehokoliv zamereni.

Od nekterych stylu a interpretu je toho pak logicky vice, od jinych zase mene nebo nic.

Styly, u kterych se muj vyber limitne blizi nule jsou treba funk, R&B, hip hop, gospely a pod. To mi nic nerika.

-

Pri praci je to casto ten trance. Je to prijemna kulisa, neodvadi pozornost a vydrzi to hrat dlouhe hodiny v kuse.

kralovi*
hodnocení

0x
Ja muzu vsechno, od klasicke vazne hudby ( F. Chopin, F. Liszt), tak sedmdesatkovej a osmdesatkovej klasickej rock (Led Zeppelin, Queen, Dio), tak i neco tvrdsiho (Sabaton, System of a down, Bring me the horizon), tak takovy ty alternativni wtf zanry (Twenty one pilots, Nirvana, grandson, Missio), tak i hiphop ( Nujabes), pres klasickej popovej popik (Melanie Martinez, Sia) az k K-popu (Day6, Dreamcatcher, ATEEZ).

27.04.21 12:53
hodnocení

0x
Ortel

joudic*
hodnocení

0x
uplne nezname veci ze soundcloudu a casto me zavede do ruznych koncin youtube related vids

hodnocení

0x
Já sem rockově metalový spíš ty melodičtější věci nebo balady jenž odborně nazýváme oplodňováky *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]