Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš názor na smrti devatenáctileté dívky?

Od: break* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jaký máte názor na tohle? Já osobně si myslím, že to byla dívčina blbost a takovou kravinu neměla vůbec dělat, ale docela lituji její rodinu... a vy? Co si o tom myslíte?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chtela neco zkusit , uzit si to a urcite ji premluvili... skoda mladeho zivota

samadoma*
hodnocení

0x

co si kdo ted myslí ,je už vlastně jedno.ono se mohlo semlít cokoliv, neví se ,jestli to požila sama,to jsou spekulace ,taky si myslím ,že dneska,když se jde mládež bavit a už k něčemu takovému má přístup ,je na každém mladém si pozjištovat ,jak rychle to účinkuje ,někde jsem četla v souvislosti s tím ,že ten kdo neví ,se může se tím předávkovat právě proto,že účinek extáze následuje až za delší dobu ,mladá nedočkavá toho spolyká v domění ,že to na ni nepůsobí víc ,no a je to.JÁ OSOBNĚ NEVÍM ,PROČ JE TO VŮBEC DOVOLENÉ A K MÁNÍ ,JAKOBY NESTAČILO ,ŽE UŽ JE TAM ALKOHOL,A BAVIT SE PŘECE DÁ I BEZ TOHO:( JE MI JÍ LÍTO A JEJÍ RODINY TAKÉ

hodnocení

0x

Její blbost

Samozřejmě,že lituji mladého života,a což teprve chudáci rodiče*modla*Ale,myslím si,že v těchto letech a na poměrně slušné intelektuální úrovni by k něčemu takovému dojít nikdy nemělo!Ona byla dost stará na to,aby věděla,co může a co ne!Dala si fet,a zapíjela vodkou,co na to říci?*bzum*

olaf71*
hodnocení

0x

každý je zodpovědný sám za sebe. pokud riskuje, tak se všemi následky a tohle risk je.

dzordz*
hodnocení

0x

Minule se obviňovali policajti..

Čekám, kdy se začne obviňovat dealer, kamarádi, rodiče, zanedbání výchovy učiteli, pořadatel plesu, kůra stromů..

hodnocení

0x

Myslím, že byla dost stará na to, aby si uvědomila, co vše se může stát. Vždyť všude se mluví o závislosti na návykových látkách-drogách. A důvěřovat nějakému laikovi, co toto svinstvo prodává, nebo chtít od něj záruku, věřit, že se mi opravdu nic nestane, že to přivodí jen "skvělou náladu, pocit štěstí"? To je zoufalství a blbost*bzum*. Sama jsem máma 22 letého syna a ani si nechci představit, co bych dělala. Lituji rodiče, je strašné dívat se do hrobu vlastního dítěte, budou přežívat, možná na antidepresivech.*plac*

hodnocení

0x

Moc ji lituji, i její rodinu

Napadlo Vás, že jí to mohl někdo hodit do pití a nemusela o tom vědět? Že to mohl být jenom zatraceně špatný fór?

dzordz*

A už je to tu :)

doplněno 23.03.13 23:26:

Nekontrolovali si je proto, aby si je někdo nepřivlastnil? ;)

Moc ji lituji, i její rodinu

Nerozumím. Nikoho neobviňuji, jenom si myslím, že její nešťastná smrt může mít i jinou příčinu, než jaká je zatím zmiňována v odpovědích.

sebod*

dzordz. Můj maturitní ples byl před čtyřiceti lety. Na stole byly skleničky s pitím, chodilo se tancovat, pohoda. Nedávno jsem byla na maturiťáku jedné holčiny. Pití si tam každý hlídal, neexistovalo, že by se rozpité skleničky nechaly bez dozoru na stole. Koukala jsem nato, jak blázen. No a dostalo se mi vysvětlení, že se může klidně stát, že Ti do pití někdo něco hodí... Takže Tvoje poznámka k příspěvku inženýrky není na místě.

zabu

Je to možné. V podobném duchu jsou jeden nebo dva komentáře pod zmíněným článkem. A není to nic překvapivého. Bohužel v tomhle státním bordelu, je možné vše.

jabraka*
hodnocení

0x

Ať tak ,nebo jinak,je to zrůdnost společnosti,která je málo tvrdá k šíření drog.

JABRAKA

hop®
hodnocení

0x

Je to smutný příběh, na tom se asi shodnem.

Ale jestli si to zavinila sama, nebo to byl opravdu třeba blbej fórek s ještě horšími následky, se snad ještě ukáže...

doplněno 23.03.13 22:42:

Inžinýrko, dávám pomyslný *palec*, opravdu v tom mohla být nevinně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]